Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 614
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди време си купих лак за нокти, не се загледах много, шишенцето сълно наподобяваше матовите лакове на Golden rose. Е, да, но не бяха Grinning Оказаха се ужасно попадение. Взех си три, казват се CR CAIRUO и трайността им е сравнима с времетраенето на голямо междучасие. Друг път ще внимавам.

# 106
  • Велико Търново
Пиша и аз поредния лош отзив за бонбоните Фигаро на Сушард! Явно рецептата им е съвсем различна, единствено са си запазили опаковката Sad много лош вкус наистина!

# 107
Аз съм доволна от шампоан на Сиен. Открих, че Дав имат идентичен и на мирис и на цвят, с три лева по-скъп. Купих го за куриоз с цел тест. Остава да го пробвам. Сиен-ския има много добър ефект на косата ми - прави я обемна, изправя я и й придава блясък. "Сиен против пърхот" се води (бяла опаковка, жълто-синя капачка).

# 108
Аз съм доволна от шампоан на Сиен. Открих, че Дав имат идентичен и на мирис и на цвят, с три лева по-скъп. Купих го за куриоз с цел тест. Остава да го пробвам. Сиен-ския има много добър ефект на косата ми - прави я обемна, изправя я и й придава блясък. "Сиен против пърхот" се води (бяла опаковка, жълто-синя капачка).
Интересно, много хора са с негативни отзиви за шампоаните Сиен, но една позната похвали
точно този. Оправил косата на тинейджърката им, а са опитвали всякакви скъпи козметики за
коса преди това.

# 109
Пиша и аз поредния лош отзив за бонбоните Фигаро на Сушард! Явно рецептата им е съвсем различна, единствено са си запазили опаковката Sad много лош вкус наистина!

Мислех, че само на мен нещо ми се струват различни. А преди бяха толкова вкусни!

# 110
Да, защото вече собственик са "Монделийз", а те развалиха качеството на абсолютно всички шоколади и шоколадови изделия под тяхната шапка. В това число марките Milka,  "Своге", Suchard, Toblerone, Oreo, "Морени", BelVita, Tuc, Barni, Jacobs, "Нова Бразилия".

# 111
  • София
Да, защото вече собственик са "Монделийз", а те развалиха качеството на абсолютно всички шоколади и шоколадови изделия под тяхната шапка. В това число марките Milka,  "Своге", Suchard, Toblerone, Oreo, "Морени", BelVita, Tuc, Barni, Jacobs, "Нова Бразилия".
Хм, доста са променените продукти.

Аз пък обстойно чета етикетите на продуктите и забелязах, че думата "хидрогенизирани/частично хидрогенизирани" някак изчезна оттам.Дори в описанието на маргарина ги няма.  #Crazy

# 112
"Керамични" съдове от Кауфланд. Вече две такива тави имам. Нямат нищо общо с керамика.  Вярно - бяха евтини, но защо трябва да лъжат за материала? Да си пишат просто "тава" и толкова ! Залепват ужасно и се обезобразяват още след първото използване.

Също от Лидл преди година бяха пуснали нагряващи стелки за планина за 50лв. - нищо не правят. Ама наистина нищо !

# 113
  • Пловдив
за стелките специално - сигурна ли си, че не са нещо дефектни?
Имах преди години такива от ТСМ и като ги видях в ЛИДЛ си взех - супер доволна съм!

# 114
"Керамични" съдове от Кауфланд
Подкрепям напълно! И аз имам форма за мъфини от там. Марка Safir май. Керамична им е само претенцията. Надра се след няма месец-два ползване. Сега само с хартиени подложки мога да я  ползвам.😐
Отделно тиган с " керамично" покритие на същата марка. Ужас. Покритието се надра( ползвано само с дървени прибори), нагоря и залепва. Не ни стигна явно, защото взехме втори. На друга марка. Керамичен, отново от там. "Керамичният" филм(?!?) се отлепи 😂
Те хората са си казали, че евтиното е скъпо, но...

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 19:44 от madlen97

# 115
Аз имам керамичен тиган на Сапир от Метро и съм доволна. Ползвам го две години

# 116
В Кауфланд пускат ужким на промоция домакински ел.уредчета, та веднъж се възползвах
от едно пасаторче за 10 лв.
Точно веднъж успях да го ползвам и някакво фино уплътнение (кръгла гумичка) хвръкна.
Вече си мисля, че в тази верига тестват такива уредчета. Без проблем ги вземат обратно.

От там съм си купувала флашка, мишка и охлаждаща подложка за лаптоп - няма проблем.

пп: Сетих  се, че бях си взела една безжична мишка преди няколко години. Не проработи и пожелах да я заменя, но от 7 бройки, които на място пробвахме с една служителка, нито една не показа живот.
.

# 117
  • София
От Кауфланд никога не съм била доволна, когато съм купувала такива стоки. Преди години бяхме пазарували за 15ти септември моливи, гуми, острилки, флумастери и т.н. Вкъщи се оказа, че моливите не пишат, гумата не трие, острилката не остри и други подобни Grinning От тогава не купувам от там. Доволна съм от сирената им, понякога имат и добри промоции, но веригата не е сред предпочитаните ми.

# 118
  • Велико Търново
Нищо не купувам оттам, не ми харесва облика на веригата, и по тази причина дори не се сещам да посетя Кауфланд. Миналата година баща ми ми подари ютия Тефал оттам и досега си работи без проблем. Приятно се изненадах като видях че гаранцията й е с година по-дълга. Дано не я урочасам сега Simple Smile))

# 119
Аз лятото си купих сешоар за коса AEG от там. Изгоря в началото на декември. Възстановиха ми парите и сега си взех на Филипс с бонус точки. Гаранцията е три години. Дано и той не сдаде багажа. Поне връщат без проблем, в това се уверих.

Общи условия

Активация на акаунт