Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 425
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 135
Ще падна от смях с този Алек. Ако днес направи мъжки дуел след всичката помия която изля по Калоян защото направи същото просто ще остана безмълвна.
Добре де имам въпрос
Скрит текст:
След като ще е мъжки дуел довечера и Станислав отпада значи остават 3 мъже и 3 жени. Не виждам някак си логика да има дуел между мъж и жена?
Относно спойлера ти ,си мисля че
Скрит текст:
Елена хич няма да получи гласове и отпада веднага.После следващите с най-малко гласове ще са Алек и Виолета сигурно  Mr. Green И може би от там идва и този дуел между двамата Thinking

# 136
  • Другата България
Е то отпадналите трябва да класират двама за финал директно, без да участват в дуели, нали така? Жена и мъж ако са, аз мисля, че ще са Калоян и Валерия. Останалите някак ще трябва да се класират чрез дуели. Не знам де, просто си предполагам.

# 137
Ако се абстрахирам от всички спойлери които прочетох днес най-логично ми се струва ако днес има дуел и отпадне мъж нещата натам да се развият по същия начин като миналата година. Влизат старите фермери, гласуват и пращат един мъж и една жена директно на финал и след това има един мъжки и един женски дуел да се определят последните двама финалисти.

# 138
  • Другата България
Е да, и аз казах същото. Затова и аз се чудя
Скрит текст:
как би имало дуел мъж-жена? newsm78 Освен ако не е някаква новост в регламента.

# 139
Само аз май останах да не съм отворила ни един спойлер, но като гледам каква възторженост цари в темата, очаквам "мъжкарите" да са много неприятно изненадани довечера.
Мисля, че Марина ще избере за фермер или Станислав, или Алек. И с двамата се разбираше много добре. Сети-Уи-Се я съветваше кога да си носи бельото, а на Алек чинно докладваше кой му развращава мазола. Ако Станислав е фермер, ще направи мъжки дуел. Ако Алек е фермер, какъвто и дуел да направи, все излиза егати смотльото. В единия случай жертва любимата, в другия - уж мъжката си дума. Подозирам, че е достатъчно глупав да направи женски дуел, а и вече два пъти излага най-милото на опасността от дуел. Явно не си дава сметка, че от тази групичка на финал може да бие май само Елена. Дори Виолета стана симпатична с това, че застана против него.

# 140
  • София
Е да, и аз казах същото. Затова и аз се чудя
Скрит текст:
как би имало дуел мъж-жена? newsm78 Освен ако не е някаква новост в регламента.

И аз щях да коментирам, че това е странно, но в крайна сметка се въздържах - кой знае какви правила са накъдрили опосумите този сезон.  Rolling Eyes

# 141
  • Пловдив
Токущо дадоха анонс за утрешното предаване,, Тази сутрин" и дадоха откъс от дуела тази вечер,между Яни и Станислав е.

# 142
Струва ми се че Елена като че ли размина Алек при евентуален зрителски вот, защо не дори и Станислав.С Валерия са някъде на едно ниво.Ако двете с нея бяха подходили по-сериозно към формата, ми се струва че щяха да имат някакъв шанс да спечелят, или поне щяха да са по-харесвани.Валерия просто не трябваше да се захваща с Алек и да го отхвърли още на вторият ден, а Елена да поработваше повече, с една идея по малко да мислеше за стратегията си и да се държи така, както през последните 2 или 3 седмици.

# 143
  • София
Е, късно е, либе, за китка. Каквото било - било.  Laughing

# 144
Токущо дадоха анонс за утрешното предаване,, Тази сутрин" и дадоха откъс от дуела тази вечер,между Яни и Станислав е.
Лигльото Алек значи е фермер Sad Дано поне Яни победи Станислав!!!

# 145
  • на село

Точно това гледах преди малко, няма никаква изненада от бтв, всичко ни се поднася предварително.

# 146
Дидичка, и аз удържам фронта със спойлерите. Обаче..щом другите са щастливи и аз съм щастлива 😁

# 147
  • Пловдив
Лигльото Алек значи е фермер Sad Дано поне Яни победи Станислав!!!
Да Станислав  отпада от Яни това го знам със сигурност.

# 148
  • София
samantinia, не си ли даваш сметка, че щом Bella не е прочела спойлерите, може би не иска да знае предварително какво ще стане?

# 149

Направо се чудя що не ме вземат в екипа да им давам идеи как да стъжнят живота на участниците.
Joy   Joy
Днес си във Злобил вихъра си .
Айде да почва предаването, имам нова тръпка . Чета всички спойлери и чакам 21 часа с нетърпение  да видя кой е верния.
 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт