ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 83 786
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Joy Joy Малката горичка ще ни е тясна, май да се местим в голямата... Лили Hug Kissing Heart

Чачо ли е, не е ли? Thinking

# 616
  • Sofia, Bulgaria
Joy Joy Малката горичка ще ни е тясна, май да се местим в голямата... Лили Hug Kissing Heart

Лу Hug според тези е Чачи Sunglasses И изглежда много слаб Bowtie

# 617
  • Пловдив
Добро утро!
Успешен, приятен и спокоен четвъртък!

# 618
Добро утро  food010
Лилиии  love001 love001 на всички задачки си поставила  Joy Joy Joy Joy Joy Моята е най-сладка  Laughing Laughing Laughing Crazy Crazy Crazy

Дано не е  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Че с тия ботички  Sick Sick Mr. Green Joy Joy

# 619
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Лили Heart Eyes, дано не съм ти създала много работа като редактор, но имаше неща, които изобщо не чувах, камо ли да разбирам и превеждам Joy Та много разчитах на това, че ти ще оправиш грешките ми Kissing Heart  Мерием и Батю са готина двойка, може би защото са твърде различни...

НаЩУ са го засекли ... уж... Не знам дали е той, якенцето прилича на едно от неговите Satisfied Но много интересни ботушки е обул  (зелено човече) Stuck Out Tongue Winking Eye

В статията пише, че и Джан е бил там, но на Тирамису не й се е развалил кефа. Денсили и се забавлявали с Чачо. После решили да ползват тактика на излизане, за да не ги видят заедно. Казала му: "Ти върви, идвам след теб" и отпратила Чачо. И той стигнал до някакво Maya Sitesi в Етилер и бързо влязъл в блока. Половин час по-късно Тирамису влязла през паркинга и двамата се намерили. Вчера друго пишеше Joy Но в едно са единни жълтурковците - забавлявали са се заедно преди това. Нейсе - да се забавлява сега, че като си дойде Пончик, финито Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 09:53 от Reni - BG

# 620
Привет Stuck Out Tongue Winking Eye
сИга новините Joy
1 - Чачо казал, че няма да може да кара, демек е на черешата и си извикал такси и си тръгнал.(1-ва версия)
2 - Тирамисуто си тръгнала с приятелка с нейната си кола.
3 - Чачо с таксито отишъл до някаква сграда, явно хотел. (предполага се, че това е снимката от там). (2-ра версия)
4 - След известно време и Тирамисуто влязла в същия хотел.
5 - Жижу е бил в кръчмата, ама Тирамисуто и Чачо танцували JoyJoyJoy и не го отразили.

Това научих аз JoyJoy
А, Ренка Heart Eyes првела статията JoyJoy

Можеше например да пишат, че са го засекли с Дамла Heart Eyes много е сладка и му е фенка Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 09:50 от Ани (AHИ)

# 621
А Джадъ...  Джадъ Hug Heart Eyesще следи дали всички изпълняваме задълженията си и ще прави компания на Чачко Party Party Party
ей така е и в живота - кой какво.... накрая злите побеждават Smiling ImpSmiling ImpJoyJoyJoy

вчера искахте снимки, днес ви ги дадоха - не бил той, не било ашк....Flushed
човекО-репортерО ви застанал с лицето си ... TrollfaceTrollface  разправя, че има ашк, вие от 9 кладенеца вода носите Laughing
и на Жижу му е през оная.... Smiling Imp  нека му ползват изтривалката Stuck Out Tongue Closed Eyes
чак и лайк й метнал онзи ден, голЕм джентълмен го раздава
LaughingLaughing

ботичките са един път JoyJoyJoyJoy браво, Страшке! LaughingLaughing

# 622
  • Яко в Матрицата...
Ай дано да е ашк, Иве Heart, а не нещо друго Joy

# 623
А Джадъ...  Джадъ Hug Heart Eyesще следи дали всички изпълняваме задълженията си и ще прави компания на Чачко Party Party Party
ей така е и в живота - кой какво.... накрая злите побеждават Smiling ImpSmiling ImpJoyJoyJoy

вчера искахте снимки, днес ви ги дадоха - не бил той, не било ашк....Flushed
човекО-репортерО ви застанал с лицето си ... TrollfaceTrollface  разправя, че има ашк, вие от 9 кладенеца вода носите Laughing
и на Жижу му е през оная.... Smiling Imp  нека му ползват изтривалката Stuck Out Tongue Closed Eyes
чак и лайк й метнал онзи ден, голЕм джентълмен го раздава
LaughingLaughing

JoyJoyJoyJoyJoyJoy

нЕма пък, и аз съм зла и аз ще победя и ще правя компания на Чачо ImpImp

кажи сИга като експерт Чачо ли е това и бЕгай, че имаш работа. Imp

# 624
кажи сИга като експерт Чачо ли е това и бЕгай, че имаш работа. Imp
той е! Hands MetalHands Metal
после ще работя Stuck Out Tongue Closed Eyes

KissKiss
 тц, другото е JoyJoy ама турските жълтури не ползват думата секс  Smiling ImpSmiling Imp  та затоваStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 625
Ами, ако е той, значи е много слабичък бе, Джадъъъъъъъъъ JoyJoy и е мноУ брадясал JoyJoy

Но има такова яке .. ботушките май са му нови или не съм ги виждала JoyJoy

абе секс, кекс .. важното е да го мятат по жълтите сайтове .. шум да се вдига Joy

# 626
  • ... да усещаш мириса на море ...

Hoşgeldin Çağatay Е, "хошгелдин, хошгелдин" и го изтипосаха...

Ама така е, като се прибираш по малките часове, стоиш пред врата и чакаш да ти отворят. Stuck Out Tongue Winking Eye

И той стигнал до Maya Sitesi в Етилер и бързо влязъл в блока.

Това било някакъв луксозен комплекс от затворен тип

+1, ботичките са "леле майкоУ" сякаш се връща не от клуб, а от ски Stuck Out Tongue Winking Eye

Ай дано не е ашк, а да е нещо друго  Mr. Green

# 627

абе секс, кекс .. важното е да го мятат по жълтите сайтове .. шум да се вдига Joy

Кекс ли? С рагу кекс става ли?  Laughing Laughing Laughing Кой знае как са дрънчали докато го бъркат  Joy Joy Joy Joy

Привет, девойки  Hug Hug Hug Hug

За кОпона готова съм, Лиленце  Hug Heart Eyes музика, танци включвам се навсякъде

# 628
Ами, ако е той, значи е много слабичък бе, Джадъъъъъъъъъ JoyJoy и е мноУ брадясал JoyJoy

нали не искаше да му отръскват чаршафите бе LaughingLaughing

крилатите извадиха и видео Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
казвам ви аз, че не си измислят, дрънчали са кокали
JoyJoyJoy
https://pbs.twimg.com/media/DUYIzDTX0AAzSez.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DUYIzYUXcAAjwca.jpg

# 629
  • Sofia, Bulgaria
Добър ден на всички! Hug

Таз "новата" на Чачко по арна от ламята бе Yum Grinning Нек се забавлява,ма се го излавят завалията Joy

Общи условия

Активация на акаунт