Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 163 127
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 435
  • София
След този резил Алек едва ли ще го видим в някой мол. Той си е знаел каква излагация го е чакала и е направил последно пазаруване 😂

Ще ходи в мола от черен петък на черен петък...  Joy

# 436
JoyJoy
Нека сме добри и поне му благодарим за смеха, който ни осигури. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
на мен нещо не ми изглежда много искрена тази любов, Валерия не показва никакви чувства изобщо, явно си е направила сметката, че трябва да си трае
Е, как да не е влюбена Бентлито? Представи някой три месеца да си държи езика в ухото ти? КАжи ми честно нЕма ли да се влюбиш? Ще се влюбиш и за Станко ще нареждаш накрая. Мда.

Изобщо не ми се вижда влюбена - добре си играе играта лапето . Наистина си е направила сметката Wink Отвън нали си я чака кмета или там , на който е любовница или пък приятелка нз нз   Laughing
А Алек... няма да го коментирам - ще изчакам да видя как му сипват екс фермерите  Twisted Evil

# 438

Сашка Балъкова, а.к.а Сълзата. Сети уи се?  Joy

Ох, не мога, ще се напишкам от хилеж  Joy Joy Joy
Станчо да му подари такава тениска за Коледа.

# 439
След този резил Алек едва ли ще го видим в някой мол. Той си е знаел каква излагация го е чакала и е направил последно пазаруване 😂

Ще ходи в мола от черен петък на черен петък...  Joy
Joy направо.
Мисля си ,че ще се оправдава с измислената си любов .Не прилича на  мъж който ще си признае грешките .Ужасен е .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
Домъчня ми снощи за Станислав, много искаше парите и здраво игра за тях. Забавен, работлив, сръчен - все хубави качества. Но не мога да му простя обаче, че е типичен селски тарикат. Tary, мисля, имаше един прекрасен коментар за професията, бизнеса, данъците, конфликта на интереси и етиката на Станко, който изцяло съвпада и с моето мнение.

Много построи Станислав, но не посмя да излезе от своята зона на комфорт. Строи, чука, блъска, но не рачи да научи нищо ново. В обора не стъпи, в кухнята не се завъртя, Алманаха не отвори... Дори Елена с нейното пословично "мога, но не искам" научи повече от Фермата, отколкото Станислав.

Смятам, че Калоян ще обере вота на фермерите и ще е първият класирал се на финала. Мисля, че дори Гечо ще гласува за него, Гечо много го харесваше, докато не му дадоха амулета. Сега е имал време да размисли (ако приемем, че може да мисли), да му мине обидата, а и от Алек вече е разочарован много повече отколкото от Калоян. За жена не знам как ще гласува Гечо.

В последно време се улавям, че доста харесвам Валерия. Слънчево, усмихнато момиче, което не мрънка, не се оплаква и е независима. Особено ми хареса как нареди Гечо: "Аз ще съм от тези жени, които стават с мъжа и отиват на работа." Не знам по каква причина все още не е сиктирдосала Алек (подозирам дори продуцентска намеса), но дано веднага след Фермата го направи. С вчерашната демонстрация на безкрайна любов и натякването след това, просто си представям каква връзка ще имат.
-Мило, искам да работя, да имам мечти, да излизам с приятели.
-Не може! Много те обичам, ще си стоиш вкъщи, така е най-правилно!
Всъщност този разговор вече го водиха.

# 441
Елена обясни, че ако не е бил Яни, тя е щяла да бъде разкъсана. Така че в негово лице е получила подкрепа. Ако беше отпаднал щеше да остане срещу Станко, Алек и Валерия, само с подкрепа на "отритнатите" от "силните" - Вили и Калата. Та според мен заради това се разрева снощи.
Не, Елена каза, че Калоян е щял да бъде разкъсан ако Яни не е бил там.

# 442
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, не мога, ще се напишкам от хилеж  Joy Joy Joy
Станчо да му подари такава тениска за Коледа.
Да, дано се сети. От тия модерните - отпред името, отзад ник неймът. Хем ще му бъде и като визитка -  "Плачем по всяко време и по всякакви поводи" ЕООД.  Laughing

# 443
15 стр за 1 вечер, нямате изчитане!
И аз са кажа - старите фермери от къде знаят как се е оакал Алек като това е снимано преди месец и те няма как да са го видели?

Яни мноооого ми хареса как подпали като се опита Алек да го вкара в интригата - каза си му го директно!
Има бърза мисъл и схваща бързо.

Доядя ме като падна духом, но с малко психологическа помощ може да се оправи - като го гледам на снимите с Франческа как се е барнАл..но трябва да отчитаме и ситуацията вътре - затворени вече 3 месеца ли станаха и само с едни същи хора.. не е лесно да се сринеш и без дуел.

Чухте ли като каза нещо от рода- знаете ли колко семейства издържам, колко човека чакат на мен - никак не му е лесно на момчето - и като му видях снимките във фейса, скромно живее и се радва от сърце на дребни неща!  

Дано се оправи и да успее!

# 444
Жалко, че не успяхме да видим Валерия като самостоятелен играч. Ама с тоя кърлеж Алек, дето и се заби в да не казвам къде, не можахме да разберем нищо за нея. Може би щях да я харесам, ама сама си изяде главата. Според мен тя беше искрена, когато на другарския съд каза твърдо Нье, но после размисли, че ще се прецака, ако "разбие сърцето" на Алекчо и ще обере негативния вот. Дано не е толкова глупава, колкото изглежда. Тя играта си прецака, но дано да не прецака бъдещето си с някой такъв маниак като Алек.

# 445
Чухте ли като каза нещо от рода- знаете ли колко семейства издържам, колко човека чакат на мен - никак не му е лесно на момчето - и като му видях снимките във фейса, скромно живее и се радва от сърце на дребни неща!  

Дано се оправи и да успее!
Чух го и ме впечатли, защото досега не са го давали да споделя почти нищо лично. Явно не му е никак леко на момчето.
Аз мисля, че Яни знае, че може, че е кадърен и силен, но някак е свикнал да се подценява, поне на приказки. Може наистина и средата да е виновна, да не е имало кой да му дава увереност и самочувствие. Не мога да знам, разбира се, но има и външни причини да е такъв, не може само на зодията да се дължи. 😂

# 446
  • София
Мисля, че ще му дойде самочувствието сега с малко женско хм хм внимание. 😄

# 447
Е чак пък хубав. Трябва да има самочувстие ако иска да си намери невеста иначе никоя няма да го хареса такъв посърнал и черноглед за самия себе си. И стига с тази мама. Мъж на 30 е. Трябва да взема сам своите решения.

# 448
На мене ми харесва и външно Яни. Simple Smile
ПараСиемпре, точно, жена му трябва. Simple Smile

# 449
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Освен от зодията, светоусещането се изгражда и влияе най-силно от родителите. Майка му ми стори много авторитарна и ако го е възпитавала строго и без "глезотии", заета по цял ден със селскостопанската работа и  може да не е имала/отделяла време да му подхрани самочувствието и да му даде криле. Жалко!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт