ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 84 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Джадъъъ, всички отидоха да празнуват предсрочно, само ние с теб останахме JoyJoyJoy
тъкмо ще окапят предсрочно LaughingLaughingLaughingLaughing
ох и това YumYumYumYum
ама виж ква публика имаме JoyJoyJoyJoy

# 211
Те заради цигарените снимки са на балкона хората бе, да не мислиш, че е заради нашите глупости Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 212
Истествено Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Чачо ти пре....ба анкетата TrollfaceTrollfaceJoyJoyJoyJoyJoy
баси гадното копеле
JoyJoyJoy

# 213
Истествено Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Чачо ти пре....ба анкетата TrollfaceTrollfaceJoyJoyJoyJoyJoy
баси гадното копеле
JoyJoyJoy

JoyJoyJoyJoyJoy вярно Joy
Нищо, ще пусна нова Joy

# 214
ама че скоростно я зачисти JoyJoyJoyJoyJoy

# 215

даже пуснах новата JoyJoyJoyJoy само че от старата версия. От новата не може, щото бил изтекъл срока за редакция на първия пост Stuck Out Tongue Winking Eye не бях влизала в старата версия .. баси .. мноУ гадна ми се струва. JoyJoy
Ти ли гласува за Памука бе, Джадъ? JoyJoy

# 216

даже пуснах новата JoyJoyJoyJoy само че от старата версия. От новата не може, щото бил изтекъл срока за редакция на първия пост Stuck Out Tongue Winking Eye не бях влизала в старата версия .. баси .. мноУ гадна ми се струва. JoyJoy
Истествено JoyJoyJoyJoy
гадна ами JoyJoy за Делибалчето пляснах един юмрук и получих ЛС, че в старата се виждал среден пръст JoyJoyJoyJoyJoy
да я омитат вече, че не ми изразява точно емоциите Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes 

# 217

Истествено JoyJoyJoyJoy
гадна ами JoyJoy за Делибалчето пляснах един юмрук и получих ЛС, че в старата се виждал среден пръст JoyJoyJoyJoyJoy
да я омитат вече, че не ми изразява точно емоциите Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes  

Наистина ли бе? JoyJoy
Чакай да пробвам Hands Facepunch

при мен си се вижда юмрук и на старата и на новата. Чакай да пробвам и другия юмрук, който изглежда по същия начин  JoyHands Punch

# 218
пробвай, пробвай, ма не с тоз,  fist-а тури JoyJoyJoyJoyJoyHands Fist

# 219

JoyJoyJoyJoyJoyJoy вярно, че на старата този изглежда среден пръст JoyJoyJoyJoyJoy

# 220

JoyJoyJoyJoyJoyJoy вярно, че на старата този изглежда среден пръст JoyJoyJoyJoyJoy

не, че няма на кого да го показвам  JoyJoyJoyJoy

# 221
пробвай, пробвай, ма не с тоз,  fist-а тури JoyJoyJoyJoyJoyHands Fist

Скрит текст:
не, че няма на кого да го показвам  JoyJoyJoyJoy

JoyJoyJoyJoyJoy ама си фена бе JoyJoy

вай, още някой е гласувал за Памука Imp

# 222
да дОди да го почерпя Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesCocktailCocktailWine Glass
сега се сетих, че в старата версия имаше готини пиянки в емотите JoyJoyJoy

# 223
да дОди да го почерпя Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesCocktailCocktailWine Glass
сега се сетих, че в старата версия имаше готини пиянки в емотите JoyJoyJoy

JoyJoyJoy

# 224
  • Яко в Матрицата...
Гласувах с друга, Ани Heart, макар да нямам конкретно предложение. Ще е някоя хубавка, но без актьорски талант Grinning

Общи условия

Активация на акаунт