Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 315
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
А на вас направи ли ви впечатление, че по време на прегледа на Наталия, Стилянова й каза "38-а седмица, вече официално влизаш в 9-я месец"? А реално тя е влязла в 9-я още  в 36-а г.с.

Направи ми, да, грешно е,още повече казано от АГ, но на кой му пука, те там не са по детайлите  Laughing.

# 46
А на вас направи ли ви впечатление, че по време на прегледа на Наталия, Стилянова й каза "38-а седмица, вече официално влизаш в 9-я месец"? А реално тя е влязла в 9-я още  в 36-а г.с.
И на мен ми направи впечатление. От устата на гинеколог звучи много непрофесионално.

# 47
Може би като мине малко време ще се съгласи да поговорят и да решат как да продължат напред. Този път като нормална двойка, без тайни

Но пребори страха си и се превърна отново в лекар. Браво и на Романова че рискува и я притисна.
От промото за довечера, където видяхме как Банков казва на Огнянова "единственото, което мога да ти кажа сега, е че те обичам" ми нашепва, че няма много да бърза да ѝ разказва надълго и нашироко.

А за Добрева смятам, че е възможно психиатърът да предпише още да не влиза в операционна и да се наложи Банков и Романова да решават финално. Между другото, много ми хареса диалогът между тях двамата. Първо ми хареса близостта, която имаше между тях и второ - думите на Романова бяха прекрасни. Въпреки че се отнасяха повече за живота на доцента, отколкото за казуса на Добрева. Grinning

# 48
Очевидно ни подготвят, че Буковска ще излиза от сериала

# 49
  • София
А как ви се вижда афера между Вяра и психиатъра? Имаше нещо в репликите й - “приятно ми е да си дърдоря с вас” ...

# 50
А как ви се вижда афера между Вяра и психиатъра? Имаше нещо в репликите й - “приятно ми е да си дърдоря с вас” ...
Вижда ми се, че някак си не е нормално като в София ден и нощ само да гледаме  кой с кого спал и това да е целият сюжет. Разхвърляно и епизод за епизод. Поне Вяра може да поспре с връзките, като не й се получават, и да наблегне на работата.
Не желая да групирам героите по двойки и всичко да се върти около това.

# 51
  • Кърджали
Може би като мине малко време ще се съгласи да поговорят и да решат как да продължат напред. Този път като нормална двойка, без тайни

Но пребори страха си и се превърна отново в лекар. Браво и на Романова че рискува и я притисна.
От промото за довечера, където видяхме как Банков казва на Огнянова "единственото, което мога да ти кажа сега, е че те обичам" ми нашепва, че няма много да бърза да ѝ разказва надълго и нашироко.

А за Добрева смятам, че е възможно психиатърът да предпише още да не влиза в операционна и да се наложи Банков и Романова да решават финално. Между другото, много ми хареса диалогът между тях двамата. Първо ми хареса близостта, която имаше между тях и второ - думите на Романова бяха прекрасни. Въпреки че се отнасяха повече за живота на доцента, отколкото за казуса на Добрева. Grinning
То пък Банков кога е бързал да направи нещо като хората, та сега да го направи. Ще се поизтормозят още някоя и друга серия за да може накрая някой разговор да го подтикне да застане пред Зорница и да каже каквото там има да казва. Защото с негова несигурност все някой трябва да го подбутва.
Само се чудя - дали на края на сезона ще са се разбрали или ще вземе някой от тях да си тръгне временно за да има какво да се случва и в следващия сезон. Нали цял сезон гледахме и чакахме Калин и Наталия да се съберат, за следващия сезон дали няма да са тия двамата келеши

# 52
Изгледах серията.
Мисля, че загатнаха, че Банков и Романова ще пренебрегнат психолога. Ще видим. Тя му каза, че са директор и завеждащ отделение, все едно онзи да си гледа работата.
Тоя с розите съм го пропуснала кога е започнал да краде. Joy
Очаквах повече. Но пък сцената в операционната с Романова и Добрева беше много хубава.
Мисля, че Петър ще се върне при Виолета, а за да е драматично може и погребение да гледаме. Ще гледаме Пеци как плачка, а Галя го гледа и страда и нищо не може да направи. Като в сапунките. Joy

# 53
Само се чудя - дали на края на сезона ще са се разбрали или ще вземе някой от тях да си тръгне временно за да има какво да се случва и в следващия сезон.
Честно казано, разни реплики като "нищожни шансове" (нищожни, ама шансове Grinning ) ми навяват, че до края на сезона ще се увеличат до степен Банков да хукне къмто Германия. Ако тя вземе да се посъживи, то е ясно според мен, че няма да е пълноценен човек и ще трябва някой (мъжа ѝ) да се грижи за нея. И като нищо Зорница ще рони сълзи тука, а той - в Германия Grinning

Сцената в операционната и на мен много ми хареса, много беше силна.

# 54
  • Разпиляна във въображението

За мен това е възможност клоняща към нула. Залагам на Вяра и Ася. Моето предположение: психиатърът ще си го получи от Романова. Онзи да има късмет да не я пусне, Романова ще отиде да му иска сметка. Тя вдовица, той не го знам, а и са женени в живота...

# 55
Аз пък залагам, че Вяра и Тасев ще се преоткрият. Реално те двамата нямаха проблеми, проклетията на Вяра ги създаде зорлем от нищото. Ако успее да изглади ръбовете на характера си, може и да се сближат отново.

# 56
  • София

За мен това е възможност клоняща към нула. Залагам на Вяра и Ася. Моето предположение: психиатърът ще си го получи от Романова. Онзи да има късмет да не я пусне, Романова ще отиде да му иска сметка. Тя вдовица, той не го знам, а и са женени в живота...

За Вяра не знам, но за психиатъра и аз така си мисля.

# 57
Аз пък, ако бях на мястото на Огнянова, хич нямаше и да ги отразява тези папки. Като търся нещо обикновено ставам сляпа за всичко заобикалящо го.  Mr. Green

# 58
А какво ще кажете за хипотезата Огнянова да се окаже със спешна нужда от трансплантация я на бъбрек, я на нещо друго и ... да вземат органи от жената на Банков, за която са вече пред изключване на апаратите? Ей го чуждото тяло и двете жени, които е обичал, в едно. Брутал, обаче ми се върти в главата от известно време.

# 59
Аз пък, ако бях на мястото на Огнянова, хич нямаше и да ги отразява тези папки. Като търся нещо обикновено ставам сляпа за всичко заобикалящо го.  Mr. Green
То и тя нямаше да ги отрази, ама нещо ѝ привлече вниманието, та се върна да провери.
И все пак аз продължавам да не разбирам как така четири месеца живяха заедно, Банков през това време не е взел абсолютно никакви мерки да прибере тия документи на сигурно място, даже ги държи в шкаф, дето е най-силно вероятно да бръкне тя, и точно пък в секундата, в която тя се пренесе при него, ги откри...можеха маааалко по-елегантно да го направят, да отвори някое забутано шкафче, в което да си прибере нещата, нещо от сорта...

Coolmummy, в този сезон вече няма време за такова развитие на нещата, твърде много ще трябва да препускат из историите.

Общи условия

Активация на акаунт