Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 113
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Заедно с изследванията в 36 седмица се прави и потвърждение за кръвна група, което се заплаща отделно.

# 496
Мерси за отговорите. Значи тази сума от 2195 лв. покрива всичко при здравно осигурените? А нужно ли е някакво направление или от Щерев уреждат нещата с документацията? И необходими ли са пак изследвания за кръвна група, васерман и хив при положение, че са правени в началото на бременността?

# 497
Ако си се следила в Щерев, те изготвят всичко необходимо.
На мен ми взеха кръв само за кръвна група, защото не съм си правила изследванията при тях, а във външна лаборатория (по - удобно ми беше).

# 498
А ако не си се следила при тях, лекарят, който е водил ЖК трябва да ти даде необходимите документи (обменна карта и направление мисля бяха).

В цената за здравноосигурени е включено всичко, независимо нормално или секцио ще бъде раждането.

Ако искате да ползвате предишни изследвания носете ги на срещата и се консултирайте със старшата сестра дали ще ги признаят. Моите пожелаха да ги повторя.

# 499
Хив и васерман са с 6 месеца валидност и за раждане по здравна каса трябва да са в срок- задължителна медицинска документация са. За това често се налага да се повтарят изследвания правени в началото на бременността.

# 500
Здравейте,
Може ли да ми споделите отзиви за доктор Стратиева.
Доколкото разбрах идва веднъж месечно в Селена в Пловдив и си запазих час за нея в края на май. Трябва ми наистина много добър специалист по ФМ. Също така в коя седмица е хубаво да се направи първата ФМ? По мои изчисления на датата на която тя ще е тук трябва да съм в 11г.с + 6 дни. Дали е ок?

# 501
Джей, 11 + 6 е супер.
Ще чуеш всякакви мнения за всеки доктор ,за когото попиташ тук и по принцип.
Д-р Стратиева е от добрите специалисти в областта.

Ако не бърза, ще ти отдели нужното внимание. Успех!

# 502
  • София
Стратиева е от най-добрите специалисти по фм. Аз следих бременността си при нея и съответно всичките фм. Първата фм си я направих в 11+5 г.с.

# 503
Здравейте, момичета. Някой може ли да сподели относно раждането-какво е необходимо, за да мине по НЗОК. Само да съм здравноосигурена ли? Доколкото разбрах разликата в цените е 1000 лв.

# 504
Здравейте, момичета. Някой може ли да сподели относно раждането-какво е необходимо, за да мине по НЗОК. Само да съм здравноосигурена ли? Доколкото разбрах разликата в цените е 1000 лв.
Да си с непрекъснати здравноосигурителни права.

# 505
  • София

Разликата не е 1000 лв, мисля че е около 300 лв

# 506
Привет на всички бъдещи и настоящи мами! Аз съм в 33г.с. и се следя от началото в клиниката при д-р Александров. За сега съм доволна от него и вече май му свикнах на странното държание и по-твърд хумор. Grinning
Термина ми е на 05 юни и наближаването започва да ме плаши. В главата ми изникват милион въпроси, тъй като това е първо детенце за нас със съпругът ми. Изчетох 4 теми назад и горе долу се запознах с процедурите около раждането.
Много държа да родя нормално и се надявам нищо да не се обърка и да ми попречи до края. Blush
До сега само четях форума, но вече смятам да бъда по-активна и да помагам с някой въпроси на мамите, както и да задавам такива Simple Smile
Вече май попрекалих с писането, затова да мина на първия въпрос, който изниква в главата ми.
Преди време в сайта на Щерев бях чела, че има разлика в цените за раждане със секцио и нормално раждане, както и намаление за жени с пакети за следене на бременност в болницата. Сега не намирам никаква финансова информация в сайта, а малко по-нагоре прочетох че всякакъв вид раждане си е 2195лв. и няма значение дали там си се следил или не. Ще се радвам някоя от вас раждала наскоро там да сподели Simple Smile

# 507
  • София
Няма разлика в цената за секцио и нормално раждане. Не съм била с пакет и не знам там как стоят нещата.
❤Точно на днешния ден преди 2 г  доктор Александров изроди дъщеричката ми. ❤

# 508
Да ти е жива и здрава!

VPB, мисля че Александров ще ти съдейства изцяло да родиш нормално, има негативно отношение към секцио без реална необходимост! За пакетите и аз нямам идея, не съм ползвала, с тях май има някакво символично намаление като с престиж картата - май беше 100 лв. Обади се и разпитай за подробности. Да, и при двата вида раждане цената е еднаква.

# 509
  • София
Ето информация за цените, разликата е 100 лв  - съответно 2095 лв с пакет и 2195 лв без пакетhttp://shterevhospital.com/polezna-informaciya/finansova-informa … i#tab=tab-panel-2
А тук е описано какво включва раждането- всичко, секцио/нормално, грижи, престой - http://shterevhospital.com/rajdane/rajdane-pri-nas

Общи условия

Активация на акаунт