Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 313
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Mediterraneo
Гледам доста сте коментирали визията на Алек, къде мога да го видя, че спах. Дали има във Фб?

Изтървала си! То блясък, то чудо!

# 2 026
Всичко сме изкоментирали вече, но и аз да си кажа съвсем кратко.
Скучен финал...от три часа, сигурно и 30 минути не се събират за интересното, а именно битките. Самите битки, обаче, не особено интересни, нито пък трудни. Бива ли да са такива за финал? Можеше малко по-трудничко да е...Искаше ми се да има и доене.
Моментът с новите правила - ужас! Нямам против каквито и да е промени по регламента, но нека се обявяват в началото! Началото на формата даже още! Ако искат да е по-прозрачно, то и правилата за финала ще са обявени в началото, както и подбора на битки дуел по дуел. Толкова ли е трудно?
Иначе се радвам за Яни. Дано инвестира правилно средствата и да постигне мечтата си!
Какво е това инфо за Вал? Може ли и на мен? Стана ми любопитно.
Не намерих никъде някаква по-обща снимка на фермерите от вчера. Исках да ги видя как са се натокали...видях предимно Маринчето, но ще се въздържа от коментар.
И най-важното - да сме живи и здрави!

# 2 027
Е, свърши се. И кой толкова е гласувал за Вал, нали от кифли му беше писнАло на драгия зрител? Признавам си, ФБ ме подведе, че Вили е една идея по харесвана . И като я отстраниха се усетих, че върви сценария с "влюбеното " маце на 2-ро място. Първото естествено е за Яни ,  само гледах как Коко ще загуби. КалоЯни бяха едни спокойни и лежерни...да сте виждали Яни толкова весел на състезание? А Коко колко внимаваше да не победи  Smile сто пъти си огледа кулата....Единственият напрегнат беше Бамби , която край любовната сага не я долюбваха зрителите , но пък тя я изкара до финал.
Признах си още в петък, пуснах смс за Коко, просто защото го харесах . Мина ми мисълта, че всички харесват Коко, пък никой не гласува щото разчита, че човека ще си вземе ей така гласовете и да не се окаже 1-вия отстранен.  Дето се вика, заради себе си го пуснах , чак после се сетих, че той е златната кокошка на И+А и няма да го "заколят" в началото. Mask  Както и стана. Андрей се изхвърли с това " Ти не оправда очакванията ....." пък Коко с усмивка му върна " Сигурно защото не съм бил на дуел".....Не ми се видя депресиран, по-скоро радостен за Яни и факта,че повтори иронично най-често отправяното към него обвинение , ми потвърди усещането за  продуцентски намеси.
Не го мислете Калчо, притежава всички качества да се справи , сега доби и популярност ,а като артистична душа за него това е важно. Дано я използва с успех.
Жал ми е за Вили, ама ако я бяха пуснали вместо Вал , можеше да ги отвее и да провали сценария  Smile затова я пратиха на пейката. Възможно е кампанията срещу нея като "злобна и мързелива" да изигра роля за малкото гласове , но Бамби да я бие ? Не мога да си го обясня, вЕрвайте ми .Mask

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 11:00 от Tary

# 2 028
Яки дебати са се вихрили.
Каквото и да си говорим Яни е победител и то съвсем заслужено.
Разликата в зрителския вот между него и Калоян е 2%. Айде моля ви се  дори и да си бяха старите правила пак Яни щеше да е победител, защото точките от публиката им са почти еднакви и всичко щеше да се реши пак от точките от игрите и от старите фермери.
Да в предишните сезони любимецът на публиката беше и победител но печелеше по около 80-85% от зрителския вот, а тук двамата бяха съответно с 39% и 41%
Каквито и да бяха правилата- нови, стари Яни щеше да спечели.
Има едно нещо с което не съм съгласна. Ако бяха старите правила разликата между точките на Калоян и Яни щеше да е много по-крехка и напълно преодолима чрез зрителско гласуване. По този начин феновете на Калоян щяха още повече да се активират защото реално от тях щеше да зависи дали ще спечели. А тук какво се получи?'Някъде един час преди да свърши предаването Калоян изоставаше с близо 40 точки т.е феновете му нямат стимул да гласуват защото реално няма как той да настигне другите двама по точки. Затова и от 6-7% разлика отначало в полза на Коко разликата им стана 2% накрая.
Това вече са свободни съчинения.Щели да  се активират феновете му, сега не виждали смисъл.Това са само предположения, това е само " ако" и изобщо не е гаранция че е щяло да стане така.
По тази логика феновете на Яни също са можели да се активират и пак той да победи
Нали не си мислиш че Яни няма фенове.

