" Полицаите от края на града"

• 72 147
  • 513
  •   1
Отговори
# 240
  • somewhere near the sea
Много ми харесва Геро. Такова ми се гледа в петък- весело, неангажиращо, забавно. Новините и рекламите достатъчно ми развалят настроението.

# 241
Тая малката пикла много противна ! А пишман полицаите ме убиват от смях с терористичната си постановка .

# 242
Коя пикла? Щерката ли? И на мен не ми харесва.
Иначе още не съм гледала. Чакам да го качат някъде.

# 243
  • София
мен май ме изгубиха като зрител. След първите две минути изключих звука и така си и остана.

# 244
  • София
мен май ме изгубиха като зрител. След първите две минути изключих звука и така си и остана.

# 245
Тая малката пикла много противна ! А пишман полицаите ме убиват от смях с терористичната си постановка .
Да, и мен много ме дразни дъщерята.  Twisted Evil

offtopic

Елора, все се каня да ти кажа, че подписът и аватарът ти са страхотни!  Heart Eyes

# 246
  • София
Ох, ще ме уморят тия. "Ние сме българската терористична организация Ал Гайда", "Че като сме терористи, не е нужно да сме невъзпитани". Много ми липсваше Албена на телевизионния екран, страхотна комедийна актриса е. Тя още ли е с Тома?

# 247
  • София
Ох, ще ме уморят тия. "Ние сме българската терористична организация Ал Гайда", "Че като сме терористи, не е нужно да сме невъзпитани". Много ми липсваше Албена на телевизионния екран, страхотна комедийна актриса е. Тя още ли е с Тома?
Отдавна се разделиха и тя беше много разочарована от него.

ЕПИЗОД 11

ЕПИЗОД 12

# 248
  • София
Е, не това трио ще ми изкара червата от смях.  Laughing
Направо имаше моменти в които не се спирах.
Щерката пък ме кефи мен. Искам даже да се съберат двамата Крис...  Laughing

# 249
  • България
Момичето, което е в ролята на дъщерята ми допада много.
Обаче не ми се иска да събират ученичка със застаряващ младеж  Mr. Green.
Има толкова симпатични момчета около нея, не я разбирам, ама никак  Grinning.

# 250
  • DE
Красавица е, но Лола от испанската версия бе много сладко наивна по детски, а тази е отракана оборотна мома. Мнооуу похотливо гледа Rolling Eyes

# 251
Отдавна се разделиха и тя беше много разочарована от него.

Дори тома има жена и дете

# 252
  • София
Дъщерята ми е симпатична, но искам Крис да се събере със Силвия.

# 253
Определено искам Крис да е с Криси. Двамата ме забавляват много. Сливия може спокойно да отпадне от сериала, нищо не я задържа.

# 254
Определено искам Крис да е с Криси. Двамата ме забавляват много.
Сигурно и аз щях да искам да са заедно, ако тя не беше толкова малка и похотлива.  Sick
Иначе актрисата ми харесва и добре играе.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт