Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 351
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Да бе, то беше ясно че ще ги намери, направо добре че не бяха в хладилника

# 61
  • София
Няма време ли, като дадат другата седмица какво е станало след 1 година, ще видите вие...  Joy

# 62
Може пък точно да се е опитвал да ги скрие, като е смятал, че в кухнята е най-малко вероятно да ги намери. Отделен е въпроса, тя за тия 4 месеца не е ли отваряла някой шкаф в кухнята, там е по-вероятно да отвори, отколкото в хол, спалня.

# 63
А тя Огнянова с толкова малко багаж ли се пренесе?! Поне един куфар да беше. Жена е все пак Grinning

# 64
А тя Огнянова с толкова малко багаж ли се пренесе?! Поне един куфар да беше. Жена е все пак Grinning
Шеф на болница е, богаташ. Ще й купи някоя и друга гаща. Joy

# 65
Е, метнали са там два-три ката дрехи, колкото да изкара до уикенда Grinning Обаче като се замислите,  четири месеца всеки ден да ходиш до вас, да си вземеш един кат дрехи, да спиш при гаджето и така вечер след вечер си е живо мъчение, и аз бих мрънкала на мястото на Зорница Grinning.

# 66
  • София
тя само с дънките и коженото яке си ходи , колко пък багаж да има хаха Grinning Rolling Eyes

# 67
тя само с дънките и коженото яке си ходи , колко пък багаж да има хаха Grinning Rolling Eyes

На такава жена не ѝ трябват дрехи и бижута, тя е достатъчно красива.

# 68
Има 3 якета - черно, червено и зелено, едно червено шлиферче и един толкова безумен панталон, че добре, че ѝ върнаха дънките Grinning
От време на време я обличат и в поли и рокли, но честно казано, аз си я харесвам с дънките Grinning

# 69
Показаха я, че не е много претенциозна с облеклото. Повече дрехи ще й трябват когато минат началния етап и решат, че вече е време и за социален живот. Досега наблягаха повече на събличането.

# 70
Показаха я, че не е много претенциозна с облеклото. Повече дрехи ще й трябват когато минат началния етап и решат, че вече е време и за социален живот. Досега наблягаха повече на събличането.

Да, бих искала да я издокарат някой път с нещо много женствено.
Да ѝ сложат някакво бижу, токчета ...и ако може да се врътне и по коридора в болницата така...

# 71
Прави ли ви впечатление, че с изключение на Виолета нито една от жените не се облича фръцкаво, с токчета и т.н.? Мен това много ме радва, защото някак си суетата остава на заден план. Виждаме сред всички тях, че не е нужно една жена да е наконтена, за да е прекрасна.

# 72
Виолета сама каза последно, че в тази болница тя е била еталон за стил. Като виждам качеството на този еталон напоследък останалите би трябвало да носят дрехи втора употреба. Все пак умора и нощни дежурства, почти никакъв живот извън болницата, нормално е суетата да не ходи по такива хора.

# 73
  • София
Яд ме е за Йосиф, защо трябваше да му развалят образа така?

# 74
Трябва да има драма, неизбежно е. Правят я дори и там където няма за какво, а при Йосиф си идва естествено. Просто показват вътрешното му моментно състояние на безпомощност да се бори за истината, но това за мен е временно. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Васко става все по-нагъл и няма как винаги да му се разминава. Надявах се че Ненева като тръгне да купува подаръка ще забележи, че върнатата сума е различна от спестената от нея и ще направи нещо. Надявах се също върнатите пари да не са по-малко защото тогава Йосиф наистина щеше да пострада.

Общи условия

Активация на акаунт