Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 348
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Асеновград
Момичета явно нещо пропускам , защо Ревльо не е до Валерия , чак ми е странно да не е дърпа , мачка и шлеви.
Дори ми се стори , че не е поздрави след края на финала.

# 2 086
Скрит текст:
Ами за мен пък преценката на Вили беше кой е най заслужил да победи.
Не на база приятелство, защото тя и с тримата беше приятел, особено с Яни и Валерия.
Тя даде реален вот а не приятелски, което е правилно.
И за тези които гласуваха през седмицата вота беше реален, но Вили се разсърди специално за това, че нито една жена не е оценила и гласувала за друга жена. Нямала е причина да им се сърди защото в тяхното положение тя постъпи по същия начин.
Хващам се за тези думи на pandaannie за женската противоречивост(защото тя е права за двойните стандарти на Виолета), за да изкажа разочарованието си от това, че тук наричаха Валерия въздухарка и кифла след десетократно по-тежък дуел, а сега се реве за загубата на Калоян, при положение, че той се представи най-слабо в игрите и това е неоспорим факт. Защо, след като тук пишат предимно жени, не виждам определения като "въздухар" за него? Да, жените са по-безмилостни към жените и го казвам с огромно съжаление. Освен това, Валерия победи мъжете в битките, но нито водещите отбелязаха този факт с необходимото уважение, нито тук във форума се коментира тази подробност.
Сега, за победителя Яни. При положение, че в битката с смс-и реално борбата беше между Калоян и Яни, аз съм по-доволна, че Яни е победителят. Яни спечели няколко дуела, всички исторически състезания(онова с победата на Алек не го броя), представи се по-добре и в конкретното съревнование с Калоян. Така че, нещата са съвсем ясни. Може и да има някаква нагласвация, защото снощи ми се забиха в главата думите на В.Николов, когато подари якето си на Яни след техния дуел и каза нещо от сорта: "Сега се стегни и я вземи тая Ферма." А и Яни е единственият, който може да инвестира спечелените пари в някаква реална селскостопанска дейност. Тук някой беше споменал и отношението на И и А към Яни вчера - ами имаше го, наистина. Те преживяваха неговото представяне повече, отколкото това на другите. Но пък не му зачетоха неверния отговор за границите, но нямаше нужда, защото те са си били наясно, че Яни води в процентите с много на Валерия. И тук да отбележа, че Вал можеше да е едноличен победител и в третата игра, защото тя явно не беше разбрала правилно първия въпрос. Незнайно защо беше отговорила с битка от Междусъюзническата война, като въпросът беше много по-прост - да посочи само коя е войната.
Сутринта хванах финала на интервюто с Яни и останах смутена, че той забрави да спомене Калоян, когато изреди толкова много имена на хора, с които продължава да се чува всеки ден. Дано просто се е объркал и неговата победа не е влошила отношенията им, защото наистина изглеждаха хубави.
Сезонът свърши, беше много приятен за мен и въпреки мижавия финал, си оставам с най- добри чувства, защото играчите бяха доста равностойни - всички добре показани със силните и слабите си страни, нямаше изявени лидери, които да оформят лагери, нямах си и постоянен фаворит, който да ми замъглява обективната преценка и изобщо, това беше най-шареното и интересно издание от трите. Сега, когато всичко е приключило, имам чувството, че най-ярък спомен в главата ми все пак ще оставят Гинчев и Дарина.  Heart Eyes
Благодаря на всички, които писаха в темата - за добрия тон и коректното отношение към инакомислещите. Grinning
Имаше много интересни коментари, няма да изброявам всички автори, но тези на Тари и Ензим са ми сред любимите, без да са съвпадали винаги и изцяло с моята гледна точка.  bouquet

# 2 087
  • Другата България
Калоян изключително много се стараеше да изгуби.
А, те това казвам и аз. И за това ме е яд. Това не беше/бяха дуели като онези във фермата, а....някакви нагласени игри, просто такова чувство оставиха у мен.

# 2 088
  • Вестерос
Калоян не е ходил на дуел, нали така, т.е
 подкрепата за него не е на база дуели.
Парадоксът ли? Ето ви го.
Подкрепяте едно смирено, свястно и незлобливо момче, а реакцията е злобеене защо то не е спечелило и плюене по другия конкурент, който също притежава достатъчно човешки качества.
Само това показва колко всъщност разпознавате ценностите и умеете да се придържате към тях и да ги интернализирате. Т.е. подкрепата ви е фалшива.
Сори бът нот сори
Може ли цитати къде точно е това огромно плюене от масата по Яни?

# 2 089
  • На морето!
Изтървала съм наградата на Бети и Ники, каква е?

# 2 090
  • София
Изтървала съм наградата на Бети и Ники, каква е?

Стаж в тяхната ферма. 4 седмици общо, по седмица всеки сезон.

# 2 091
  • Вестерос
Не знам защо хората са объркани от точкуването, както и да ги въртя все Яни е победител, заради малката разлика между двамата и лошото представяне на Калоян. Той в две игри беше на трето място, нормално е при почти идентичен вот на зрителите, този с повече точки от игрите да победи.
Аз съм доволна, напълно заслужена победа.
Не е вярно, при меренето беше на второ място, Яни беше на трето

# 2 092
  • Другата България
Хващам се за тези думи на pandaannie за женската противоречивост(защото тя е права за двойните стандарти на Виолета), за да изкажа разочарованието си от това, че тук наричаха Валерия въздухарка и кифла след десетократно по-тежък дуел, а сега се реве за загубата на Калоян, при положение, че той се представи най-слабо в игрите и това е неоспорим факт. Защо, след като тук пишат предимно жени, не виждам определения като "въздухар" за него? Да, жените са по-безмилостни към жените и го казвам с огромно съжаление. Освен това, Валерия победи мъжете в битките, но нито водещите отбелязаха този факт с необходимото уважение, нито тук във форума се коментира тази подробност.
Аз ще ти кажа за себе си - защото не го мисля. Казах какво мисля, и не мога да нарека някой някак само защото друг го смята за такъв. Щях да кажа, че Калоян е слаб в игрите ако бях го наблюдавала на дуел във фермата. От видяното снощи нямам такова впечатление.
За протокола - не съм пускала СМС - и.

# 2 093
  • София
Аз пък не мога да разбера, защо трябваше предварително да казват на финалистите, какви ще са игрите на финала.
Те не стига, че игрите бяха смешни, ами пък те ги знаели и предварително.

Да бяха ги събрали и една генерална репетиция да направят...

Ако сега им казваха акви са игрите, те щяха да са на късмет, казано им е по-рано, за да се подготвят  и да се научат да могат да преценят колко кг държат в ръцете си, както и с кулата да видят коя е най-добрата стратегия.

За мен игрите бяха ок, винаги се съобразяват с това, че има и жени на финал и игрите са така че всеки да има равен шанс, така че игрите за сила отпадат. Игрита са и в студио, така че това също ограничава много избора.

Бети и Ники дадоха и уикенд за двама на четиримата финалисти.

Да си призная, не очаквах такива реакции в темата, развали се доброто настроение.

# 2 094
  • Вестерос
Аз не мога да разбера как се е развалило настроението, като повечето казваме, че се радваме за Яни, но сме разочаровани от Калоян и от простотиите на И и А. Един, двама да са казали нещо лошо срещу Яни и до там!

# 2 095
Абе хубав беше сезона спор няма.
Яни си заслужи победата.Яд ме е че Вили отпдна но това е.
Искаше ми се на финала вместо Вал да са Станко или Гинчев ех Гинчев ама.
Но пък и двамата ще ги запомним.
Гинчев с буркана със сладко и език бръснач/ поради липса на цигари / е няма такъв образ.
И сети уи се.

# 2 096
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, те това казвам и аз. И за това ме е яд. Това не беше/бяха дуели като онези във фермата, а....някакви нагласени игри, просто такова чувство оставиха у мен.
Че имаше нещо гнило там - имаше, но ние едва ли ще разберем къде е заровено кучето. Не ме е яд, че Яни победи, напротив - радвам се за него, заслужена победа си беше. Дано си купи така лелеяните кошери и оползотвори парите по най-удачния начин. Той е и единственият, на когото подаръкът от Бети и Ники ще свърши работа.  Grinning

П.П.: Не видях снощи Гинчев в публиката, липсва и на общата снимка. Или съм го пропуснала, или не е бил път дотук за финала.  Thinking

# 2 097
  • Другата България
Аз не мога да разбера как се е развалило настроението, като повечето казваме, че се радваме за Яни, но сме разочаровани от Калоян и от простотиите на И и А. Един, двама да са казали нещо лошо срещу Яни и до там!
Аз също. Peace

# 2 098
Някои хора смятат, че се подигравам за пускането на СМС-и, това си е тяхното виждане, както и да е. Аз споделям какво мисля изобщо за гласуване за участници в риалити формати, за всяко възможно риалити, не само за конкретното. Има ли човек, на когото не му е ясно защо вчера финалният епизод се проточи три часа и половина? Има ли човек, който не знае каква е целта на това гласуване с СМС-и, за което обясненията бяха по-обстойни от тези за правилата, точкуването и пр. на игрите примерно? Не мога да го разбера.

Извинете ме, ако съм засегнала някого с това споделяне. Mesmunda много добре ме разбра вчера. 😍

Да сме живи и здрави!

Mesmunda, благодаря, поласкана съм!!! 😘😍

Темата беше и Е чудесна, радвам се, че участвах в нея, беше ми интересно и приятно с всички Вас! 😍

# 2 099
  • Вестерос
Малко снимки за разтуха Grinning

mnogo e разочарована милата

Общи условия

Активация на акаунт