Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Малко изкуствено ми се вижда отношението на Жекова към Йосиф. Вече на няколко пъти той аха да си отвори устата и тя го навиква и го гони. Дори само като го види срещу себе си го гони. Той пък така и не събра кураж да каже истината. Стана като в турски сериал. Другото сте го коментирали, няма да се повтарям.

# 76
Показаха я, че не е много претенциозна с облеклото. Повече дрехи ще й трябват когато минат началния етап и решат, че вече е време и за социален живот. Досега наблягаха повече на събличането.

Да, бих искала да я издокарат някой път с нещо много женствено.
Да ѝ сложат някакво бижу, токчета ...и ако може да се врътне и по коридора в болницата така...

Бижу, токчета....и със сигурност ще е пак с раничката на гърба Mr. Green

# 77
Абе, все с раничка, ама заби директора на болницата Grin
Спомням си в един епизод Виолета като к казваше, че няма да й се получи и тя съвсем невинно й каза „Що?” Grinning

Йоско ще го реабилитират, няма страшно Simple Smile

# 78
Еее, млада, умна и красива, ако не беше успяла да забие директора проблема просто щеше да е само в директора.

# 79
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз разбирам Захариев и повторното му сближаване с бившата му жена. Чувства се гузен за случилото се и се опитва да си измие съвестта с това. А и вярвам в старата любов, която не хваща ръжда, а се възражда в един момент!

# 80
А пък сексуалните му проблеми с Галя сякаш все повече го отдалечават от нея. За да не се изложи отново просто я избягва още преди да е опитал.

# 81
Аз дори не съм сигурна, че е гузна съвест. Това са над 20 години съвместен живот в най-силните и важни години на човека. Каквото и да е имало между тях, те заедно са градили, развивали се, мечтали, ако щете...тия неща оставят траен отпечатък върху тях. Петър и Галя ги дели пропаст. Сексуалните проблеми само я разширяват.

# 82
  • София
Стана точно като в "Стъклен дом". И там Христо си държеше жизненоважните документи, че е стерилен, което никой никога не тряваше да вижда... в шкафа. Иначе за Йосиф - адски нелогично още тогава.. Добре де, главната сестра обвинява някой от екипа, нашия знае, че външен човек е намерил там, обаче млъква , щото тя видите ли го скастрила. В такава ситуация, не главната сестра, ами и президента да ми кажа да мълча, ще му кажа той да млъкне (образно казано), за да защитя себе си и и колегите си и то с реално случил се факт

# 83
  • тук, на мястото си
Тука вече сценаристите удариха дъното.  В най - гледаното  време след секс позите сега пушим марихуана.

# 84
Ако разкарат Буковска много ще загуби сериала.

# 85
С тия метастази в костите, няма шанс да оцелее Виолета. Но Буковска е разкошна актриса.

# 86
  • ту тук, ту там
Ами той Петър го каза на онази пациентка, че няма шанс Виолета. Няма какво да гадаем и се питаме, явно ще напусне сериала Буковска.

# 87
Сериалът ще загуби много от нейното отсъствие Sad

# 88
  • Варна
Жалко... Буковска е любимият ми персонаж... Тя се справя със всяка сцена идеално... Яд ме е а има какво още да даде на сериала...

# 89
  • тук, на мястото си
Не виждам друга която да изиграе Виолета по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт