ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 83 941
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • Яко в Матрицата...
От Бирсен Stuck Out Tongue Winking Eye Било планувано снимките да започнат през март. Още работели по каста. Явно партньорката не е ясна. Trollface

Дано, дано Joy

# 511
От Бирсен Stuck Out Tongue Winking Eye Било планувано снимките да започнат през март. Още работели по каста. Явно партньорката не е ясна. Trollface
Скрит текст:
а уж не вярваше на Бирсен JoyJoyJoyJoyJoy

# 512
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:

Ама Иве то на тази май не може много да ѝ се вярва Anguished
Тя пише нещо и е много сигурна,пък след 2 дни вече не е TrollfaceНе говоря за писанията ѝ за Чачи
 а по принцип Wink Sunglasses

# 513
Скрит текст:

че аз не съм казала, че й вярвам бе Joy само преведох това, което е написала. Joy

# 514
че аз не съм казала, че й вярвам бе Joy само преведох това, което е написала. Joy
и не откри "лъч надежда" в преведеното?JoyJoyJoyJoy

# 515
и не откри "лъч надежда" в преведеното?JoyJoyJoyJoy

на мен надежда не ми трябва. Joy аз съм убедена, че сериал ще има и то доста скоро Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 21:19 от Ани (AHИ)

# 516
мисълта ми ли ти бяга или само се правиш JoyJoy

# 517

ми не се правя бе Joy казвам ти, че не чакам Бирсен да ме обнадеждава за нещо, което ще стане съвсем скоро Joy

# 518
ми не се правя бе Joy казвам ти, че не чакам Бирсен да ме обнадеждава за нещо, което ще стане съвсем скоро Joy
Stuck Out Tongue Closed Eyes тамам, ама с коя ще му стане JoyJoyJoy

# 519
Stuck Out Tongue Closed Eyes тамам, ама с коя ще му стане JoyJoyJoy

нИ знам Joy

# 520
Март, значи, най- късно 1 април Grinning

Става! Kissing Heart

# 521
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Март, значи, най- късно 1 април Grinning

Joy "Не е сигурно"!

Оценявям чуството ти за хумор, но ако трябва да говорим сериозно, каква е практиката на Нетфликс? Да заснемат всички епизоди и тогава да излъчват, или да излъчват снимайки?

# 522
  • Sofia, Bulgaria
Добър ден на всички! Hug

# 523
Добър ден Stuck Out Tongue Winking Eye
стара, уж непубликувана от сета на Вътре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Таре, Heart практиката на Нетфликс, доколкото знам е да заснемат всичко и тогава да излъчват. По света практиката е такава. Само в Турция и в Латинска Америка има практика да снимат седмица за седмица. Даже в латиностите не снимат точно така. Заснемат 20-30 серии, пускат ги, но там май се излъчват всеки ден 45-50 минутни серии. (поне в Бразилия е така или беше така докато ги следях какво правят) И след това продължават да си снимат. Само комшиите се напъват да снимат серии по два часа на седмица и накрая става мазало. Trollface

явно Каракалема ще си се снима по НЕтурски стандарти. Което е супер. Stuck Out Tongue Winking Eye
Защото колкото и да се хвалят комшиите, че продават по света, публиката им е от любители на сапунки и теленовели. Даже наградите им Еми са в тази категория. А тук става дума за друг тип сериал. Затова съм сигурна, че на голяма част от хората, които досега са гледали сериалите на Чачо и са ги харесвали, този нЕма да им Ареса. Joy Да не говорим, че няма да има някоя непрежалима, с която да се превърнат в "легенда" Trollface
аз много се надявам Нетфликс да контролират нещата, но ако това за Джан Евренол и чужденеца-сценарист е вярно, значи наистина се намесват здраво. Мен това ме радва мноУ. Ама чок. Joy

# 524
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ани Purple Heart
Ако това е така, да снимат всичко, добре. Американците (основните им тв канали) мисля, правят нещо средно: снимат няколко серии напред и започват излъчване, като през това време доснимат останалото Peace

Да не говорим, че няма да има някоя непрежалима, с която да се превърнат в "легенда" Trollface

Çağatay Ulusoy'u reddetmiş!

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 12:11 от tara_lezhka

Общи условия

Активация на акаунт