Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 422
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 445
Джоли, точно!
Е, беше се сприятелила Ивона нещо с Елена и Франческа, та направи Ленчето Фермер.

# 2 446
  • София
Продължавам да не вярвам, че Алек е набор 1986. Много е побелял по брадата. И все така мазен ми е..
Защо не вярваш? ММ беше прошарен още на 20.

Ще взема да се прежаля да изгледам интервюто на Сашка.  Laughing

# 2 447
  • Буркина Фасо

И точно тогава на Ивона още повече и скочи самочувствието и си повярва и явно е станала още по непоносима.Така и никой не я хареса...освен Яни
А най си пролича колко е неприятна когато започна да държи сметка на Яни защо се е сближил с Вили.
е, де ... #2gunfire
откакто Ивона (а и другите моми) ги приех в отбора си станаха фини и хора.  Laughing

# 2 448

И точно тогава на Ивона още повече и скочи самочувствието и си повярва и явно е станала още по непоносима.Така и никой не я хареса...освен Яни
А най си пролича колко е неприятна когато започна да държи сметка на Яни защо се е сближил с Вили.
е, де ... #2gunfire
откакто Ивона (а и другите моми) ги приех в отбора си станаха фини и хора.  Laughing

Да не ги държиш гладни бре.
За фина , е фина .И Яни и го каза като влезе отново във фермата
Ама човек не е станала.Там доста трябва да поработиш..ама дали ще се справиш не знам

# 2 449
  • Буркина Фасо

Да не ги държиш гладни бре.
За фина , е фина .И Яни и го каза като влезе отново във фермата
Ама човек не е станала.Там доста трябва да поработиш..ама дали ще се справиш не знам
напротив. хапват по специална диета. печен въздух на скара, бутчета от комар ... hahaha

# 2 450
  • Вестерос
Особено интересна е тази снимка С Ивона и приятел, Анита и Лъчо и Яни с Франческа

# 2 451
  • София
Гадженца са си, нЕма кво 😛

# 2 452
Като се сетя Франческа как го нареждаше него специално (нарече го примитив), когато Гечо закла агнето и го изядоха, малко ми е странно да са гаджета, но знае ли човек, факт е, че на повечето снимки са заедно и   изглеждат близки.

# 2 453
Ее, разбихте ми мечтите за Яни и Виолета. С Франческа изобщо не ме кефят като двойка. Като цяло самата Франческа никак не ме кефи. Опита се да прикрие себе си, като хвърли цялата вина за правене на схеми върху Елена. Направи се на добричка и невинна, сякаш като малко дете са я подлъгали, а горката тя е жертва. Много лесно замаза очите на всички, като обвини Елена. После, като влязоха старите фермери, се държа още по-отвратително, като обсъждаше с всички поведението на Елена, която съвсем искрено искаше да се сдобрят. Да му мисли майката на Яни... Понякога е по-добре снаха с две деца, отколкото подмолна снаха. Grinning

# 2 454
Ее, разбихте ми мечтите за Яни и Виолета. С Франческа изобщо не ме кефят като двойка. Като цяло самата Франческа никак не ме кефи. Опита се да прикрие себе си, като хвърли цялата вина за правене на схеми върху Елена. Направи се на добричка и невинна, сякаш като малко дете са я подлъгали, а горката тя е жертва. Много лесно замаза очите на всички, като обвини Елена. После, като влязоха старите фермери, се държа още по-отвратително, като обсъждаше с всички поведението на Елена, която съвсем искрено искаше да се сдобрят. Да му мисли майката на Яни... Понякога е по-добре снаха с две деца, отколкото подмолна снаха. Grinning

Абсолютно подкрепям! Франческа ми опротивя ужасно много, при това не със "схемите" си, а с това, че се направи на невинна жертва.

# 2 455
Aз май съм пропуснала момента, в който Вили споделя за съпруга си кога е станало, преди колко време.
Отначало Франческа ми беше симпатична, но докато не я настъпят. След като отпадна и при връщането си беше отвратителна. Можеше да остави едно добро впечатление за себе си, като се сдобри Елена. Ама не.

# 2 456
  • Вестерос
Аз не помня да го е казвала в самата ферма, а в представянето ѝ го казаха сякаш.

Гледах Калоян, добре се представи. Каза, че е говорил за приятелката си, но не са го излъчили.

# 2 457
Аз Франческа още от начало не я харесвам. Правеше се на невинна, тъпа, която всеки трябва да ѝ обяснява, да я учи и не знам си какво още. Хубаво, не си българка, но не се върти целият свят около теб. И особено као набди Елена, все едно не я видяхме и тя как плетеше схеми и протриваше ръце..

# 2 458
Да, и двете с Елена сгафиха, но Елена някак сведе глава и каза, че е сгрешила, докато Франческа веднага хукна при другите да се оправдава. Веднага започна да се обяснява на Иван Гинчев, че не била казала нищо лошо за него. Grinning Но драгия зрител я видя как никак не остана по-назад в уговарянето с Елена...

# 2 459
Франческа  и Ивона се помислиха за страхотни звезди и играчи.Лицемерки и интригантки са ,ама от предаването извлякоха дивиденти.Едната си направи страшна реклама на заведението,в което сигурно само кварталните люде щяха да знаят  Mr. Green .И като играчи са слаби,а сега на всяко парти се  изявяват като примадоните.Станко и Алек и те си проправиха път с предаването.Станко издигна фирмата си за дърворезба ,реклами навсякъде ,а Алек навярно бизнеса му вече процъфтява Heart EyesДругите играчи ,като че ли  по-скромно го дават

Общи условия

Активация на акаунт