Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 571
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За мен локума с една кака и рози си е същият като едно време, но само тоя модел другите не ми харесват. И децата съм научила да го ядат, сега никакъв друг вид не им харесва, яли сме и турски и гръцки, ама като този няма друг.

# 556
Според мен опаковките са им като едновремешните, но са направени от много по-некачествени и изкуствени продукти. Не съм купувала нищо, защото и едно време не бяха кой знае какво, а сега предполагам, че са неядими

# 557
То чак пък носталгия...
Бонбоните Простор бяха ужас едно време, минали покрай бонбоните. Сега има къде, къде по-добри.
За.пастите Балкан и обикновените вафли също нищо особено не бяха. Тогава моите родители са ми купували, днес за щастие родителите по-рядко купуват такива неща, но дори и да вземат има къде по-добри продукти от ония гадно пасти Балкан, които си спомням.

# 558
  • София
Халвата от ретро седмицата е много хубава, но тази на Родна стряха от Лидъл повече няма да купя.
Vesselа Nickolaeva, и аз харесвам много халва Катеричка - взимала съм я от Била.

# 559
Пасти Балкан много ми харесваха, ама производителя май беше кооперация, която отдавна фалира.

# 560
  • София
Аз не харесвах пастите Балкан и като дете. ядях ги, защото бха сладки, а и рядко ни купуваха опаковани сладкиши. Убедена съм, че дори сега да телепортират няко от едно време, няма да я ям.  Помня марципана...Люлин май бебе, с една синя опаковка с дъга. Та идеално си спомням вкуса, сега не бих близнала, но тогава беше единствения ми вариант за шоколад, когато можеше го ядях. Не помня на колко години бях, баща ми донесе "степче" от Испания, не бяхме виждали такова нещо тук. Бях поразена от плодовия вкус и много ми харесваше Grinning        Единственото, което си спомням с умиление и бих яла и сега е Зрънчо с червен пипер и мирис на чубрица. И котешки езичета.

# 561
Оффтопик
Скрит текст:
С удоволствие бих хапнала вафлите с лек крем и зрънчото Фортуна ли, Фондуня ли, не помня как беше Grinning

# 562
Сирене " Земенея". Купих " свежо" ужасно солено, вкуса му не се усеща. Другото е "зряло", но твърдо като камък, няма вкус на сирене.

# 563
Пробвах сега пастите Балкан от Ретро седмицата на Кауфланд - не ми хареса.

# 564
Teya75, ако вече си пробвала халвата, моля те сподели вкусът й дали е като на едновремешната.

didka pitka, току-що опитах халвата. На конци е, но е по-светла и няма толкова осезамия вкус на слънчоглед. Не е зле и май е най-добрата, която съм опитвала от едно време. Ще си купя още една кутия Simple Smile

# 565
  • София
наскоро си купих халва на Захарни заводи от Кауфланд и беше уникално вкусна, тази дето си е тахан халва, като едновремешната беше

# 566
  • sofia
Кисело мляко Балкан 4,5. Изобщо нямаше вкус...И преди съм купувала, не беше лошо. Изобщо напоследък не мога да случа на кисело мляко...

# 567
  • оттам, откъдето започва България
Щом си на фаза - изпробване, защо не си купиш от Лидл кисело мляко Пилос - 3,6%. В никакъв случай не твърдя, че е истинско, тъй като не съм го пращала за изследване, но поне до момента за мен е най-вкусното мляко. /не включвам домашно приготвеното/

# 568
Точно днес го ядох и не беше нищо особено

# 569
  • оттам, откъдето започва България
Кое трябва да е особеното в киселото мляко? Flushed
В случая предложих да го пробва, щом е в процес на търсене.

Общи условия

Активация на акаунт