Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 259
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Другата България
Единственото което искам да се промени в новия сезон е отпадналите фермери да гласуват веднага след приключване на формата а не след месец.И на финала само да се отворят сандъчетата.
Иначе няма да е честно да е само зрителски вот.Все пак фермерите са били заедно , видели са неща които ние не сме и е честно и те да дадат своя глас.
Игри също мисля че трябва да има на финала, но игри които да покажат научени умения от фермата и алманах задължително.
Съгласна съм с написаното. Peace Това го коментирахме и друг път, за гласуването на отпадналите. Много време им дават и някои променят "вота" си - къде доброволно, къде доброзорлем.
Мери, що питаш да не кандидатстваш Simple Smile Мен ме е срам, а и не искам да съм Дарина 2 Grinning Въпреки че нямам нищо общо личностно с нея, съвсем друг характер съм.
Неее, Grinning аз не готвя /много, да не помислите, че изобщо Laughing/ и ще съм недолюбвана, а и съм цапната в устата като Станко. Пък и на дуелите ще се поизложа, на годинки съм се пак. Embarassed
Просто ми стана любопитно, доста фенове има в темата, някои доста запалени. Wink
Скрит текст:
Всеки процент прибавя 1 точка към крайния резултат, но това не е единствено определящо за победата. Съжалявам, че на вашия любимец ръцете му бяха в г**а на Финала, но това е положението. Той не показа абсолютно нищо на финала или по време на играта. Беше като част от декора. Заучени фрази планирани и наизустени, подготвена стратегия да говори за семейството си нон-стоп само и само да се хареса на зрителите какво прекрасно момче е. Цялото му поведение беше фалшиво. Ако го бяха избрали за дуелист по време на предаването, отдавна да е отпаднал. Затова и на изборите политиците ще ни лъжат всеки път. Понеже не виждаме по далечот носа си и сами искаме да чуем лъжите им, искаме да бъдем лъгани. Калоян е живо доказателство, че българите харесват хора без мнения, хора без силна позиция, хора избягващи конфликти, а не такива, които са готови да защитят позицията си, въпреки че с това ще си навлекат неприятели. Един достоен човек следва принципите си въпреки всичко. Безгласната буква не го направи в нито един момент освен когато тръгна да вади на умряло куче нож, със заучения си цитат на Левски. Ако си приятел с всички, не си приятел с никого.Поне това е моето мнение...Съжалявам,но на 25 години,да не знаеш за цар Самуил и кога започва Първата Световна Война е направо смешно...Реших да престана да спамя и да напиша истинската моя гледна точка.Моите фаворити бяха Иван Гинчев и Станислав.Хора,които имат ясна позиция,отстояващи принципите си докрай,а не да се крият под полите на разни малоумни нимфетки,които мият десет чинии по един час.За съжаление,когато си истински и не правиш мили очи на хора,които не харесваш...няма как да спечелиш подобен формат !
Алек, ти ли си? Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 15:47 от Merri_An

# 2 131
  • София
Aз съм супер зиморничева и честно казано няма да ми е приятно да прекарвам време в обора.  Laughing, та хич не съм за такъв тип предаване.

# 2 132
  • София
Аз със сигурност не съм за такова предаване и на дуелите ще съм като Франческа, посредствено представяне. Не съм много спортна и не няма да счупя рекордите. Grinning
Пък Калоянчо е един, никакъв шанс да стигна до финал, защото всички ме харесват.  Grinning
А един Алек на врата не знам дали си заслужава за 100 000 лева.

# 2 133
Е, помайтапихме се малко тук, полигавихме се, че ще се събираме в новия сезон.  Mr. Green
Честно, аз не мога да си представя да си зарежа семейството и работата и за няколко дни, та камо ли за повече.
Запалена съм, защото Фермата е единственото риалити, което гледам, което ми е интересно, но дотам, до гледане и коментиране (което е не по-малко удоволствие за мен от гледането).  Mr. Green
Само за забранения язовир Студена завидях на участниците, ама нямаше рибари. Аз съм "болна" от риболов, то е болест доживот.  hahaha Но в тая мизерия не мога да карам повече от два-три дни, и то само заради риболов бих я търпяла толкова много.  Joy Иначе мога да кова пирони, да режа с трион, да паля огън, нищо че съм градско чедо. Но ако ме накарат да плета, тогава ще го овапцам.  Joy

# 2 134
  • Вестерос
Аз със сигурност не съм за такова предаване и на дуелите ще съм като Франческа, посредствено представяне. Не съм много спортна и не няма да счупя рекордите. Grinning
Пък Калоянчо е един, никакъв шанс да стигна до финал, защото всички ме харесват.  Grinning
А един Алек на врата не знам дали си заслужава за 100 000 лева.
Обичъм та адски много, чули, адски много

# 2 135
Е, помайтапихме се малко тук, полигавихме се, че ще се събираме в новия сезон.  Mr. Green
Честно, аз не мога да си представя да си зарежа семейството и работата и за няколко дни, та камо ли за повече.
Запалена съм, защото Фермата е единственото риалити, което гледам, което ми е интересно, но дотам, до гледане и коментиране (което е не по-малко удоволствие за мен от гледането).  Mr. Green
Само за забранения язовир Студена завидях на участниците, ама нямаше рибари. Аз съм "болна" от риболов, то е болест доживот.  hahaha Но в тая мизерия не мога да карам повече от два-три дни, и то само заради риболов бих я търпяла толкова много.  Joy Иначе мога да кова пирони, да режа с трион, да паля огън[\b], нищо че съм градско чедо. Но ако ме накарат да плета, тогава ще го овапцам.  Joy
Ама ще трябва да можеш и да духаш Joy (шегувам се разбира се Kissing Heart)
Алек пайетката вчера се извинявал на майката и брата на Калоян, че ги бил обидил Joy

# 2 136
  • Вестерос
омг след толкова гняс се сети

# 2 137
Само за забранения язовир Студена завидях на участниците, ама нямаше рибари. Аз съм "болна" от риболов, то е болест доживот.  hahaha Но в тая мизерия не мога да карам повече от два-три дни, и то само заради риболов бих я търпяла толкова много.  Joy Иначе мога да кова пирони, да режа с трион, да паля огън[\b], нищо че съм градско чедо. Но ако ме накарат да плета, тогава ще го овапцам.  Joy
Ама ще трябва да можеш и да духаш Joy (шегувам се разбира се Kissing Heart)
Алек пайетката вчера се извинявал на майката и брата на Калоян, че ги бил обидил Joy
Въх, ти да видиш.
Интересно как е извинил и оправдал поведението си.
Явно търси реабилитация, явно е прочел " прекрасните" мнения на хората за себе си и ...дано се е осъзнал.
Не се виждам във фермата , освен ако не ме " съжалите" и не ме пратите на финал.
Иначе ще копам, ще кова, ще готвя, ще клюкарствам и скандали мога да правя.Няма да се залюбвам щото това няма да го изтърпя.
Обаче дуелите са ми проблем
Виж пирони и лайна ще тегля, дърва ще цепя и редя, алманаха ще го науча и до там
Ако трябва да вися от греда точно след 2 секуни ще се валям като мечка в сламата.

# 2 138
Мъжът ми е луд по предаването. Всичко може да прави, а по скандали за щяло и нещяло така ще им вдигне рейтинга. Та се чудя дали не може аз да го запиша? Щото като го моля да отиде, вместо да им крещи от дивана той не ще. Иначе ще ми  е хубаво да го гледам как намира кусури като дърта свекърва от разстояние, от дивана. 😂 За цели триии месецаааа❤️ С камери е свикнал...

# 2 139
  Свъъъърши!
   Аз съм мързелива,затова няма да ходя на кастинг.Мога да готвя,да кова,да режа,с животните съм окей,плета,и др.,обаче много ме  мързи, бе хора!
    Алек и Вал според мен хич не са заедно.Никакво внимание един на друг снощи.И едва ли е било,щото я предпазва-той няма толкоз акъл.Виж,не би пропуснал да я помачка и да й се позакълне няколко хиляди пъти колко я обича.Непонятна ми е загубата на Калоян на алманаха,защото на дуелите във фермата го даваха вътре от юртата как коментира отговорите-той много знаеше.И инфаркта,и войната няколко пъти ги  дъвкаха по време на предаванията.
   За мен Валерия си остава  празна лейка.Въпреки всичките недостатъци,исках да  продължи Вили,тя има хъс за победа.

# 2 140
  • София
Биляна, давай, ще го подкрепим, а и тук всичко знаем, лесно ще намериш фермата къде точно се намира да му пускаш транспаранти.

# 2 141
Биляна, давай, ще го подкрепим, а и тук всичко знаем, лесно ще намериш фермата къде точно се намира да му пускаш транспаранти.
От Пепа  Joy Joy

# 2 142
Пешка по-добре ми звучи някак си, още по-добре - Пенка. 😂 Гле'й как иска да си почива от мъжа си нашата. Stuck Out Tongue

# 2 143
Мъжът ми е луд по предаването. Всичко може да прави, а по скандали за щяло и нещяло така ще им вдигне рейтинга. Та се чудя дали не може аз да го запиша? Щото като го моля да отиде, вместо да им крещи от дивана той не ще. Иначе ще ми  е хубаво да го гледам как намира кусури като дърта свекърва от разстояние, от дивана. 😂 За цели триии месецаааа❤️ С камери е свикнал...
Аз моя ако го пратя ще построи не една ами направо три ферми.
Не че нещо но го бива във всяка работа
Обачеее ако му вземат цигаритеее не знам.
Сигурно ще си дойде.

# 2 144
Аз моя ако го пратя ще построи не една ами направо три ферми.
Не че нещо но го бива във всяка работа
Обачеее ако му вземат цигаритеее не знам.
Сигурно ще си дойде.
Джоли, а ти недей да бъдеш толкова сигурна.  Joy
Аз не съм много сигурна, че ще пусна транспарант, щото....
И аз искам много да се запиша щото "мога, но не искам" да върша разни неща. А и хубаво ми припомни за цигарите.  Twisted Evil

Не знам дали съм споделяла, но единият ми син кандидаства за за първи сезон, ходи на един кастинг и до тук. От тогава нито го следи, нито повече повдигна въпроса за фОрмата. Нищо не казва. Все чакам да дойде времето, когато ще сподели. Но явно е много обиден, щото като типичен овен когато нещо не му се получи - то не е се случвало...

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 08:14 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт