Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 735
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Работила съм в Паоло Ботичели. Имат обувки от изкуствена кожа, които са китайски, имат и такива от естествена кожа, които са или турски, или български. Най-лесно се познават по кода на етикета или кутията - турските от естествена кожа започват с АТ, а българските - с АВ. Личи и по допира и по цената. Също е добре да се знае, че макар и от естествена кожа, пак не са особено качествени и естествената кожа е от най-ниско качество.

# 466
Говорих си с една Мила от Топшоп. 15 мин от времето ми загуби да ми пробутва членска карта с намаление и продукт, от който не се интересувам. Толкова много си вярваше, че не можа след многократно повтаряне да разбере простичките думи: Не се интересувам. Според нея ще съм била много доволна да пестя като пазарувам от тях, като че ли само за това си мечтая.

Накрая се обадих на центърът им за оплаквания - Една Цонка ми вдигна телефона и затвори веднага. А, забравих да кажа и, че Мила Модева се опита и да ме накара да се чувствам отговорна за нейното добро настроение рано сутрин.

С две думи - тия две особи ме отказаха не само от поръчката към фирмата им, но ме отказаха и въобще да взимам каквото и да е прехвалено от тях. Направо нямам думи! Никога ама никога няма да си купя каквото и да е от топшоп и не ги препоръчвам за нищо!

# 467
  • Prismatica Aerie
Риба тон Yellowfin от Lidl. Докато си хапвах салатата за вечеря открих някакви мравки вътре. Супер гнусно. Утре ще ходя да говоря с управителя - от там си купуват храна хора, не прасета. Иначе е в годност до 2021. Отвратителна и на вкус. Не взимайте!
Ако имаш предвид тази - снощи правихме на тиган, много вкусно стана...
А салатата каква е била?

# 468
  • в полите на Балкана
Никога повече Куриери Лео Експрес и онлайн магазин на фипма Росал. Скъсаха ми нервите два дни, но всичко се разреши благополучно .

# 469
Catalano, беше в консерва. Три броя за около 5 лв. Не такава като тази цяло парче, изглежда много добре.

# 470
  • софия
Хора, не взимайте Риба Тон на Фирма Компас..... Майко мила какъв ужас е...Много вода, рибата, демек филето е сухо и като тръгнеш да го дъвчеш няма вкус на риба тон , а на гума или на дъвка, когато вече и е отминал вкуса... Отврат.. Simple Smile

# 471
Аз винаги взимам тон на Океан и съм доволна.

# 472
Чувала съм, че слагат месо от делфини вместо риба тон. Затова и една приятелка вече не яде риба тон от консерва.

# 473
  • Пловдив
Чувала съм, че слагат месо от делфини вместо риба тон. Затова и една приятелка вече не яде риба тон от консерва.
При улова на риба тон, за съжаление, и доста делфини умират, тъй като се ловят в мрежите, но не че тях ги правят на консерва...

# 474
От Лидл на Родна стряха ми харесват сладката им, особено това с дивите ягоди. Да 5 лева е , но е адски вкусно. Simple Smile

Добавям и сладкото от узрели смокини - 5 звезди е! Grinning

Ама мравки в консерва... Как е възможно? Според мен управителя може да каже, че мравките са попаднали в консервата след отварянето й, ама пък все още не съм забелязала мравки по бордюрите, така че все още има шанс за връщане.

Новите консерви марка Ди Лора са с прозрачен найлонов или силиконов капак, така че можеш да видиш каква риба тон има в консервата. Много ми харесва на мен, да мога да си избирам консервираната риба. Grinning А и на вкус е много добра, не е като старите Ди Лора тип "риба тон на трохи", дето се мажеше като пастет. В тази рибата е цяло парче. Мисля, че става за конкурент на Рио Маре.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 09:41 от amy_nka

# 475
Не разбрах каква е била салатата, но ако е била зелена мисля, че има голяма вероятност мравките да са били по салата...

# 476
От Лидл на Родна стряха ми харесват сладката им, особено това с дивите ягоди. Да 5 лева е , но е адски вкусно. Simple Smile

Добавям и сладкото от узрели смокини - 5 звезди е! Grinning
Вчера си взех да го опитам, но още не съм го отворила. Забелязах, че не е разливащо се в бурканчето,
пък и беше на промоция.
Надявам се да е от същото. Peace

=============================================================
Консервираната им царевица на Freshona не е със същото качество вече - твърди, презрели зърна.

# 477
  • софия
Аз не мога да си обясня едно..Как ние в България ядем най-нискокачествената храна в цяла Европа. Дори Македония, която е държава- малка и незначителна според мен, защото македонците всички велики личности си приписват на тях, утре ще кажат , че и Васил Левски е бил македонец , та как те имат по-качествена храна, а ние си тровим децата и близките...

# 478
  • София
Аз не мога да си обясня едно..Как ние в България ядем най-нискокачествената храна в цяла Европа. Дори Македония, която е държава- малка и незначителна според мен, защото македонците всички велики личности си приписват на тях, утре ще кажат , че и Васил Левски е бил македонец , та как те имат по-качествена храна, а ние си тровим децата и близките...

Тъй като съм македонка ще си позволя да отговоря. Македония не е в ЕС и храната е местно производство и вноса е само от екс Югославия държавите

# 479
Ми как, по-евтино е за производството и така печели много и производителят, и търговецът. Като сложи малтодекстрин (някакъв си прах) вместо месо, много ясно, че потребителят яде боклук, а онези по веригата са на голяма печалба. Тоя малтодекстрин го видях на етикета на био шунка в био Балев.

Общи условия

Активация на акаунт