Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 109
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря Ви много за бързите отговори Simple Smile
sea.sea - И ние чакаме дъщеричка Blush Да ти е жива и здрава твоята Blush
Благодаря и за прикачените файлове, сега ще прегледам по-обстойно какво включва тази ценичка.
Иначе за д-р Александров ме бяха наплашили, че си е майстор на секциото, но в последствие разбрах, че всъщност много държи на нормалното раждане. До последно ще стискам палци да се появи с напъни Grinning

# 511
  • София
Благодаря ви, аз бях с непланирано секцио,  реших да се доверя на преценката му, защото мисля, че нямаше да ме посъветва така, ако не се налагаше.

# 512
Никога няма да го забравя Александров Heart Беше асистиращ на секциото ми (друг е главният лекар). Като влезе да "помага" на лекарката, ми намигна усмихнат. Както си лежах, вече подготвена на масата, ми се оправи настроението и се поуспокоих. Grinning

# 513
  • София
Преди 1 месец родих секцио при др Александров, той проследи и бременността. Много държах на нормално раждане, два дни преди термин нямах никакви изгледи за наближаващо раждане, бебето високо, матка неизгладена, шийка нескъсена, прекалено много води, ни една контракция. Александров ми каза, че 90% нямам шанс за нормално и ме съветва за секцио, но ако си държа ще ме чака да пренося седмица и ще ми пусне система пък ще видим какво ще стане. Съгласих се на секцио и ден след термина ме оперираха, синът ми се роди 4350гр 54см, 5 литра води. Добре че му се доверих. Следващото пак в Щерев, пак при него Simple Smile
Лека бременност и раждане на всички 😊

# 514
Страхотни сте момичета. Радвам се, че всяка от вас е останала доволна от Александров. Разбира се, че ако ми обясни, че нямам голям шанс за нормално и аз ще мина на план Б и ще ме режат - все пак здравето на бебка и моето е най-важно!
Между другото ми изникна един въпрос свързан с ценоразсписа в сайта, който някоя от вас прикачи. Там пише Епидурална аналгезия (нормално раждане) - 280лв. Значи ако все пак постъпя за нормално раждане и ми сложат епидурална упойка ще ми я таксуват 280лв, така ли да разбирам?
И ако има някой раждал нормално За или Против тези упойки е? Четох някой негативни неща свързани с тях и затова питам Simple Smile

# 515
И няма ли някоя бъдеща мама с термин около моя Blush Началото на Юни - 5ти,6ти Simple Smile

# 516
Здравейте мами Blush аз искам да попитам за мнение за д-р Арабаджи, не съм се следила при нея, но за раждане се спрях на нея. Моят телмин е 16 май.

# 517
  • София
Пакетната цена за раждане включва абсолютно всичко, включително и упойка. Във форума има отчетни теми според термина, ето за юни http://m.bg-mamma.com/?board=127. Когато аз бях бременна, от темата тук се преместихме във фб група, в която и до сега си пишем и създадохме приятелства.

# 518
  • София
Диди почти същата ситуация беше и при мен, само че бях два дни преди термин.
Александров си има и добрите и лошите страни. Например не идва да си вижда пациентките, което не е нормално според мен.

# 519
  • София
Той има много пациенти, по 4-5 операции на ден някой път и е завеждащ отделението, така че според мен е нормално да не идва да ни вижда, аз бях наясно че ще е така, за сметка на това др Валериева идваше по два пъти на ден и съм и много благодарна за което 😊😊😊

# 520
  • София
Д-р Валериева, асистентката на д-р Александров ли е? Скоро си записах час за профилактичен преглед при него, но го нямаше и ме прегледа тя, с много добри впечатления останах. Много мила и внимателна, но не й запомних името.

# 521
  • София
е как ще е нормално да не идва? Хич не искам да пиша такива неща, особено при бременни, та ще го сложа в скрит текст и да не го четат.

Скрит текст:
най-голям % усложнения и смъртност сред родилките има след раждането, особено при секцио. Не може вчера си опериран и лекар да не те посещава с дни

# 522
  • София
При мен дойде след мое настояване и не, не мисля, че е нормално. Пък и има други лекари с много пациенти, които идват да си виждат родилките.

За съжаление имам и друга операцяи- не гинекологична. Ами завеждащият отделението, който ме беше оперирал идваше всеки ден, макар и да беше много натоварен.  Peace

# 523
Аз искам да изкажа огромното си разочарвание от д-р Александров. Накратко бременна установена само с кръвни тестове и кафеникаво зацапване, ходя през ден на преглед и ме преглежда неговата асистентка без доктора да е в кабинета, при което ми казва че има нещо в матката но не може още да каже със сигурност че е бременност. В същия ден ме приемат по спешност в Майчин дом за операция от извънматочна бременност. Според мен това е несериозно, когато има случай на патологочна бременност независимо дали е зацапване, кървене и т.н да ме преглежда асистентката(нямам нищо против момичето, доста дружелюбна и мила, но просто има още да учи) все пак плащам да ме преглежда доктора.

# 524
Онзи ден имах записан час за др. Магунска. Наложи се да Замества в операционната, та прегледа извърши др. Валериева. Беше много любезна. За щастие всичко беше наред, не можа да ми каже с категоричност пола, залагала на момче. Иначе като казвате, че е асистент на др. Александров, да разбирам, че още й тече специализацията ли?             Имам и аз въпросче относно раждането и то раждането по естествен път в щерев, до чух че поради малкия брой на родилните зали и множеството цезарови сечения-планови и по спешност, не могат Да гарантират, че като дойде момента ще могат да ме поемат. Това го казаха на една жена като попита на информация. Ако можете да ми споделите вие с какви впечатления сте? Ако е така, ще трябва да търся и други варианти, в случай че не се налага секцио. 'Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт