И разбира се,че ще се справиш 

няколко дни след посещението при хомеопата.
Сбили са се само веднъж, свекървата явно до сега не ми е вярвала, ама Йоана как налагала кака си...). Поне не е имало рев, но снощи, като се прибрах, хич не ме слушаха... Но пък концертът беше страхотен, а аз се почувствах както преди децата
Много си ги обичаме, но тези първи години, с всички грижи те принуждават да оставиш много други неща на заден план.
Но каквото, такова... Йоана се събуди тая сутрин с апчих, апчих и на обяд протече сопол! Бабата не знам какво ги е правила, явно някъде е изстинала, сега ще борим и това...Ей, една вечер кеф, ще вземе да ми струва скъпо... Баща им спокоен, до понеделник имало време...Сума време нищо им нямаше, защо преди морето да не се разсополиви...
)))
В случая с БДЖ. Ама мъжът пътува безплатно, та нямаше как. Спахме в Пловдив, ама за 4 часа, че трябваше да хващам сутрешния влак за Русе, да освободя баба, че тя излетя пък за Англия. Но концертът си заслужаваше!
но поне е здрава. Сега каката и баткото заминават на море та ще сме си само двете, но ще се справим някак си.
Препоръчани теми