Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 479
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Дали ще отиде? Доколкото разбрах доста ангажименти си има...

# 2 386
Бубе, нека си пише, щом има необходимост, мáни я. То чудно, че е само тя, като знам във фейса колко бяха такива... 😂
Да бе ама само не разбрах за коя точно става въпрос
ултра трудолюбивите жени,на които специалитетът им е " Чай от леща " ?
Чаят от леща беше специалитет на Ивона. Но мисля, че потребителката просто иска да дразни и провокира, не говори конкретно за някоя от жените, мързеливите, а за Яни и Калоян, които се криели под полите на жените според нея. Щом един мъж се отнася добре с жените и се разбира с тях, той задължително е подлизурко, който се крие под полите им, разбрахте ли сега. Naughty  hahaha

# 2 387
Защо я отразявате?
Стажът не беше ли за вторият финалист. Бентлито ще кОпа за без пари.

# 2 388
  • София
Аз разбрах, че е за победителя. Thinking

# 2 389
  • София
Опосумите да си оправят правилата другата година защото е пълня тъпня и подигравка всичко да се решава от игрите и гласуването на изгонените фермерите, а вота на зрителите да няма абсолютно никакво влияние към крайния резултат.
Влияние има, ако вместо да премериш лайната, не вземеш ти да се осереш на игрите. Или квантитативно изразено:
Ето резултатите без удвояване:
Яни - 11+24+0+18=53;   53+39=92
Калоян - 4+0+12+0=16;   16+41=57

Тъпня е pandaannie от не знам си къде да решава кой ще вземе пари. Паричните ни възнаграждения, включително и твоите, са според свършена работа, а не по усмотрение на непознати. Та така с приказките кое е тъпня.

# 2 390
Кое удвояване на точките е спряло Калоян да победи? Нали и неговите точки от вота на фермерите са били удвоени, не само на Яни.
А за игрите точките са ясни, общо 36 - 24 за първия, 12 за втория и 0 за третия. Ако има равни - по 18 точки.
Щом някой е успял да победи с такова точкуване, значи не е било невъзможно и Коко да победи.

Ето резултатите без удвояване:

Яни - 11+24+0+18=53;   53+39=92
Калоян - 4+0+12+0=16;   16+41=57

Еми, извинете, ако не разбирам аз нещо, но разликата пак е огромна.
Смяташ уж точките без удвояване, но използваш удвоените точки за игрите. Стойността на всяка игра трябваше да е 18 точки колкото са и журито (12 точки за победител, 6 за второ място, 0 за изгубилия)
Яни щеше да има 11 от жури + 12 от първа игра + 0 от втора + 9 от трета =32
Калоян щеше да има 4 от жури + 6 от втора игра = 10
Това е разлика от 22 точки която е възможно да се преодолее от зрителските гласове. Андрей бил казал на Калоян, че е водил на Яни с 10-11%. Разликата от 10-11% до 22-23% е около 10%. Имаше шанс неговите фенове да започнат да гласуват повече към края и да стопят разликата. Вместо това той изоставаше с 44 точки и неговите фенове са се отказали да пускат гласове защото просто няма смисъл.
Не казвам, че Калоян е щял 100% да спечели ако точките на другите два компонента не бяха удвоени, но определено доста му стопи шансовете.
Edit: Поправих се малко

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 20:11 от pandaannie

# 2 391
Нямаше ли да са 12 от трета игра за Яни по тези сметки, не беше ли на първо място в третата игра?

# 2 392
Нямаше ли да са 12 от трета игра за Яни по тези сметки, не беше ли на първо място в третата игра?
В горния пост се поправих. Яни щеше да има 9 точки от третата игра и общо 32. Разлика от 22 точки с Калоян. Както казах шанса Калоян да навакса с 22-23% повече зрителски вот в последния момент бяха минимални, но все пак ги имаше. А да води с 44% беше невъзможно и който и да е бил за него след алманаха си е дал сметка, че шанса да спечели е 0%. Поне щеше да е честно и справедливо защото аз не видях някакво логическо обяснение защо беше необходимо точките на игрите и на гласуването на журито да се удвояват, а тези на зрителите да си останат на същата стойност от миналите две години.

# 2 393
Защо 9, нали смяташ на 12 - 6 - 0, откъде дойде 9?

# 2 394
  • Буркина Фасо

Имаше шанс неговите фенове да започнат да гласуват повече към края и да стопят разликата.
ще стопят разликата ако феновете на другия спрат да гласуват. ако феновете и на двамата решат да гласуват усилено към края разликата ще се стопи на кукувден  Joy

# 2 395
Защо 9, нали смяташ на 12 - 6 - 0, откъде дойде 9?
Защото Яни и Валерия спечелиха играта и щяха да си поделят по 9 точки.

# 2 396
И зашо решо, че само феновете на Калоян ще се активират.
Феновете на Яни също можеха да го направят и той да вземе по голям зрителски вот.
Всичко това са хипотези.
Каквито и да бяха правилата пак Яни щеше да спечели.
Единствения шанс да спечели Калоян е ако се гледаше само зрителския вот, което пък щеше да е супер нечестно.

# 2 397
Аа, ясно, проспала съм, че са били с равен брой точки Яни и Валерия в третата игра. 😂 Ама оркестърът ми наду и на мене главата, та... 😂
Съгласна съм с ognob за гласуването. И изобщо тези писания какво можело, какво щяло, малко много ми идват, не че ми пречат, толкова ме и вълнува вече. 😂

И зашо решо, че само феновете на Калоян ще се активират.
Феновете на Яни също можеха да го направят и той да вземе по голям зрителски вот.
Всичко това са хипотези.
Каквито и да бяха правилата пак Яни щеше да спечели.
Единствения шанс да спечели Калоян е ако се гледаше само зрителския вот, което пък щеше да е супер нечестно.

Именно. Hands Plus1

# 2 398
Не съм чула кога са казали, че и точките от игрите се удвояват. Шансовете им бяха равни, да не казвам, че Коко имаше по-големи шансове заради последователите си.

Както и да ги смятаме, Яни се представи по-добре и си заслужи победата.

# 2 399
Както и да е, минало заминало. Просто ми се ще в другите години да няма удвояване, утрояване и т.н на някои от компонентите за спечелване. Не го намирам за много честно. Ако я нямаше тази промяна 100 точки щяха да са от зрителите и 72 от игрите и журито. Така хем зрителите щяха да имат най-много тежест, хем те нямаше да са единственото решаващо нещо. Така беше в миналите две години и така трябваше да е и тук.
Да ви напомня, че с правилата от тази година Валерия щеше да спечели предаването ако беше взела и трите игри дори и да беше трета при зрителите и трета при гласовете на журито и вярвам, че всички тук ще се съгласите, че това не е никак справедливо.

Общи условия

Активация на акаунт