Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 161
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Психологът каква връзка има с Романова? Да не й е мъж в реала?
Да, от 33 години са съпрузи.

А къде беше този психолог досега? И други трябваше да го посещават.
В театър "София". Grinning

# 136
Снощи не догледах края,какво стана с Мазови?

# 137
Вечеряха тримата, Мазов даде на Ваня еклери, Лорчето се разсърди и се прибра в стаята си.

# 138
Да, наистина откъде се появи този психолог. Много пациенти би трябвало да има, а и той самия си е за психолог. Но поне за мен добре си играе ролята на малко смахнат и мнителен психо нещо си.

# 139
# 140
  • Разпиляна във въображението
Мириел, къде какво е рецитирала, пак съм изпуснала, то си права, че тая серия все едно я е нямало Grinning

В промото за днешната серия. В сравнение с Вергов, говорът й ми звучи дървен и на моменти насилен, затова си мисля да не би да има проблем с правилното дишане, или красотата на мъжът пред нея й пречи да звучи по-естествено.

Veracruz, по Нова. Май го дадоха скоро след финала на епизода. Сигурно може да се намери сега и он-лайн.

# 141
Мириел, къде какво е рецитирала, пак съм изпуснала, то си права, че тая серия все едно я е нямало Grinning

В промото за днешната серия. В сравнение с Вергов, говорът й ми звучи дървен и на моменти насилен, затова си мисля да не би да има проблем с правилното дишане, или красотата на мъжът пред нея й пречи да звучи по-естествено.

Veracruz, по Нова. Май го дадоха скоро след финала на епизода. Сигурно може да се намери сега и он-лайн.

Ами аз го гледах, но Огнянова не  видях никъде, затова си мисля, че има и друго промо.

# 142
Промото е само с нея и Вергов. Май имат по две. Едното общо, другото с акцент.

# 143
За какво им е психолог, та тя Женито - най-неуравновесената героиня в предишните сезони - нали се явява сега за най-добрия душеприказчик, че и съвети раздава...

# 144
Сцената на Банков е с Евгения не с Огнянова-това което дадоха след епизода вчера,а в официалното промо изобщо я няма.

Ето за днешния епизод:
Връзката на Захариев и Галя за пореден път ще бъде подложена на изпитание в премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Стилянова ще стане свидетел на неприятна ситуация в кабинета на Петър и ще реши, че той има връзка. Галя ще сподели на Виолета за предполагаемата изневяра, което ще предизвика неочаквана реакция. Каква ще бъде тя?

Междувременно гледка в болницата ще накара д-р Огнянова да осмисли отношенията си с директора на болница "Свети Кирил" - доц. Банков. Какво решение ще вземе уроложката?
Каква ли е гледката?

# 145
Мириел това я явно промот, което дават само по нова, не го качват в нета, в нета е с Галя и Петър.
Ако си спомняш, разкажи какво си казват, че ми е любопитно.
Иначе на  говоренето на Диана не ми пречи, даже ми харесва. Но съм гледала нейни интервюта и знам, че тя така си говори.

# 146
Fairy, отрязва го нещо пак.

maichetoo0o, хм, Огнянова беше. Ще видим довечера в серията.

# 147
Според вас,  кога ще роди Наталия - този или другия сезон?
Мисля си , че ще го проточат за следващия сезон.

# 148
  • София
Много лоша игра на Огнянова, пълно дърво. Мъка ми е да я гледам просто. Какво й става на тази жена, въздух ли няма, притеснява ли се от хубавия мъж пред себе си, обаче не е на нивото на Вергов и на останалите.
Другият, за когото мисля същото, е т.нар. психолог, изкуствен, дразнещ, излишен.

# 149
За какво им е психолог, та тя Женито - най-неуравновесената героиня в предишните сезони - нали се явява сега за най-добрия душеприказчик, че и съвети раздава...

И подготвя документацията за проекти за милиони Naughty Даже няма компютър на бюрото, все с едно моливче си пише нещо там Joy

Общи условия

Активация на акаунт