# 2 029
Интересно ми е тези които одобряват точкуването от вчера дали щяха да са толкова равнодушни ако Валерия беше спечелила, защото не знам дали го осъзнавате, но тя беше на един косъм от спечелване на предаването.
Ако Яни само малко повече се беше забавил с кулата си и ако Валерия беше дала само един верен отговор повече на алманаха сега щеше да държи чек за 100 000лв., въпреки  че беше едва трета при гласуването на зрителите и трета при гласовете на журито. В тази хипотетична ситуация в която тя печели и трите игри точките й накрая щяха да са 98 (72 от игрите, 20 точки от зрителите и 6 от журито), а Яни и Калоян щяха да имат съответно  85 и 61 точки. Е някой да ми обясни как това щеше да е справедливо? Как да построиш една кула от дърва, да улучиш някакви грамажи и да отговориш на 5 въпроса вярно е по-важно от гласуването и на зрителите и на изгонените участници (в тази хипотетична ситуация). Излиза, че може да си трети във вота на зрителите и трети във вота на журито и пак да спечелиш, но не можеш да спечелиш дори и да си първи във вота на зрителите, ако не си взел достатъчно точки от игрите. За мен това е пълен абсурд.
Опосумите се скъсаха да обясняват как ние сме най-важни и нашият глас имал най-много тежест, а е точно обратното.  Не е коректно от тяхна страна да подвеждат зрителите. Сега може да са се напълнили с обаждания, но заради тази година изобщо не вярвам толкова много хора да се излъжат да гласуват в друг сезон.

Много точно! Във тази връзка бих казала, че  е зрителският вот има тежест колкото кофите с лайна, които теглиха и единствения смисъл от  СМС е да съберат парите за наградата. Пълно разочарование е този финал!
+1. Дано никой повече не се подлъже да пуска смс-и за това предаване. Все едно да си хвърлиш парите на вятъра.

# 2 030
Аз изобщо не хейтвам Яни. След Калоян, той ми беше втория фаворит. Радвам се, че спечели той, а не някой "мъжкарите", например. Но това не означава, че не съм разочарована от глупавите игри и точкуването. Можеше да изпратят някое десетгодишно дете да реди кула и да ги отвее и тримата. Миналата година си спомням, че имаше цепене на дърва и белене на картофи, май. За първи път пуснах СМС за риалити, наречете ме глупава и наивна. Просто за първи път видях достоен човек, несправедливо обвиняван за неща, които не зависят от него или за неговата ценностна система. Другото ми разочарование беше, че Виолета отпадна първа. Просто Валерия ми е ужасно скучна и не ми е интересна на дуел. Ако беше останала Виолета, щеше да е забавно на дуелите.

В това предаване, явно хората не са единодушни какъв човек трябва да спечели-човек с опит във фермерската работа или човек, който вътре се е научил на повечето неща за кратко време.

Разбира се, И и А ме отказаха да гласувам някога пак в тяхно предаване.

# 2 031
В Инстаграм Франческа е качила снимка с Яни и Елена и е написала, че няма думи за тези двамата и сърчице накрая.  newsm78 Rolling Eyes Money

# 2 032
Яки дебати са се вихрили.
Каквото и да си говорим Яни е победител и то съвсем заслужено.
Разликата в зрителския вот между него и Калоян е 2%. Айде моля ви се  дори и да си бяха старите правила пак Яни щеше да е победител, защото точките от публиката им са почти еднакви и всичко щеше да се реши пак от точките от игрите и от старите фермери.
Да в предишните сезони любимецът на публиката беше и победител но печелеше по около 80-85% от зрителския вот, а тук двамата бяха съответно с 39% и 41%
Каквито и да бяха правилата- нови, стари Яни щеше да спечели.
Има едно нещо с което не съм съгласна. Ако бяха старите правила разликата между точките на Калоян и Яни щеше да е много по-крехка и напълно преодолима чрез зрителско гласуване. По този начин феновете на Калоян щяха още повече да се активират защото реално от тях щеше да зависи дали ще спечели. А тук какво се получи?'Някъде един час преди да свърши предаването Калоян изоставаше с близо 40 точки т.е феновете му нямат стимул да гласуват защото реално няма как той да настигне другите двама по точки. Затова и от 6-7% разлика отначало в полза на Коко разликата им стана 2% накрая.
Това вече са свободни съчинения.Щели да  се активират феновете му, сега не виждали смисъл.Това са само предположения, това е само " ако" и изобщо не е гаранция че е щяло да стане така.
По тази логика феновете на Яни също са можели да се активират и пак той да победи
Нали не си мислиш че Яни няма фенове.
Както виждаш въпреки, че Коко загуби всички игри и вота на журито Яни пак не можа да го бие в зрителския вот така, че явно неговите фенове не са и нямаше да се активират колкото тези на Коко. И това което съм написала изобщо не е толкова далеч от мисълта. Ти би ли пуснала смс за някой който няма реален шанс да спечели? Не си ли много по-склонна да го направиш когато твоят фаворит има реална възможност да се пребори за първото място?

# 2 033
Валерия доста вот има- 20%. Кой ли е гласувал толкова много за тази.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 11:03 от yess

# 2 034
Пуснах смс в събота. Ако след алманаха Коко имаше шанс за първото място със сигурност щях да пусна поне още един (нали съм тъпа, наивна и т.н.). Нали не мислите че след алманаха някой е пуснал смс за Коко?

# 2 035
Яни и Калоян май не са кой знае какви приятели за съжаление. Водещата го попита кои мъже и жени от предаването са му най-близки приятели и той изброи поне 10 души и сред тях не беше Коко. Язък за всичките ”Калояни” постове които направих.

# 2 036
Аз едно знам - винаги ще има недоволни от победителя. А това, което ме дразни, не, по-скоро ми е смешно - че се гледа под лупа победителят колко се е изложил, нищо че си е спечелил игрите, сякаш другите са се представили блестящо. Яни се е изложил, да, така е, а Калоян не е, така ли? На въпроса за Самуил се изложи много лошо Калоян, защо това се пропуска, като това е смешно да не го знаеш. Все едно, както казах - недоволни все ще има. Simple Smile
Ако искате се обиждайте, че за мен е наивно да се пускат СМС-и, аз така мисля и съм го казвала много пъти. Най-малко, защото вотът спокойно може да се манипулира, но все едно. Сигурна съм, че винаги ще има гласуващи, ей така - вълнуват се и мислят, че помагат на фаворита си, а помагат на продукцията и на мобилните оператори. Simple Smile

# 2 037
  • Разпиляна във въображението

Тази снимка ми е малко странна, освен ако не е фотошопната. Или съм пропуснала някаква история.

# 2 038
Честито на Яни!
Жалко за Калоян - харесвам го, но не се представи добре, а и точкуването беше Rolling Eyes
Не мога да приема обаче, че Валерия е по-харесвана от Виолета.
"Пешо" беше сутринта в БТВ Laughing
Благодаря за приятната компания! Аз не пишех много, че ме мързи:scream:, но съм ви изчела от начало до край!

# 2 039
Мен лично ме подразни изказването на Валерия, че видите ли се доказала, че мястото на финала не и е даром, а напълно заслужено. Като мериш точно лайна и вълна направо си се доказала, миличка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт