Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 330
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 255
Алек супер жалък.
Яни за мен изобщо няма място там.За мен незаслужено В.Н му даде втори шанс.
Кято  толкова иска да се развива с кошери защо не кандидатства за субсидии за пчеларство ?
Калоян от мъжете е най голямата мишка.Тихичко ,кротичко,играейки и правейки се на добро момче стигна до финала.
Мисля да пропусна Финала и за ди спестя излишни неприятни емоции.
Дамммм какво да кажа типично разсъждение за хора боготворящи Станислав-.... даже не ми се и коментира!
Абсолютно си в грешка Joy
Станислав ми е един от най неприятните участници .Няма как да симпатизирам на човек с просташко поведение като неговото .
Тези на които симпатизирах отпаднаха преди това.
Във Фермата от тези които останаха не харесвам абсолютно никой .

# 256
Най-добре пълен игнор на трола, викам аз.
А никой ли не се дразни на Валерия? Щото аз много!!!! Тъпа пуйка заспала!! За какво каза на Алек, че има чувства, като е очевидно, че няма. Много искрена си беше, като отговори с "Нье", за какво ѝ трябваше после да се отмята. И тоя жалък плазмодий, как си измива ръцете с нея, не е истина просто. Sick

# 257
  • Вестерос
Валерия беше много разстроена за Станислав и каза на Сашка, че не иска да му каже нищо демек да не му отговори, че го обича. Той е супер сляп явно... самодоволен

# 258
  • На морето!
DqVoLsKi_ChArOvNa, това което ти наричаш "мишка " за мен е възпитано момче. Твърде пристрастна си, Калоян не участвал в схеми и интриги, защото бил фалшив. WTF?!
Чудесно натриха носа на "мъжете", жалкото е, че все още много жени и млади момичета припознават просташкото поведение като мъжкарско.

# 259
  • ново
А никой ли не се дразни на Валерия? Щото аз много!!!! Тъпа пуйка заспала!! За какво каза на Алек, че има чувства, като е очевидно, че няма. Много искрена си беше, като отговори с "Нье", за какво ѝ трябваше после да се отмята. И тоя жалък плазмодий, как си измива ръцете с нея, не е истина просто. Sick

И аз в отбора. Толкова се изложи това момиче.

Аз имам дъщеря, голяма вече, и хиляди пъти бих предпочела в живота да срещне "мишки" като Калоян, от колкото "мъже" като Алек и Станко...

# 260
Браво на Яни! И разликата им не беше малка, направо не знам как го направи.
Снанислав е много способен и много даде за Фермата и леко ми е гадно за него, че напусна по такъв начин, толкова близо до финала и с дуел, който дори не беше оригинален, така да го нарека.
От друга страна пък много злобееше и то без основателна причина и се радвам, че Яни го би в игра, която уж е негова(на Станислав), доволна съм, че Алманахът не беше с най-много точки, защото тогава пак щеше да има приказки за женското и мъжкото начало.

А, Алек отново с манипулациите към Валерия - Видя ли сега колко много те обичам....😒

Иначе и Яни ме дразни с това пораженческо мислене, голям мъж е трябва да се стегне.

# 261
  • Sofia
Хем знаех какво ще се случи и пак се ядосвам.
Изобщо не трябваше Станко да си тръгва шест дни преди финала,а този ,дето го изпрати на дуел,ама... игра,какво да се прави.На мен по някакъв странен начин ми беше симпатичен.Хареса ми това,че си тръгна с усмивка тази вечер,а имаше и феърплей при него.

# 262
И на мен ми стана мъчно за Станко ама..да благодари на приятеля си  с " мъжката дума"

# 263
И мен ме дразни много.Според мен нямат бъдеще с Алек.Любовната им история  дойде в повече на зрителите и на хората във фермата.
Menina,не ,не съм пристрастна.До сега никога не съм се лъгала в преценката ми за хората.
Между другото, Гечо ми беше фаворит.
Не защото го познавам лично и съм израснала покрай него BlushЖивеехме врата до врата .

# 264
  • Вестерос
Точно заради това. Гечо за мен беше женомразец, злобен, отмъстителен и с леко ограничени разбирания.

# 265
Имало е от защо да се страхува Станко от Яни, не само от алманахО (това по повод изказването на Яни, че всички ги е страх от Станислав, само Станислав го е страх от Яни). Айде, остана сълзата да си ходи и други дразнещи за мен не останаха. 😂
Ау, Гечо пък ми беше от най-отвратителните участници "мъже". 😂

# 266
Понеже от ден първи не вярвам в топлите чувства на Алек, за мен той най-хладнокръвно се опита да си разчисти пътя към финала, естествено криейки се зад гърба на Валерия и голямата си лИбоФ.  Sick
И после дори продължи емоционалното си изнудване над горкото момиче. Нямам търпение да си тръгва. След като почти през цялото време харесвах у всеки по нещо, на финала установих, че само отпадането на Марина и Алек ще ми донесе удовлетворение. Първото е факт, в очакване на второто съм.
Станислав не ми е любимец, но никога не ме е дразнил, сигурно заради вечно нахиленото му лице. Бях за Яни тази вечер, но се натъжих, че Сетихте уи се си тръгна.

# 267
  • София
На мен пък Гечо ми беше най-неприятният участник от всички. Дори в Алек виждам добри качества.

Още не съм гледала днешния епозид, че вкъщи си припомнят Стар Уорс, нямам търпение да свърши след 15 митути и да седна и аз да го изгледам. Четох ви, но пак ще ми е интепесно.

# 268
Точно заради това. Гечо за мен беше женомразец, злобен, отмъстителен и с леко ограничени разбирания.
Изобщо не е женомразец.Ако жените не бяха толкова мързеливи той нищо нямаше да им каже.Нито е злобен нито е отмъстителен.Grinning

# 269
Изобщо не е женомразец.Ако жените не бяха толкова мързеливи той нищо нямаше да им каже.Нито е злобен нито е отмъстителен.Grinning
Това видяхме от него - той смята жените за нещо по-малко ценно от мъжете. И злобен, и прост, ако се сетя и друго, ще ти кажа. 😂

Общи условия

Активация на акаунт