Било планувано снимките да започнат през март. Още работели по каста. Явно партньорката не е ясна. 

Било планувано снимките да започнат през март. Още работели по каста. Явно партньорката не е ясна. 

Не говоря за писанията ѝ за Чачи

само преведох това, което е написала. 

аз съм убедена, че сериал ще има и то доста скоро 

казвам ти, че не чакам Бирсен да ме обнадеждава за нещо, което ще стане съвсем скоро

казвам ти, че не чакам Бирсен да ме обнадеждава за нещо, което ще стане съвсем скоро 
тамам, ама с коя ще му стане 

тамам, ама с коя ще му стане 

"Не е сигурно"!

практиката на Нетфликс, доколкото знам е да заснемат всичко и тогава да излъчват. По света практиката е такава. Само в Турция и в Латинска Америка има практика да снимат седмица за седмица. Даже в латиностите не снимат точно така. Заснемат 20-30 серии, пускат ги, но там май се излъчват всеки ден 45-50 минутни серии. (поне в Бразилия е така или беше така докато ги следях какво правят) И след това продължават да си снимат. Само комшиите се напъват да снимат серии по два часа на седмица и накрая става мазало. 
Да не говорим, че няма да има някоя непрежалима, с която да се превърнат в "легенда"

Препоръчани теми