Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 153
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Като за последно на Виолета й отделят доста време понеже предполагаме, че участието й вече приключва. Предишния път се бореше зверски за живота си и дори почти повярвахме, че ще се промени към добро, сега я дават като вече свикваща с участта си и достойно приемаща, че края наближава. Признавам, не е никак приятно за гледане дори и да е подкрепено с блестящата игра на Буковска.

# 121
  • София
Защо го няма Врабчев и има друг анестезиолог?

# 122
  • Пловдив
То и Стаменова я няма...явно са отишли да затоплят отношения  Wink

п.п. И аз писах,че не ми харесва наблягането в/у болната Вили,а пренебрегват любовта на двамката ни любимци!

# 123
Твърде много епизоди има, за да ни ги показват. Трябва да агонизираме до последния епизод, те да седнат, да се изяснят, тя да му прости, да го целуне и да звънне телефона, че жена му се е събудила. Нали се разбрахме, че сценаристите се грижат за нас и внимават да не ни стане хубаво. Направо не знам как ни отпуснаха Калин и Наталия.

# 124
Както има една приказка твърде хубаво, не е на хубаво, настръхвам да не са замислили нещо и на тях 😕

# 125
А аз се чудя дали Захариев няма да се пристрасти към тревата - сега ще пафка уж за компания на Виолета, после пък от мъка, че е починала...Rolling Eyes

# 126
  • Разпиляна във въображението
Тази серия все едно не съм я гледала. То и така я гледах де - през пръсти. Само Калинко и Наталия по-така, а другите в мъгла.

Нещо ми стана тъпо накрая - Хинова какво се мръщи. Тя насади Мазов, буквално без да го пита, на тази работа със сурогатната майка, сега ревнува и се тръшка.

Банков/Огнянова - безинтересни. Гледах я на промото как му рецитира там нещо си безразлично. Понякога се напрягам дали ще има достатъчно въздух, за да си каже репликите. 

Галя ще отсвирва Захариев Grinning

# 127
Мириел, къде какво е рецитирала, пак съм изпуснала, то си права, че тая серия все едно я е нямало Grinning

Хинова ми идваше да я цапна с нещо вчера.

# 128
  • Кърджали
снощната серия си беше напълно излишна... Нищо съществено не се случи. Хинова не мога да я разбера за какво ревнува. Не, то аз мога да я разбера, но нали самата тя се тръшкаше за сурогатството. Искаше, получи го.

# 129
  • Варна
Ми не си го представяше така явно. Безгласният и бездушен инкубатор да има чувства, желания...

# 130
Тази серия все едно не съм я гледала. То и така я гледах де - през пръсти. Само Калинко и Наталия по-така, а другите в мъгла.

Нещо ми стана тъпо накрая - Хинова какво се мръщи. Тя насади Мазов, буквално без да го пита, на тази работа със сурогатната майка, сега ревнува и се тръшка.

Банков/Огнянова - безинтересни. Гледах я на промото как му рецитира там нещо си безразлично. Понякога се напрягам дали ще има достатъчно въздух, за да си каже репликите. 

Галя ще отсвирва Захариев Grinning

Къде го гледате това промо ?

# 131
  • тук, на мястото си
Единственото хубаво нещо в серията беше номера който изигра Ася на Пенев и диалога между тях. Ако има друг сезон ще ми хареса нещо да стане между тях двамата, може тя да не е на 100 %  от другата страна.
Не беше хубаво,  че напълниха серията само с  Виолета и мигащия на парцали Петър. През целия сезон не дадоха толкова сцени с Йоана, а сега две  вечери  подред трябваше да гледаме как героинята и си отива. Когато беше първия път болна, дъщеря и замина в деня в който я оперираха, сега Виолета си отива, дъщеря и пак никаква я няма. Недомислено е пак.

# 132
  • Ню Йорк
Мазови ще берат ядове със сурогатката, това е ясно и ще е повод да си пооправят разклатените отношения.
Галя, както се вижда от промото явно ще "ритне" Петърчо и то май му е време.
Банков и уроложката честно казано хич не са ми интересни, гледам ги като пълнеж. Не могат нито да ме развълнуват, нито да ме заинтригуват. Много слаба игра на уроложката, горкият Вергов не заслужава такава партньорка.

# 133
  • Някъде в Матрицата
Миналата седмица изпуснах няколко серии, а явно не е трябвало. Покрай тях изтървах и темата и сега отворих, за да се информирам, а то вече и нова тема. Благодаря за темата! Flowers Bouquet
Ами освен да поздравя всички, които познаха, че съпругата на Банков е жива, но в кома.
Опитът за самоубийство на Добрева е минал. В интерес на истината, като я видях легнала в моргата, си помислих, че под чаршафа пак е тя. Т.е дух и тяло. Rolling Eyes
Разбирам, че и Йосиф се е променил. А Вили... ще умира. Да, и при Мазови някакви обрати. Калин и Наталия се събраха (очаквано). Нищо чудно Боби и Вяра, и те да се съберат. Изобщо, сценаристите са започнали да се изявяват.
Като видях кой е психолога, не си помислих за връзкарска история – не, че не е възможна - а по-скоро нова "връзка" за Романова. Smile Smile Smile А къде беше този психолог досега? И други трябваше да го посещават.

# 134
Психологът каква връзка има с Романова? Да не й е мъж в реала?

Общи условия

Активация на акаунт