Аз не съм казала, че всички се отнасят така. Специално от Александров съм доволна, но не мога да си кривя душата, че това, което по-нагоре е споменато не е факт. Иначе моя приятелка се следи и ражда при Димитров, само хубави неща съм чувала от нея
Аз не съм казала, че всички се отнасят така. Специално от Александров съм доволна, но не мога да си кривя душата, че това, което по-нагоре е споменато не е факт. Иначе моя приятелка се следи и ражда при Димитров, само хубави неща съм чувала от нея
В 6 г.с. съм,забременях от 2ро инсе при д-р Савова и утре съм на първи преглед. Чудих се кога е удачно,тъй като ми се струва малко рано още от сега да бием тъпана,но пък сме много благодарни с мъжа ми и искахме да им занесем нещо.
, но не знаех, че НВД се отразява добре. Ще почета и ще я имам предвид.
На мен не ми предизвикваха раждане, защото то вече беше започнало, но пуснаха ми системата с Окситоцин по мое желание, за да стигнем по-бързо до епидуралната. Не ме боля особено, изобщо нищо общо с повечето неща, които съм чела за окситоцина тук. Мереха ми тоновете през цялото време, но можех и да се разхождам, да клеча, да се чекна и т.н.
Препоръчани теми