Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 615
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
за стелките специално - сигурна ли си, че не са нещо дефектни?
Имах преди години такива от ТСМ и като ги видях в ЛИДЛ си взех - супер доволна съм!

Сигурна съм, защото поисках замяна с други- същата работа. Затопля колкото да кажеш, че нещо се случва. Ама всъщност стават с 1 градус по-топли от нищото. Не бяха на ТСМ, сигурно и това има значение. На Crivit.

# 121
  • Пловдив
Точно Simple Smile
И ТСМ-ските не загряваха колко знае колко, но помагат при двучасови преходи в планината на -10 Simple Smile
Не намирам разлика с тези от ЛИДЛ, а от 2-3 години ползвам тях, защото на ТСМ-ските батериите заминаха

# 122
За мен това си е чиста подигравка. Да ходя с жички и акумулатори, зареждани няколко часа, за да вдигна температурата на ледените ми стъпала само с един градус ?! И да ме гледат като камикадзе... Бях си купила стелки за еднократна употреба от Немския център преди 2 години. Страхотни бяха. Пазиха ми доста топли краката няколко часа при температура -20. Но излизат скъпо...

# 123
  • Сф
Аз Кауфланд го избягвам също- викам му боклучарника, както и Т маркет.Сирене взех (излъхах се) на 10 лв кг от Кауфланд, насипно- отврат, нещо Олимпус нещо ми се върти, не помня..Но си взимам прах, крем оттам, затова влизам.
Вчера от Била взех тел.салам , от меките бомбички, на ТАНДЕМ, в момента е на 2,50.Аз правя сандвичи с него, обичаме такъв тип салам, а и за разнообразие.Леле, няма такава отврат! Още като го обелиш е един бял, светлорозов едвам, все едно е от лой направен.
На вкус е отврат.Не очаквах, че и Тандем са го ударили ЯКО през просото.Как да знам от партидата ли е, просто няма да взимам повече марката, щом си позволяват това.
Така направих и с маслото на Верея, от което бях доволна преди.
Напоследък взимам месо и др.от Еленко, Костинброд.Близо ми е техен магазин- и сиренето и кашкавала и луканката са ок.
А месото е супер. Едно време до цеха ходехме.Чух, че и пилешкото им е добро- не съм пробвала още.

# 124
Пилета Дюк, като че ли някаква жълта боя имат за да изглеждат по - натурално. Гадост.

# 125
  • София
Пилета Дюк, като че ли някаква жълта боя имат за да изглеждат по - натурално. Гадост.

Като ги хранят с генно модифицирана царевица и са бъкани с какво ли не, нищо чудно. Sad

# 126
  • оттам, откъдето започва България

Доста положителни мнения съм чела за тях, но не съм купувала, тъй като не ми изглеждат истински.

# 127

Доста положителни мнения съм чела за тях, но не съм купувала, тъй като не ми изглеждат истински.

Купувала съм, не намирам разлика във вкуса. Някои хора казват, че са им по вкусни, но за мен няма разлика. Опасявам се, че са по-жълти заради боя.  newsm78

# 128
Домашно пиле има същия цвят.

# 129
  • оттам, откъдето започва България
Тц, на домашното пиле не е същия цвят, този ми се струва доста изкуствен.

# 130
Няма да забравя ужасната жълта лой на повърхността на водата,когато исках да измия пилето Дюк,супер неестествено,оранжевее чак и с тежка миризма,и преди съм писала тук за тая гадост...

# 131
Домашното пиле и дори кокошка няма такъв жълт гнусен цвят като на дюк. Купувала съм ги, когато не е имало избор, на вкус не откривам разлика (т.е. вкус няма...) с останалите производители.

# 132
Купувам само пилета на Дюк и са ни вкусни. Нямат нищо общо с останалите, които ги продават в супермаркетите.

# 133
Купувам само пилета на Дюк и са ни вкусни. Нямат нищо общо с останалите, които ги продават в супермаркетите.
Да, различни са на вкус от продаваните в супермаркетите, но не се доближават чак толкова
до вкуса на домашно отглежданите.
Домашното с каквото и да го храниш, поне при нашите условия, няма този натрапващ жълт
цвят.
Не знам при Дюк как го получават. newsm78

# 134
Не знам при Дюк как го получават. newsm78
Бях чела в някакъв форум - споделя лично запознат с какво ги обработват тези пилета, за да е такъв цветът и съвсем не беше за хвалба. Опитах да намеря през Гугъл, за да дам линк, но нещо не го откривам сега.

Общи условия

Активация на акаунт