Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 645
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Не знам при Дюк как го получават. newsm78
Бях чела в някакъв форум - споделя лично запознат с какво ги обработват тези пилета, за да е такъв цветът и съвсем не беше за хвалба. Опитах да намеря през Гугъл, за да дам линк, но нещо не го откривам сега.
За каква обработка става въпрос?
След като е заклано пилето, или нещо при отглеждането му?

# 136
Четох го преди доста време и помня, че си помислих "лелее, добре, че не ги купувам тези пилета, как може". Търсих близо час чрез Гугъл, за да ви покажа, но не го откривам. Дали беше като коментари под статия или в някой форум... яд ме е, че не мога да се сетя детайлите. Може някоя от вас да го открие, ако не е изтрита статията вече и с нея и коментарите (ако беше към статия). Ще пиша пак, ако се сетя за подробности, тормози ми мисълта сума време. Пръскали ги с нещо, пък хората си мислели, че царевица ядат тези пилета, нещо такова беше написано.

# 137
  • Пловдив
сори, ама това "някъде нещо четох, ама не помня какво беше" ми звучи супер "доверчиво"...
Когато се наложи да взимам пиле от търговската мрежа, взимам именно на Дюк. Ясно ми е че няма да е като това, гледано на двора, но пък другите изобщо не мога да нарека месо, камо ли - пилешко.

Снощи ми се наложи, да взема кофичка мляко от магазина, защото вкъщи изядохме последното, а бях сложила картофи за мусака... Гледах, палех се на витрината, ама като са ми непознати... Взех някакво Пловдив на Елси - е няма такава гадост - никаква киселинност и с консистенция на гадното кремче, което си спомням от ДГ ... Сложих за заливката, а останалото отиде в кофата, защото и да айран не става.

# 138
sweet_maniche, всеки може да се храни както пожелае, ничия уста не съм запечатила, споделям какво съм прочела. Rolling Eyes То аз и да намеря в кой форум беше, пак може да кажеш, че мнението не е доказателствено. Както и което и да е мнение от форум, включително и твоето.

# 139
На официалните им пр статии на Дюк пише, че пилето било специално селектиран хибрид,  жълтото му месо било отличителен белег на породата, отлагал се каротин и прочее. Рекламират се и с други забавни неща, беше ми интересно да прочета.

# 140
  • София
sweet_maniche, всеки може да се храни както пожелае, ничия уста не съм запечатила, споделям какво съм прочела. Rolling Eyes То аз и да намеря в кой форум беше, пак може да кажеш, че мнението не е доказателствено. Както и което и да е мнение от форум, включително и твоето.

Да не е това? http://www.mediapool.bg/firmi-s-golyam-pazaren-dyal-ulicheni-v-p … a-news180220.html

# 141
Кафе Нова Бразилия...това е всичко друго, но не и кафе. До миналия месец вкъщи само това се пиеше, взех преди празниците, вчера го отворих. Ужас! То има вкус на най-посредственото възможно "кафе", в което има всичко друго, но не и кафе. Мирис на кафе- никакъв. Вкус- под всякаква критика...😡

# 142
  • Sofia
Аз лятото си купих сешоар за коса AEG от там. Изгоря в началото на декември. Възстановиха ми парите и сега си взех на Филипс с бонус точки. Гаранцията е три години. Дано и той не сдаде багажа. Поне връщат без проблем, в това се уверих.

С всеки уред може да се случи - добре, че ги заменят.

# 143
Не ги заменят, а ти връщат парите.
Досега 4 или 5 неща сме купили от там като техника и нищо не е оцеляло. Освен последния сешоар на Филипс.
Излъгах, на Делимано чопъра работи.

# 144
И вкъщи е така. Но и ние за елязахме следното: техните китайски марки електроуреди, керамични съдове и прочие са пълен боклук...доста пъти сме взимали, но пък след това са ни връщали парите😀
Но истинските маркови неща нямат грешка. Имаме Delimano блендер от 2 год. Работи идеално, а аз си го екплоатирах яко. Прегрявала съм го, той се изключва, изстива 10 мин, след това нищо му няма. Тава Stone legend- без забележки, ползваме всеки ден. Два тигана от миналогодишните, Infinify chefs- единият за малко не го подпалих, забравих го на котлона...😡 Само дъното леко се изду, покритието му е невредимо. Вторият си е ОК. Скара на Тefal също май имаме, и тенждера под налягане. И двете са чудесни.  Но всичко това си е било на съответната цена. Евтините им неща са боклуци.
Само една парна ютия имаме от 7-8 год. и е страшен късмет. Взехме я за 10лв., а си работи идеално😂

# 145
Не знам дали е до късмет, едва ли, но имаме 2 хипер елементарни и евтини кафемелачки Сапир от Кауфланд, които работят безотказно вече над 4 години. А им разказваме играта - мелим основно ядки в тях, което принципно би трябвало да ги задръсти от толкова мазнина.

# 146
  • оттам, откъдето започва България
Моето мнение винаги е било, че техниката си е до късмет.

# 147
  • Велико Търново
Не бих купила отново масло Боженци и Маноя. И двете ми гранят на вкус, дори и за печива не бих ги ползвала.

# 148
За мен и киселото мляко Боженци не се доближава до вкуса на истинското мляко, прекалено ми е нишестено.

# 149
Никога повече пакетирани храни "на промоция" във Фантастико. Снощи купих пакет кори за баница, като се прибрахме видях, че вътре са мухлясали. Отворих ги, мирише тежко на мухъл. Снимах ги с касовата бележка и направо ще пусна сигнал до БАБХ. А годността им е до април!

Общи условия

Активация на акаунт