" Полицаите от края на града"

• 71 822
  • 513
  •   1
Отговори
# 180
И мен това ме изненада - племенницата забегнала с някакъв гамен и идва при чичо да търси подслон, да кажем, че той я разбира и всичко е ОК. Ама после като си легнаха, че и тя го прегърна хич не ми приличаха на роднини Joy

# 181
  • Ню Йорк
Каква е връзката между този сериал и откраднат живот ?  newsm78

# 182
И двата вървят по Нова.

# 183
Нямат връзка особена, просто следващия епизод ще е с актьори от "откраднат живот". Явно ще е необходима лекарска помощ, и къде, къде, естествено, че в "Св. Кирил" Grinning

# 184
То на тези малоумни полицаи често ще им трябва болница Grinning

# 185
То на тези малоумни полицаи често ще им трябва болница Grinning

И тъй като Св.Кирил е единствената болница в цяла София, къде другаде да отидат хората!

# 186
Св. Кирил е единствената болница където ще ги вземат като пациенти без да се налага да ги пренасочват към психиатрията.

# 187
  • тук, на мястото си
И няма да им искат направления.

# 188
  • София
Доживяхме да видим и в България така модерните кросовъри.

# 189
  • Ню Йорк
И то какво ще излезе, че заради тая пикла са се развели  newsm78

# 190
И то какво ще излезе, че заради тая пикла са се развели  newsm78
Да а в оригинала даже се женел за нея ! Голяма глупост заради една малка дрисла да си разбиеш семейството !

# 191
  • София
Моля да обсъждате оригинала в скрит текст.

# 192
  • София
Не съм гледала испанския сериал, но не ми се връзва да съберат Крис с непълнолетно момиче. В промото на сериала още преди да почне даваха, че Крис прави секс с блондинка, а под кревата лежат Пацо и Калата. Mr. Green Та се надявам да го съберат със Силвия, по-подходящи са, а и ми се струва, че още се обичат.

# 193
Аз смятам, че ще го съберат със сигурност със девойката, когато стане пълнолетна. И смятам, че не обича бившата си жена много, щом е позволил да се разведат заради една тотално глупост, като обещание към нейната племенница.

# 194
Аз пък останах с впечатление, че те и без това са били пред раздяла, явно това е преляло чашата.

Общи условия

Активация на акаунт