Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 309
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Любовен диалог  Heart Eyes:
- Чувствам се като кит!
- И изглеждаш като кит!

# 31
  • Кърджали
Да се запиша в темата, докато очаквам да видя как Банков ще се бори за връзката си. Защото не вярвам че ще стави Огнянова да излезе от живота му ей така, след като веднъж е преборил собствените си страхове и пречки. Разбирам я аз Зорница, ударът е силен и както писах и снощи, и да крещи и да се кара нищо нямаше да се промени. Тя е била наранена, сега пак се чувства предадена. Нормално е да си тръгне тихо и кротко. Може би като мине малко време ще се съгласи да поговорят и да решат как да продължат напред. Този път като нормална двойка, без тайни

Поне една щастлива двойка си имаме вече - Калин и Наталия, надявам се да са приключили драмите с тях понев този сезон.
За Мазови очаквам нови драми, Триъгълника Захариеви - Стилянова ми е малко мъгла. Явно Виолета ще умира, но нищо чудно преди това Захариев да се върне при нея... Колко му е.
Вяра е много променена, да... Чак някак нереалистично. Но пребори страха си и се превърна отново в лекар. Браво и на Романова че рискува и я притисна.
За Йосиф много ме е яд. Може би ще го изгонят от болницата. А Васко ще открадне поне още от двама - трима преди да го разкрият.

# 32
И мен ме кефи Романова
Не ми се вярва на края на живота си и в разгара на това коварно заболяване и болки Вили да се вълнува толкоз от секса с Петърчо, случил се преди месеци...даже бих помислила, че с парите и връзките си, ще хукне на лечение в чужбина, а няма да виси на ръцете на Петър и да се самосъжалява и залъгва и да чака на допотопния скенер на "специалистите" в Св. Кирил
За това, че дори не споменават щерката и внука, просто съм без думи...

# 33
Оф, на Мазови ще им се стъжни с тая сурогатна майка. И в къщи ще си я вземат, и ще се въртят около нея на пета, и ще се изпокарат заради нея, и накрая може и бебето да не им даде. Яд ме е!

# 34
Благодаря за темата. Сега върнах да зяпам и нарочно изчаквам рекламите, да ви изчета.
Галя и Петър и аз не ги харесвам като двойка. Не изглеждат страстни и щастливи, както би трябвало да изглежда мъж, който се е развел. Сякаш сега му идва акълът и отрезнява, че младата специализантка не може да замести дългогодишния партньор. А Галя само страда, вместо да се омъжи за млад и свестен лекар взе тоя чичо, дето...
Ще гледам заради Вергов. Хинова и Мазов засега не са ми интересни. Не ми харесва историята със сурогатната майка. Попадала съм на такива щуротии в "Съдби на кръстопът", майката не дава бебето, защото като го износвала и се е събудил майчинският инстинкт.

# 35
Оф, на Мазови ще им се стъжни с тая сурогатна майка. И в къщи ще си я вземат, и ще се въртят около нея на пета, и ще се изпокарат заради нея, и накрая може и бебето да не им даде. Яд ме е!

Очевидно поеха голям риск с това решение на ръба на закона. Дано всичко приключи благополучно ( след n броя серии, разбира се).

Колкото до Йосиф, има и друго. Той тия пари ги взе от леля си. Все едно ѝ прости, прие тя да "се откупи за стореното зло". Това сигурно също го измъчва.

# 36
  • София
Да си кажа и аз, че хич не ми хареса скока във времето! Не беше направено добре, да бяха дали как са я спасили Вяра.
А скарването м/у Банков и Огнянова трябваше да го оставят за следващата серия, докато ги видим заедно и пак ги разделиха.

Харесват ми само Калин и Наталия. И се радвам, че Романова си е пак тя.

Мазови, Захариеви - не ми харесват историите при тях. Защо не вкарат някой нов млад лекар, пък и да не е лекар, за Галя? Многострадалната Геновева ли ще я правят?!

# 37
Благодаря за  темата  bouquet
Всичко сте обсъдили,нямам какво да добавя,остава ни да чакаме развръзката Simple Smile

# 38
  • до една звездичка
Да си кажа и аз, че хич не ми хареса скока във времето! Не беше направено добре, да бяха дали как са я спасили Вяра.

Вероятно ще го дадат в следващите епизоди.
Сезонът започна по същия начин - директно с крах в отношенията между Калин и Наталия и после дадоха в ретроспекция събитията от и след сватбата.

# 39
Благодаря за  "седянката"  bouquet
Аз вече  ги пуснах сценаристите  да празнуват и не  им се тормозя , безмислено е да търся логика  и последователност от такива "капацитети"  Whistling Обаче с голям кеф  следя разговора тук  Peace
В предишен /от добрите/  епизод  даваха малко повече Йоско  и ми се стори ,че искат да го докарат  леко влюбен в Жекова , затова е  толкова ангажиран и обиден от отношението и .
Представяте ли си Огнянова да си помисли ,че Банков си е "услужил" с парите ? Той каза ,че е изпратил друг да ги вземе , но кой ли ще помни .

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 11:43 от Ели-фен

# 40
Всичко сте обсъдили,нямам какво да добавя,остава ни да чакаме развръзката Simple Smile

Ужасно ми харесва профилната Ви снимка !

# 41

Ужасно ми харесва профилната Ви снимка !

Благодаря Heart EyesСпециално си я изрязах да си я сложа,иначе е от реклама на "Орифлейм" bowuu

# 42
А на вас направи ли ви впечатление, че по време на прегледа на Наталия, Стилянова й каза "38-а седмица, вече официално влизаш в 9-я месец"? А реално тя е влязла в 9-я още  в 36-а г.с.

# 43
  • София
Виолета я прибра Захариев от летището в началото на серията, но на лечение ли е била или при Биляна? Странно е това изхвърляне на Думанян от сериала-не я споменават, не я дават дори за миг...все едно не е съществувала изобщо в предишните сезони.

# 44
  • Разпиляна във въображението
Чудя се с Мазови какво ли ще стане. Как ли ще си вземат бебето, на онази не и е чиста работата. newsm78
Според мен взимането на бебето ще остане за следващия сезон, защото едва ли ще имаме нов скок във времето, което означава, че ще трябва да почакаме до момента на раждане.

Мацето изчезва в този сезон. Няма нов скок на времето. Само скок във времето на оплождането. Миналия епизод заминаваха за Украйна, а в този, четири месеца по-късно, са в петия месец  Joy  Отделно в клипа с Мазови за края на сезона спомена, че са бременни в четвъртия месец и тогава двамата четат писмото на бременната, че отнася бебето. Според мен по това време бебето на Калин и Наталия ще се ражда.

Общи условия

Активация на акаунт