Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 374
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 90
Не, друга битка, освен с лютите чушки, не е печелила. Рейна, ти и преди го каза - легенди, легенди се носеха за силата ѝ. 😂 Която, както видяхме, не е толкова голяма, щом и до пета битка не стигнаха вчера.

# 91
Значи Маринка е за Калоян да спечели. Това някак си не го очаквах.
На този етап дори и без спойлери много хора щяха да се досетят кои са на финал
Скрит текст:
След финала на предаването някъде в началото на ноември всички изгоненени участници са казвали в интервютата си, че са или за Калоян или за Яни. Само Гечо не поиска нищо да коментира Laughing

# 92
  • София
Ензим, благодаря!  Hug Значи правилно си спомням, не съм забравила. Хитруша е Марина - малко легенди, малко подмазване на силните на деня и си постла отлично пътя до последната седмица.  Mr. Green

# 93
  • Другата България
Изгледах дуела и ...ехА.😁 Умрях от смях с първата игра, Марина бягаше като актрисите в Спасители на плажа, И и А с тяхното подобие на руски, агитката вече отчаяна ще има ли въобще край. И това е жена, която беше спрягана за силна и другите се бояха да я викнат на дуел, горката Дарина отнесе колко дуела, а сигурно Марина би била по-лесен противник от нея. Бих искала да видя Бентлито в такава многокомпонентна битка и е напълно възможно и тя да не е машината, за която я имахме.
Елена  е опасна обаче, слабичка, финичка, но за почти всяка битка е подготвена поне теоретично де.
Laughing Аз още го гледам и...се хиля. И междувременно ви чета. Не мога да ви смогвам, за жалост тази седмица ще е така, но ще се опитам поне да гледам и да се включвам от време навреме.
Благодарности за темата и аз моля за ЛС Praynig със спойлерите на Буба!
Фермер Стасик мисля и Алек аут.
Другото ми предположение е Елена аут.

# 94
Боже Елена ли реве на края на промото? А казвате, че нямала чувства Laughing. Яни срещу кого ли е запалил? Сигурно мъжкарите нещо са го нападнали защото не могат да пипнат Калчо и Вили на предстоящия дуел.

# 95
Явно двамата "мъжаги" са ми невирали Яничкото, ще ги скалпирам, 'начии. newsm29

# 96
  • Другата България
Алек ще се самоизяде от яд, че не може да пипне Калоян и Виолета. Ох, кеф. smile3532 newsm44 newsm08

# 97
  • Асеновград
Алек ще се самоизяде от яд, че не може да пипне Калоян и Виолета. Ох, кеф. smile3532 newsm44 newsm08

хаха голям кеф , тези злобари ще умрат.....

# 98
Скрит текст:
Свързах се с отпадналия Тома айляка.И така  4 финалисти са тези ,соито ги знаем.Но Алек пада от Вили,не от Вал на дуелче.Тома като влезе във фермата искал да подари на Алек памперси,но продукцията не му разрешила и му подарил червило.Повечето са гласували за Калата от фермерите.

# 99
Скрит текст:
Свързах се с отпадналия Тома айляка.И така  4 финалисти са тези ,соито ги знаем.Но Алек пада от Вили,не от Вал на дуелче.Тома като влезе във фермата искал да подари на Алек памперси,но продукцията не му разрешила и му подарил червило.Повечето са гласували за Калата от фермерите.
Това е супер, ако наистина е вярно! Голям кеф ще е, нямам търпение Grinning

# 100
Скрит текст:
Начии това ако е вярно имаш почерпка/ е виртуална / от мен.
А на човека дето...нали хиляди целувки от БГ мамите.

# 101
  • София
Скрит текст:
Това е супер, ако наистина е вярно! Голям кеф ще е, нямам търпение Grinning

Дано, дано!  Mr. Green

# 102
elpi , гледам и не вярвам на очите си. Ако е вярно ще удряме капи и ще пием текила, дори ще се вслушам коя песен кефи Вили и може да се прежаля да я чуя.   Smile

# 103
  • Другата България
Скрит текст:
Свързах се с отпадналия Тома айляка.И така  4 финалисти са тези ,соито ги знаем.Но Алек пада от Вили,не от Вал на дуелче.Тома като влезе във фермата искал да подари на Алек памперси,но продукцията не му разрешила и му подарил червило.Повечето са гласували за Калата от фермерите.
Начии това ако е вярно имаш почерпка/ е виртуална / от мен.
А на човека дето...нали хиляди целувки от БГ мамите.
И от мен, и от мен! smile3508 newsm68

# 104
  • София
Скрит текст:
Не ми се струва възможно Вили срещу Алек на дуел, нали Вили е спасена и отива директно на финал или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт