Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 127
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета. Бременна съм в 12та седмица мина първата фетална морфология. Втората ми казаха към 20та седмица. Този път обаче искам да съм при доктор чавеева. Искам да попитам кога е най подходящия момент за втората. Искам възможно най скоро време да се запиша, а не ми се чака цял месец до прегледа с наблюдаващия ме гинеколог. И също така през регистратура ли става записването? Simple Smile
През регистратурата, да (по телефона). Но трябва да си е пуснала графика, понякога това става седмица за седмица, понякога има часове за по-рано, малко е сложно, трябва да звъниш и да питаш за графика ѝ поне 1 път седмично, че се запълва светкавично. Досадно е, но... Иначе 20-21 г.с. Аз го правих в 21 г.с.

# 481
Сърдечно Благодаря за отговора. Започвам от утре да ги тероризирам Grinning

# 482
Сърдечно Благодаря за отговора. Започвам от утре да ги тероризирам Grinning
Абсолютно се съмнявам от толкова рано да има график, по-скоро като наближи започваш всяка седмица в началото и края, ако още няма, а влизаш вече в месеца за преглед и всеки ден, ако трябва. Опитай и утре де, но ще ти кажат, че няма график 100 %.

# 483
  • София
Някой използвал ли е масажите в Щерев. Малкият е на два месеца и заради коликите постоянно го дундуркам из нас. Съответно гърбът ми взе да сдава багажа и се чудя какво да правя Heart

# 484
Може ли някой, който вече е раждал в Щерев да ми каже кога става самото заплащане на раждането? Преди това или след раждането при изписване? Благодаря Simple Smile

# 485
  • София
При изписването.

# 486
След изписването по всяко време може да се плати.

# 487
  • София
Някой използвал ли е масажите в Щерев. Малкият е на два месеца и заради коликите постоянно го дундуркам из нас. Съответно гърбът ми взе да сдава багажа и се чудя какво да правя Heart
Аз ходя на масажи за бременни там - и с предната бременост и с тази ме вдигат на крака, така че препоръчвам Simple Smile

# 488
Аз се уредих с масаж в стаята в деня слвд раждането, минс физиотерапевтър да ни види и си поисках. Голям кеф! 45 минути масаж.

# 489
Аз имам едно питане... Днес следящата ме АГ ми даде талон за лабораторията за след две седмици, когато вече ще съм в 36г.с., но се питам дали мога да си пусна всички тези изследвания (включващи HIV, Васерман и другите задължителни преди раждане) с направление по ЗК в Цибалаб🤔 Дали ще държат изследванията да са направени в Щерев? 🙄

# 490
  • София
Няма значение къде ще ги правиш. На срещата с акушерката, тя проверява какво имаш и ако липсва нещо те праща да си го направиш. При мен повечето изследвания не бяха правени в Щерев.

# 491
Няма значение къде ще ги правиш. На срещата с акушерката, тя проверява какво имаш и ако липсва нещо те праща да си го направиш. При мен повечето изследвания не бяха правени в Щерев.

Супер, благодаря! 🌷

# 492
Здравейте,

Следящият бременността ми лекар ми обясни, че в 36та гестационна седмица трябва да си направя кръвни изследвания и след като са готови да търся старшата, която да ме заведе при кардиолог и анестезиолог.
Искам да попитам такъв ли е редът на случване на нещата, защото малко странно ми звучи старшата да води по кабинетите всяка жена. Освен това ме интересува тези изследвания и консултации влизат ли в цената за раждане или си се плащат отделно? И каква всъщност е тази цена? На информация ми казаха 2195 лв. за здравно осигурена жена, а на сайта намирам информация за 1865 лв.

Мерси!

# 493
Здравейте,

Следящият бременността ми лекар ми обясни, че в 36та гестационна седмица трябва да си направя кръвни изследвания и след като са готови да търся старшата, която да ме заведе при кардиолог и анестезиолог.
Искам да попитам такъв ли е редът на случване на нещата, защото малко странно ми звучи старшата да води по кабинетите всяка жена. Освен това ме интересува тези изследвания и консултации влизат ли в цената за раждане или си се плащат отделно? И каква всъщност е тази цена? На информация ми казаха 2195 лв. за здравно осигурена жена, а на сайта намирам информация за 1865 лв.

Мерси!
Да, старшата акушерка помага да се попълнят документите и насочва към кабинетите на специалистите. Не се плаща за консултациите, както и за ЕКГ- то,  включени са в цената - 2195 лева. Ако се налагат други изследвания, като кръвна група или друго,  те се плащат отделно.

# 494
Цената за раждане в Щерев е 2195 лв (пакетът включва всичко) за осигурени пациентки (900 лв избор на екип +1295 лв. раждане), избор на екип е задължителен.
Цените в таблицата по-надолу са за неосигурени пациенти, като това 1865 лв е само раждане, към това се добавят пакет грижи за новородено, престой и т.н., цената става доста над 2195 лв.

Старшата акушерка придружава/насочва до кабинета на кардиолога/анестезилога и прави ЕКГ-то (поне при мен беше така), съдейства за попълване на документите. Точно както е писала Coelum.

Общи условия

Активация на акаунт