Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 119
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Буковска наистина е страхотна, беше ми любима дори и като играеше най-големия злобар в сериала. Но напоследък много й обезличиха образа обаче. При появата на Банков в сериала очаквах титаничен сблъсък между тях, а то градинки разни и шеги по кородорите.
Ще се радвам ако Йоанна е бременна, та поне да се оправдае липсата й с хубаво нещо.

# 91
  • София
Много слаб епизод.
Единственото, което си струваше гледането бе играта на Буковска.

# 92
  • София
Нещо не ми се връзва времето, през което жената на Банков е в кома. Огнянова намери две папки, той каза, че на 3 месеца правят консилиум. Това прави 6 месеца. Като сложим, обаче, 4 месеца скок във времето и още 2-3, през които се мота в болницата след като стана директор, излиза, че веднага след инцидента си е вдигнал шапката и се е върнал в България.

# 93
  • Варна
Отдавна се отказах да търся логиката във филма... Просто я няма..

# 94
sali, другите папки са му ги давали, докато е бил в Германия и там някъде ги е зарязал. Примерно Grinning
Или пък са скрити при чорапите му и Зорница още не ги е намерила Grinning

Не мога да си обясня как сценаристите си позволяват лукса седем епизода преди края да ни сервират епизод, в който нищо, ама нииииищичко не се случва. Аз от този епизод разбрах единствено, че Виолета умира, Банков е кисел, а Калин и Наталия ще се женят. Събраното в промото беше най-интересното от целия епизод, баси. Rolling Eyes

# 95
Преди скока Банков получи една папка, след 3 месеца е получил втора, а сега дават четвъртия месец, т.е. жена му е в кома от 1 година 4-5 месеца

# 96
  • София
Кирилова обаче много харесва Вяра, май и Тасев също. Grinning

# 97
  • София
Буковска е страхотна, но не мога да отрека, че и Емил Марков и партнира отлично. Актьорите по принцип са си на ниво, сценария само дето куца.

# 98
  • Пловдив
Уф...жал ми е за Банков!Моли и се...тя дори не го изслушва...
И що само 1 сцена с тях????

# 99
  • Там,където се събуждам щастлива.
Още не съм изгледала епизода, но прочетох, че Буковска пуши трева за болките. Този метод е отдавна познат при нас и се използва вместо морфин. Всъщност е по- скоро вид олио, което е в количества да не те пристрастява. Моя приятелка го търсеше и за дете с тежък стадий на аутизъм, но не може да го пренесе през границата.

# 100
  • Пловдив
М да...пак тежки сцени вместо да ни радват с Банков и Зорница Heart Eyes

# 101
Уф...жал ми е за Банков!Моли и се...тя дори не го изслушва...
И що само 1 сцена с тях????
Днес нямах възможност да гледам много внимателно, но специално на тази сцена останах с усещането ,че между тях стои все същия проблем - тя очаква от него да седне и да ѝ разкаже всичко, а той иска да ѝ си извини и ѝ сервира, че му е трудно да говори за това. Поне според мен тя затова го отряза - защото той отново не показа готовност да е откровен с нея.

При разговора на Банков с психолога останах с усещането, че си говореха колкото за Вяра, толкова и за самия негов случай. И че очевидно той има проблем с това да се справи с травмата и я изтласква назад. Психологът каза, че това е лошо, струва ми се, че се подготвя почвата Банков да си излива душата Grinning

# 102
  • Ню Йорк
Явно наистина е бременна Буковкса, иначе защо да я махат? От друга страна в "Анатомията" колко народ роди без зрителите да разберат. Ама тук явно това не го могат Wink

# 103
  • София
Преди скока Банков получи една папка, след 3 месеца е получил втора, а сега дават четвъртия месец, т.е. жена му е в кома от 1 година 4-5 месеца
Не че има особено значение, но заради точността. Преди скока една папка, за първите три месеца от скока - втора, остава му един месец от скока и още два, за да получи 3-та папка. Докъде се докарах, месеци и папки да броя. Laughing

# 104
ДНЕС  БЕШЕ ТОЛКОВА ОБИДНО СКУЧНО , ЧЕ ДАЖЕ НЕ ВИ ПОДКАРВА ДА ПИШЕТЕ .
Вяра става все по-симпатична и "бяла" - някак помъдряла и уравновесена , намерила себе си .
Сестричката скрои симпатичен номер на Владов .

Общи условия

Активация на акаунт