Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 544
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Така и не разбрах какво им има на тези яйца, но както и да е!

Сиренето от витрината на Кауфланд много са го развалили. Купувам поне 4-5 пъти все различно, уж да уцеля моето и не мога. По едно време купувах Родопско чудо, сега не ми хареса.  Rolling Eyes newsm78 Crossing Arms

# 616
Потребителката, дето се възмущава от двойните яйца, предполагам е от конкурентна фирма и се опитва да ни убеди да не купуваме от тях.

# 617
  • ...живея на последния етаж...
Още на линията ги отделят яйцата с двойния жълтък ,даже в някои ферми ги смятат за брак.
По тази причина са само такива в кутията всичките, не са попаднали случайно, а са от отделените.
Ама явно някои от вас жива кокошка не са виждали.

# 618
Хубаво де, ама какво им е?!? Отровни, развалени? Защо не стават за ядене?

# 619
Защото така си е навила на пръста.

# 620
  • до най-прекрасния мъж
Аз им се радвам и даже купувам, когато има такива в нашия магазин. Нищо не им е странното, все едно да си дадеш децата за осиновяване, защото са близнаци.

# 621
  • оттам, откъдето започва България
Така и не разбрах какво им има на тези яйца, но както и да е!

Сиренето от витрината на Кауфланд много са го развалили. Купувам поне 4-5 пъти все различно, уж да уцеля моето и не мога. По едно време купувах Родопско чудо, сега не ми хареса.  Rolling Eyes newsm78 Crossing Arms

Съгласна съм с теб. И ние хапвахме доста време Родопско чудо, но в последно време не ни хареса и пробвахме сирене Балкани. Лично за мен и ММ към момента това е сиренето, което ни връща в онова време /социалистическото/ Цената е по-висока към 9 и нещо е, но си струва да се пробва.

Забравих да кажа, че на Гергьовден имахме гости и те много го харесаха. Може да пробваш с малък грамаж.

# 622
Благодаря ти, Дидка, ще го пробваме. Ще пиша отзиви..... Peace

# 623
  • оттам, откъдето започва България
Дано ви хареса!
Предполагам знаеш, че може и от витрината да го пробваш. Ако не ти харесва този вариант - остава вариантът с покупка на малък грамаж за проба.

# 624
  • София
Благодаря за темата. За да не е един гол запис - никога вече шницели от Кенар. Твърди и стари. Rage

И салатите им не са вкусни.

# 625
  • София
аз се изненадах от сиренето маджаров натрошеното, ми че то хем доста вкусно, хем удобно натрошено, не се мъча хахах

За яйцата с два жълтъка, пълни глупости са че са брак. Имахме едно време ферма за кокошки, т.е за яйца, не сме бракували никога яйца с два жълтъка

# 626
Бях купила кутия яйца XXL и всички бяха с два жълтъка. Аз също заподозрях веднага ГМО, но май е нормално за големите яйца. Иначе не е лошо, по-вкусно става всичко с повече жълтък и баницата я направих с едно яйце по-малко отколкото слагам обикновено

От бабите на пазара, много често се случва да купя яйца с двойни жълтъци през пролетта.
Преди да ги сложат в инкубаторите ги оглеждат на силна светлина и тия с двата жълтъка ги отделят.

# 627
Говорим за яйца за консумация, не за люпене все пак. Пък и стопанствата са различни. В едните се отглеждат стокови носачки, яйцата са с направление консумация, в другите са родители, чиито яйца отиват в люпилните.  За люпене естествено, че ще се бракуват тези с по два жълтъка.  Но за  ядене са страхотни. Ако някой иска да си хвърля яйцата с по два жълтъка, да свирка. Аз ги предпочитам.

# 628
  • София /Абсурдистан
Ако някой иска да си хвърля яйцата с по два жълтъка, да свирка. Аз ги предпочитам.
И аз  Simple Smile Едно време баба ми имаше кокошки и като дете много се радвах когато намерех яйце с 2 жълтъка, обикновено то беше по-едро от другите. Нищо му няма, същото си е като другите.

# 629
След обширното обсъждане на яйцата с два жълтъка(при мен не са се падали такива за съжаление),да обсъдим и ягодите със странна форма(сега взех такива и се чудя Wink дали да продължа да купувам ...Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт