Коледата чука на вратата, юнчето подарък чака под елхата!

• 60 661
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Карам се. Разбира, защото и на кака й като се скарам ходи да я успокоява или да стои до нея, наказана Simple Smile А снощи беше толкова мила като застанала до нейното легло и я гали по главата Simple Smile
Второто може да е по-кротко откъм спане и рев. Но иначе се очертава по-своенравна и инатлива от голямата. Но и по-борбена, че каката малко лигла си пада.

# 106
Аз споделям мнението на Максимка. Напоследък осъзнавам, четейки и вас, че тя е добра, а пък аз съм супер изнервена.  Пък цял живот съм искала голямо семейство, каквото беше и моето, но когато станеш родител осъзнаваш, че не е толкова лесно. Баща й вече иска второ и ме нервира, като не ме разбира, че не съм готова.
Днес ходих в един био магазин за сироп от черен бъз, но имаше само такъв, който се разтваря във вода и момчето хич не беше наясно как се дава на малко бебе. Пък в аптеката имаше с екстрат от черен бъз + вит С, но в съставките имаше глюкозо-фруктозен сироп и не го взех.

# 107
  • Русе
Магинка, той всичкия сироп от бъз може да се разтвори във вода. Понеже е мнооого гъст и сладък. Каката си го пие така - то е по една чаена лъжичка, сутрин на гладно (за децата, за възрастни е една супена лъжица). На Йоана й го правя на сок, не че тя е очаривана ( пие само вода, чай и АМ, не обича сокове). Това, което има в Русе са едни шестоъгълни бурканчета по 350 мл. То има много видове де. Аз на голямата дава от аптеката Самбукол, ама много пари. После си направих домашен.
За децата - познати ме подкачат, че било време за момченце Simple Smile Ама не мога аз... Годините вече напредват, парите не стигат...Нервите съвсем. Няма да издържа още едни колики, зъби и мрънкане...Радвам се обаче, че по стечение на обстоятелствата госпожиците са с две години разлика и се надявам да се обичат и разбират. Сестра ми е 17 години по-голяма и никога не сме "играли" заедно Simple Smile

# 108
Понякога така искам второ.. за да не е самичка Ивон,но тя е толкова палава , че наистина понякога не ми издържат нервите Grinning На този етап с ММ сме се отказали от второ Grinning
Мен също много ме побърква това , че като и се скарам или и направя забележка,на нея въобще не и пука и ми се смее и прави напук  Grinning
От седмица голямо катерене на масата в кухнята и да се изправя права  и да гледа през прозореца....

# 109
  • България
Хаха,и нашите само да докопат някой стол близо до масата и веднага са накатерени отгоре...
Абе не свършиха ли тези кризи на растежа!!!!! Теодора от няколко дни не се трая.Реве като магаре и постоянно и накатерена отгоре ми.Дори и в момента.
Някаква пълна лудница.

# 110
Охх позната работа,последната седмица постоянно се навира отгоре ми или иск да я нося,като не стане запичва един рев ,тръгва да полягва на пода 😂😂уникална картинка сме..
Напоследък много й се заплиташе косата и недаваше да я сресвам и бяха чудо къдриците й 😃,но вчера взех спрей балсам на бочко,и днес супер лесно я сресах без да има писаци и прочие е😊 Обаче си мисля,че няма да е ок за косичката й честото използване 😕

Да ви питам води ли ли сте ги в общностните центрове за деца и семейства ?

# 111
Здравейте, момичета. Чета ви,но все време за писане не ми остава. Вече влизам в 8ми месец,Йони киселее още край зъбите,но се поуспокой като спряхме Дентокинда иначе беше ад. Стигнах до извода че колкото по-малко стимуланти и уж успокояващи процеса на зъбоникнене давам, толкова по-леко минава всичко. Сега край новото бебе ще е нова порция какафония,имам леки угризения че няма да мога да обръщам особено внимание и на Йони за месеци,но да сме живи и здрави пък живота пред нас. Важното е да минават етапите че да приключват. Четох,че двете годинки били доста тежък период за мъничетата и предстой да видим това лято.

# 112
  • Русе
Сорента, то не останало! Леко да минава и новото човече да яде и да спи Simple Smile
Двете години са си бебешкият пубертет... Осъзнават се като отделни индивиди и си отстояват ако позициите. Голямата още не е излязла от него. Макар че не е било в тежка форма при нея. До две години беше доста послушно човече, после започна да прави каквото си иска, да реве за щяло и нещяло, да отговаря Simple Smile Сигурно ще е същото и след десетина години...
Госпожиците май най-накрая ще проядат! Не че до вчера нямаше случаи на повръщане и разтройство... Но Йоана продължава да ме буди много всяка нощ, адски ми тежи... Тя като бебе сучеше и заспиваше и то по-малко пъти. Успокоявам се, че е период, но искам да свършва вече!

# 113
  • България
Това с угризения та,при появата на второ(или като при мен в случая второ и трето)дете май при всяка майка го има.
Малкото отнема почти цялото време, а досега сме свикнали изцяло да сме отдадени на голямото.
Но пък няма по-голямо щастие да видиш как се обичат Simple Smile))))
Нищо че ще има и бой и разправии Simple Smile))

# 114
  • Русе
Ирен, като са с по-голяма разлика пак ли се бият? Или Теди и Стела се бият помежду си?
Моите точно в момента са комбина - голямата вдига малката да бута играчки по елхата ( в нас украсата стои докато не мине Старата Нова година, ще я развалям утре, ако до тогава не са я съборили хуните Simple Smile ). През повечето време се налагат една друга или дърпат някоя играчка. Или каката крещи по Йоана да се маха, че й разваля играта...Но виждам как се търсят една, друга, особено ако сме на непознато място или когато накажем каката. И се надявам един ден да имат здрава връзка помежду си.

# 115
  • България
Е, не ги бие,но понякога едва се сдържа Simple Smile))
Много я ядосват.Крещят,дърпат й нещата.Не може нищо да си остави.Веднага й налазват нещата.
Тя крещи, сърди се на мен.Абе лудница!

# 116
Първото ми дете беше като малък супер "стационарен" (и сега е такъв), спокоен (сега не е,но все пак е на 12г),предпазлив и даже страхлив. И досега го е страх да се качи на стол,например. Никакъв зор не виждах по площадките. Пълно спокойствие. Вторият обачееее е екстремен тип и само се чуди как да се пребие Grinning Големият може и да е страхлив по отношение на наранявания,падания и т.н., но грам не се страхува да защитава правата си и тези на приятелите. Никакво притеснение няма от учители и директори,когято знае,че е прав.
Не си играят,но разликата им е голяма.

# 117
  • София
Напоследък не излизаме много понеже баткото е с някакъв вирус, аз паднах и си нараних гърба та ми е трудно мърдането Simple Smile и съм кълбо от нерви. Затворена в къщи с 3 деца е много лошо. Simple Smile
Относно градините. На 19.02 се заключва системата и ще се изтрият всички кандидатури. След това ще обявят свободните места за учебната 2018/2019г. / това е за набор 2015, 2016 и 2017/. От 19.02 до 10.05. ще се кандидатства за градини/ясли и на 11.05 е 1-во класиране Simple Smile
Аз ще запиша малката и ако я приемат ще я видя как е септември, ако преценя ще я отложа с 90 дни.
Карам се когато има нужда и прекали. Гледам повечето неща да стават с игра Simple Smile не винаги се получава обаче.
Нинив, на 36 родих малката, пък зълва ми на 48 Simple Smile
Баткото ми беше много палав, но въпреки това родих и каката. Някак като имаше с кого да си играе и той се кротна. Сега с удоволствие си играят с Марина, стига да не им взима учебниците и телефоните Simple Smile
Сорента, то не останало. Стискам ти палци всичко да е наред и като дойде момента да родиш леко и бързо. И малкия мъж да спи, да мине без колики и много да яде Simple Smile

# 118
Милена, бързо възстановяване на гърба. На снега ли падна ?  Weary Гадна работа...

Значи, междинните класирания са до 19.02. Така да го разбирам ?

Ние сме добре, засега. Но наоколо всички деца боледуват. В събота сме голям детски рожден ден. Имам опасения, че после ще ближем рани....но какво да се прави... Не върви по цял ден у дома да ги държа. Напоследък са малко неспокойни нощем - будят се с писъци, но после бързо заспиват. Явно е някакъв скок в растежа и доста сънуват.

# 119
  • Русе
Милена, бързо да минава гърбът!
Моите вече са добре, проядоха след "диетата". Но каката е в нас тая седмица, да закрепне. Вчера и оня ден добре поиграха в снега, но днес го няма, стопил се. Пък духа един ураганен вятър... Но ги заведох на работа, там доволно подивяха, да спят сега. Да свършва зимата, че да излизаме повече. В нас едва издържат, вчера пак цял ден се караха и биха за играчки и т.н.
Йоана също спи неспокойно... Надявам се до към втория рожден ден да свърши и това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт