Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 640
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Ще е наистина безценно, ако успееш да издириш марката на къната. Такова нещо си заслужава и в медиите да се пусне дори. Моя позната ползва къна от около десетилетие време и косата й е разкошна.

# 511
  • София /Абсурдистан
То беше преди 5_6 г, не помня вече и наистина съжалявам, че не взех кутия. Имаше бежова кутия, картинка на жена с дълга кестенява коса с точка на челото. Правеше впечатление, че отзад пишеше някаква българска фирма, помислих ги за вносители. То и фирмата може вече да я няма, но ме впечатли боята за обувки вътре.  Ако някой си има доверие в дадена фирма, няма лошо, даже е добре да сподели от коя е доволен, че да не стават мизерии като тази.

# 512
Да не е тази?

# 513
  • София /Абсурдистан
Не е, косата беше спусната, а не прибрана и с някакъв лешников цвят. Така съм запомнила, защото лешника никак не ми се връзва с червеникавия цвят на къна.

# 514
Купувайте насипна къна от арабските или турски магазинчета, зелена е на цвят и оцветява само червеникаво.
Ако е за друг цвят- черен или кестеняв, значи е добавено нещо неестествено в нея.

# 515
  • София /Абсурдистан
И аз така мисля. Къната се произвежда от растението къна, а то си е червено и друг цвят няма.

# 516
  • Велико Търново
И аз така мисля. Къната се произвежда от растението къна, а то си е червено и друг цвят няма.
Всъщност, къната има зелен или зеленикво-кафяв оттенък, и само в червено оцветява, да.

# 517
  • София
Но има билки, които, като се добавят в къната, дават други цветове. Например с добавено индиго, къната може да даде кестеняви цветове. Касията пък се нарича още безцветна къна, отново билка. За който се интересува, има тема и тук, и в интернет има много информация.

# 518
  • софия
аз се къносвам всеки месец, купувам си от магазинчетата около Димитър Петков

# 519
  • София
Този шампоан. Снощи посред нощите си мих няколко пъти косата и едвам го измих. Мия, суша и стои мазна.

Скрит текст:

# 520
Леле това не бих си купила никога.
Препоръчвам ти за мазна коса шампоана с мента на FarmaVita. Мирише на зелен Орбит Simple Smile

# 521
  • София
Препоръчвам ти за мазна коса шампоана с мента на FarmaVita. Мирише на зелен Орбит Simple Smile
Аз принципно нямам кой знае колко мазна коса, но снощи беше някакъв ужас. Стоеше мазна от шампоана. Пипам я и остава по ръцете ми. Пак мия, пак суша и все едно не съм я мила. Накрая я измих с друг шампоан и нещата се оправиха.

# 522
  • in Wonderland

Може ли линк да го видя, не го откривам. Благодаря

# 523

Може ли линк да го видя, не го откривам. Благодаря

# 524
Това са от новите всичко в 1 на елсев, аз съм супер скептична към тях. Няколко пъти посягах да си купя за проба, и си знам, че няма да съм ок с точи продукт, а сега съвсем се отказвам. Може би мазнее, защото има балсам/маска в него. А след изсушаване как е, не стои ли блестяща... мазна казваш, ужас.

Препоръчвам шампоана 5.5 ph на Balea,
Скрит текст:
не мирише много атрактивно, но измива чудесно, без вредни съставки и не дразни скалпа (мен от повечето шампоани започна да ме сърби много главата), за който има такъв проблем. Косата става хубава и лъскава. Има и един български страхотен шампоан Naturaleza, но сайтът им не е разработен и не знам къде разпространяват. Аз го пробвах от една подаръчна кутия, очарована съм, ама нещо маркетинг и дистрибуция 0.

Общи условия

Активация на акаунт