Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 737
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Аз също съм се отказала да си купува обувки от Паоло Ботичели. Няколко пъти съм си патила, имат голямо ранообразие, но според мен са нискокачествени китайски обувки..

# 451
Същото се случи миналата година с обувки на баща ми - бяха на 2-3 месеца и подметката се разцепи. Май бяха от Мат Стар.

# 452
  • София
Аз така лятото си купих сандали от Дайхман, още преди да изтече гаранцията се разлепиха и цъфнаха от всякъде. Върнах ги, като продавачката се държа ужасно, настояще да ги заменя, а аз си исках парите. Все едно от нейни джоб ми ги връща. За втори път ми се случва с техни обувки, трети няма да има.

# 453
  • до най-прекрасния мъж
Връщали сме спортни обувки в Дайхман на няколко пъти - продънваше се петата. Два пъти сменихме по наше желание, на третия път си взехме парите абсолютно безпроблемно. Момичетата винаги са били много любезни. Аз затова харесвам магазина - винаги се връща безпроблемно.

# 454
Учудва ме това, което пишете за Дайхман. Мм тази зима за първи път си взе боти от тях, скъса се да ги носи, станаха му любимите обувки. И е много доволен, аз също имам едни ботуши - всичко им е наред.

# 455
  • Сф
Различни са марките в Дайхман, затова.Зависи коя клечка изтеглиш.
Мм има адидас оттам, екстра, детето найк- също ок.Обаче точно с два модела от обувки, сандали детски съм брала ядове.Верно не искат да заменят , а предлагат поправка.Моля? На обувка на 1 седмица? Боклук.А за сандалите , казаха че детето нарочно върви така , че да се обелят на втория ден.Заминаха директно в коша, че нямах време за разправии.

# 456
Паоло Ботичели са супер боклучави, бях си купила едни много сладки балеринки, ами те се разпаднаха за 2 обувания. Дори и 10 лв да са, не купувам, пълна подигравка са тез обувки.

# 457
Вие чували ли сте за сандал, от който ти миришат краката? На мен ми се случи точно с Паоло Ботичели. Сандалите иначе бяха много красиви, но такава смрад се носеше от мен, че ги носих едва няколко пъти. Други сандали пак от тях бях купила зя една сватба. Носих ги на сватбата, после веднъж две пъти. След което ги дадох на леля ми са ги носи и след седмица при нея се разпаднаха.
Тенденз са доста по-сполучливи.

# 458
Аз пък съм доволна от Paolo Botticelli до някаква степен, но има определена марка, която те предлагат и от която всъщност съм доволна. Обикновено това са им по-високият ценови клас обувки с марка Daniele Gilardo. От тях (тази марка) имам боти, спортни обувки и ежедневни обувки .  Едните боти от естествен велур, които съм си купувала от тях не са мръднали 2-ра година и предвид факта, че тази година зимата беше по-мека, то от края на октомври досега съм почти все с тях, т.е. ежедневно носене по 7-8 часа на ден.  Тази година реших да купя на майка ми обувки за подарък от там, като тя си избра модела. И нали майките гледат все да не ощетяват децата (нещото, което ме е дразнило винаги, защото съм от хората, които не обичат да пестят особено за близките си), та си избра някакъв ниски ценови клас обувки  с марка G - point и малко след като им изтече 30-дневната гаранция се разпаднаха тотално.  Но това е моето мнение, а и явно съм попадала все на читави неща, като изключим издънката с обувките на майка ми. И все пак този магазин не ми е от любимите, макар мнението ми да е положително.

# 459
Аз също не съм доволна от Паоло Ботичели и от Тенденз.Според мен предлагат нисък клас китайски обувки , но понеже ти ги опаковат в кутия и в плик и си мислиш , че обувките са хубави.Бях си купила едни официални обувки от Паоло, моя номер 38.Като ги обух малко ми стискаха ,но реших че ще се отпуснат.Да ама не.Така и не се отпуснаха и не можах вобще да ги нося понеже ми стискаха ужасно много.Помня , че пробвах и 39 номер , но той ми беше голям.В тенденз пък една приятелка сменя сандали сигурно три пъти.Носи ги две седмици и почват да се разлепят или каишките се късаха.Иначе на пръв поглед обувките от двата магазина грабват окото , но от към качество са нула.А чантите пък са ужас и миришат отвътре на някакъв гаден материал.

# 460
  • София
С "боклучели" наистина е на късмет, аз си бях взела едни боти, естествена кожа за 60 лв и душата им извадих и не са мръднали, сега взех едни ботуши, на зор бях и ми трябваха спешно, амиии вир вода ставам в тях до колената, ужасни са.... Ама за 35лв толкоз

# 461
  • Стара Загора
За обувки от Deichmann отворих тема преди известно време, но никой така и не писа. Някой ако има желание да сподели мнението си за обувките може да го направи там - http://www.bg-mamma.com/?topic=1024026.msg36396027#msg36396027

И според мен в Паоло Ботичели продават китайски обувки с невисоко качество, а цените са по-високи от магазините за китайски обувки. Същото е и с Тенденз. Може и да се намират тук-там сполучливи модели, които при някои издърдат доста време. И при Мат стар явно е същото - имам доста обувки от тях (включително такива, купувани от магазин за евтини обувки) и май нямам забележки, не се сещам за такива, които след няколко носения са се разпандали.Приятелят ми имаше едни маратонки от там, които много харесваше, но бързо се скъсаха. При баща ми пък едни от любимите му обувки са именно от Мат стар. Така че не може да се слагат всички обувки под общ знаменател. 

# 462
Тези Даниело Галиарди са им турски затова са качествени. По-скъпи са, но наистина са здрави и качествени. Другите китайчета са точно еднодневки,ужасни.

# 463
Риба тон Yellowfin от Lidl. Докато си хапвах салатата за вечеря открих някакви мравки вътре. Супер гнусно. Утре ще ходя да говоря с управителя - от там си купуват храна хора, не прасета. Иначе е в годност до 2021. Отвратителна и на вкус. Не взимайте!

# 464
  • софия
От Лидл на Родна стряха ми харесват сладката им, особено това с дивите ягоди. Да 5 лева е , но е адски вкусно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт