Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 135
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Преди скока Банков получи една папка, след 3 месеца е получил втора, а сега дават четвъртия месец, т.е. жена му е в кома от 1 година 4-5 месеца

Не че има особено значение, но заради точността. Преди скока една папка, за първите три месеца от скока - втора, остава му един месец от скока и още два, за да получи 3-та папка. Докъде се докарах, месеци и папки да броя. Laughing

Ами и аз това написах 😉

# 106
  • ту тук, ту там
Какъв е този скок, хора? Embarassed

Ааа, разбрах какво имате предвид след долния коментар! Peace

# 107
С този скок не ни дадоха шанс да ги видим щастливи и вместо това сега остана само папките да им броим Simple Smile

# 108
  • София
Пропуснах първите 30 минути, ама така като ви чета нищо не съм изпуснала, няма да гледам.  Simple Smile

# 109
ДНЕС  БЕШЕ ТОЛКОВА ОБИДНО СКУЧНО , ЧЕ ДАЖЕ НЕ ВИ ПОДКАРВА ДА ПИШЕТЕ .

JoyJoy
Да беше се случило нещо, да го опишем, обсъдим, похвалим, критикуваме...аз мисля, че мога да събера емоциите си от целия епизод в няколко изречения:

Психологът да си скъса дипломата. Романова се оказа много по-добър психолог от него. Пенев се представи като абсолютно добиче, евала на останалите, че подкрепиха Вяра в такъв момент.

Тасев още я обича. Прогнозирам събиране в някакъв момент. Той по принцип е праволинеен, видяхме, че предният епизод направи каквото можа, за да спре влизането ѝ в операционната. Поздравления за него, че този път повярва в нея и я остави да си намери пътя обратно към хирургията.

Галя вече така е набрала на Пешо, че изобщо не знам той как ще успее да я задържи, ако изобщо иска да го направи. Пък даже и с един качествен секс не може да я залъже Grin
Харесва ми, че Виолета понеже е умираща, не се превърна изведнъж в бяла, добра и молеща за прошка. Харесва ми силната Виолета, която с цената на нечовешки болки отстоява правото си да бъде каквато е. Независимо, че си е кучка по душа Grinning

Мазов се държи безобразно, Хинова също се държи безобразно, изобщо тая им роля ме напряга и ми дотяга.

Банков, когато му отнемат човешкото поради някаква причина, става един такъв, чак тръпки ме побиват. Кисел до небето...бори се жестоко със себе си. Трудно ми е да я разбера тази борба, честно. Знам, че има хора, които трудно споделят, знам, че му е травма, но заради жената, която обича, няма ли да се пречупи, да му се не види.
Огнянова - обичам я тази героиня. И Диана обичам. Има много противоречиви мнения за играта ѝ, но за мен тя е истинско откритие. Просто ми достави чисто удоволствие играта ѝ в този кратък момент, в който нито една клетка от тялото ѝ не трепна, въпреки обяснението в любов.

Ако някого съм пропуснала, то е защото е бил незабележим Grinning

# 110
  • София
Гледах до половината и не разбрах таткото как реагира, разбирайки, че бе изпратен за зелен хайвер. Да не хвърли вината върху Вяра?

# 111
Гледах до половината и не разбрах таткото как реагира, разбирайки, че бе изпратен за зелен хайвер. Да не хвърли вината върху Вяра?
Не, реши, че съученици на сина му са си направили шега с него.

# 112
Не, реши, че съучениците на сина му са го пратили за зелен хайвер.

# 113
Нищо не пречи да се изгледа. Понякога играта на някои от артистите компенсира липсата на съществен сюжет, но този път нямаше почти нищо запомнящо се. Запомних единствено Ася като много готина и готова да помага пак и отново въпреки всичко.

# 114
  • София
Това добре - за съучениците. Притесних се благородната хрумка на Ася да не се стовари с обратен знак и незаслужено на главата на Вяра, че само това й липсва.

# 115
Наистина за Вяра дотук е добре. С успешно завършилите операции набира скорост и самочувствие, но се питам какво ще стане след
 първия загубен следващ пациент.

# 116
Поувлякоха се със сцените със Виолета. Я България има десетки хиляди онкологично болни  и едва ли на тях и семействата им е приятно да ги гледат и да си се представят на нейно място. Около мен има няколко близки  и няколко починали от такива заболявания и последните серии само ме натоварват. Така че, докато не уморят Виолета, което вероятно ще стане да края на сезона, ще се огранича само с четене на форума и ще си спестя натуралистичните кадри.
Банков голямо дръвче беше в кабинета си с Виолета. Тя не може да ходи, той я пусна сама, как пък не я прудружи или санитар да беше извикал.

# 117
  • Там,където се събуждам щастлива.
Банков не направи нищо с Виолета, за да не се почувства тя унижена. Тя отказва помощ от всички, с изключение на Захариев.

Не намирам за нередно и странно да се показват нещата от живота. А и Буковска го пресъздава гениално.

# 118
мен ме радва тази девойки, че така и помага. А Вяра определено върви по прав път за сега, дано не изперка пак.

# 119
Ами да ги показват нещата от живота, но няколко серии да гледам как умира Виолета ми идва в повече. Това е мое мнение и усещане. Ако нямате досег с подобно заболяване, радвайте се...... и гледайте.

Общи условия

Активация на акаунт