Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 328
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!  bouquet

Току-що изгледах серията и ми се видя непонятен този скок във времето с 4 месеца.
Подозирам, че сурогатната майка ще направи всичко възможно да раздели Мазови и да заеме мястото на Хинова. А като види, че Мазов не поддава ще започне да ги шантажира.
За мен не е изненадващо поведението на Йосиф - явно е със слаба психика и лесно се срива. Само се надявам като се разбере за липсващите пари от портфейла на Зорница, Васко да не му ги подхвърли на него и пак да го обвини в кражба.
Много ме радват Калин и Наталия. Само не разбрах защо Евгения го играе пак сърдита и се превзема пред тях?  newsm78

# 16
Не беше сърдита Евгения, Калин и Наталия се шегуваха с нея Wink

# 17
Чудя се с Мазови какво ли ще стане. Как ли ще си вземат бебето, на онази не и е чиста работата. newsm78
Според мен взимането на бебето ще остане за следващия сезон, защото едва ли ще имаме нов скок във времето, което означава, че ще трябва да почакаме до момента на раждане.

Ако Зорница забележи липсата на парите, а би трябвало да го направи в някакъв момент, колкото и мисълта да ѝ е в друга посока, нещата много бързо ще приключат за Васко. Ако не забележи, ще се наложи явно да открадне от още някого, за да го хванат.

Евгения си беше супер в началото, ама понеже Калин я избъзика за филмите и тя се разсърди. Но беше доста комична Grinning

# 18
Ама каква слаба психика у Йосиф? Леля му му взема жилището, той оцелява, а сега се алкохолизира заради това, че видите ли не му повярвали? Голяма недомислица.  ooooh!

За темата -  bouquet

# 19
  • София
Това с Йосиф наистина е странно. Той преди нали не пиеше (или съм пропуснала)?

# 20
Това с Йосиф наистина е странно. Той преди нали не пиеше (или съм пропуснала)?
Не, прибраха го от улицата само мръсен и със скъсани дрехи, може да не е бил трезвен, но не е ходил с бутилка в ръка.

Забравих да кажа, естествено Ивайло Герасаков, психиатъра. Връзкарска работа, за това може би не ви харесва. Аз пък го харесвам!

# 21
Ама каква слаба психика у Йосиф? Леля му му взема жилището, той оцелява, а сега се алкохолизира заради това, че видите ли не му повярвали? Голяма недомислица.  ooooh!

То пък едно оцеляване е било... Напротив, рухва психически, пуска се по течението и остава на улицата. Оцеляване  би било да си вземе живота в ръце, да работи, да си наеме квартира и т.н. За мен алкохолизирането му е провокирано от това, че за втори път е предаден от човек, когото счита за близък - в случая Магда, която не му вярва и го обвинява в нещо, което не е извършил.

# 22
Според мен му лепна добре ролята на психолог.
И като го видях, се сетих веднага за Забранена любов и колко напредък имат от тогава българските сериали.
А защо е връзкар, не съм запозната ?

# 23

А защо е връзкар, не съм запозната ? [/i]
Защото в реала е мъж на Романова.

# 24
Ами Йосиф сам си е виновен, за какво не разкри веднага, че Васко е откраднал парите, ами трябваше от себе си да ги дава. Подозрително става така.

# 25
На Йосиф хората от болницата са семейството му. Той възстанови парите на Ненева от собствения си джоб и вместо да получи благодарност, го зашлевиха с обвинение в кражба, като, забележете самият крадец "благородно" се отказва да го съди. И, както става ясно, цялата болница знае, че Йосиф е бил крадецът. Чувства се предаден и очевидно не може да се справи по друг начин, освен с пиене.

# 26
  • София

Сурогатна майка шантажира д-р Хинова и доцент Мазов в "Откраднат живот: Чуждо тяло"

Виолета Захариева ще се изправи пред най-големия си страх – борбата с раковото заболяване, което беше надмогнала. Единственият човек към когото ще се обърне, е д-р Стилянова, а разговорът между тях ще намеси и доцент Захариев.

Дали Галя ще научи истината за случката между доцент Захариев и Виолета? Ще продължат ли напред д-р Огнянова и доцент Банков? – зрителите ще научат в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло", тази седмица по NOVA.
из Нова плей ..

# 27
Аз съм на мнение, че Диана Димитрова доста изкуствено играе ролята на Огнянова. Вчера лицето ѝ не излъчваше емоцията и намеренията. С тази усмивчица ще предположиш, че ще остане, ще говори с Банков. А тя какво направи - тръгна си. Преди в сцените с Добрева така рецитираше, грам чувства нямаше.

А продуцентите толкова ли нямат въображение, че вкараха и този "актьор". От "Забранена любов" ми е толкова никакъв и сега хич не ми се връзва в ролята на психолог. Трябваше да изберат някой млад, красив актьор.

Извинявам се, ако звучи много негативно коментара ми, ама исках да си го кажа.

# 28
Галя не я харесвам от самото начало, винаги ми е било супер странна как Захариев е "Петре", а малкият "Пешко". Никога не се обърна с нежни думи към него.

# 29
Hrisi, защо се извиняваш, нали се разбрахме, че всеки си споделя каквото му е на сърцето Simple Smile)

Всъщност, според мен тя нарочно направи така - усмихна му се, тръгна към него и го остави с празни ръце. Това беше нейното малко отмъщение.

Аз пък все пропускам да споделя, но Романова страшно много ме кефи, много корава жена Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт