Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 220
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Да,Галя няма против,че той помага на Виолета,но като знаем и каква репутация има Пецан и като се вземе разговора с пациентката,нормално е да реагира така.
Колкото до отношенията между Петър и Вили,аз не бих помагала на бившия ми,независимо от обстоятелствата и не го приемам. Но това важи за мен,просто когато приключвам с нещо,то е на 100% ,а не си оставям вратички.
Гадно ми е като гледам ,че Галя се тревожи за Виолета,предлага й помощ,проявява разбиране,а те с Петър си играят на Чичо Доктор зад гърба й. Грозно е и точно за това съм против “приятелските” отношения между бивши,настоящи и т.н. Пак казвам,че това се отнася за мен,което не значи,че такива отношения не са възможни,редни и препоръчителни.

# 166
  • Разпиляна във въображението
Аз не разбирам какво дири Виолета още тук newsm78 Остават й последни седмици. Защо не отиде при дъщеря си, при внучето? Хем по-добри лекарски грижи ще получи, хем ще е със семейството си. Петър й е бивш. Така ще ни спестят и мислите, че собствената й дъщеря не се интересува, а и ще ни спестят още една смърт и погребение.

# 167
Петър, че си беше чехьо с Вилито е така, но в тяхната връзка тя беше преуспяваща бизнес дама, а той уважаван доцент с безброй сестрички зад гърба си. Докато Галя се издига професионално и го измества, а той не успява и един ехограф да направи, камо ли да оперира. Просто проектира проблема с ръката си върху нея и от там идват дразгите.

Виолета нали току що се върна от Англия, едва ли би искала да умре там. 

# 168
  • Другата България
Аз не разбирам какво дири Виолета още тук newsm78 Остават й последни седмици. Защо не отиде при дъщеря си, при внучето? Хем по-добри лекарски грижи ще получи, хем ще е със семейството си. Петър й е бивш. Така ще ни спестят и мислите, че собствената й дъщеря не се интересува, а и ще ни спестят още една смърт и погребение.
Точно. Нали това и аз казвам. Припада по коридорите, едва ходи, лежи на диванчето...пресолиха малко манджата с тези моменти на страдание.

# 169
  • София
Вие бихте ли оставили умиращ човек сам, само защото е бивш? Тук във форума вече няколко пъти срещам мнения (в различни теми), че бившите трябва задължително да се мразят, ей така, само защото са бивши.
Не само във форума бившите се мразят. В повечето случаи разводите рядко минават миролюбиво, особено ако са предизвикани от изневяра. Накрая мъжете забравят и за децата си покрай бившата. Та малко ми е пресилена тази загриженост на Петър. Особено като се има предвид, какво се случваше с отношенията им през миналите сезони (включително отвличането на малкия Пешко). А във форума и омраза към братя, сестри и родители съм виждала и то пак на смъртен одър.

# 170
Сцената на Банков е с Евгения не с Огнянова-това което дадоха след епизода вчера,а в официалното промо изобщо я няма.

Ето за днешния епизод:
Връзката на Захариев и Галя за пореден път ще бъде подложена на изпитание в премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Стилянова ще стане свидетел на неприятна ситуация в кабинета на Петър и ще реши, че той има връзка. Галя ще сподели на Виолета за предполагаемата изневяра, което ще предизвика неочаквана реакция. Каква ще бъде тя?

Междувременно гледка в болницата ще накара д-р Огнянова да осмисли отношенията си с директора на болница "Свети Кирил" - доц. Банков. Какво решение ще вземе уроложката?
Каква ли е гледката?

Дано Огнянова да му прости и да го гушне, че много ми е жал да го гледам такъв нещастен.
Ако тя не иска, да ме викне мене Simple Smile

# 171
Толкова дълго ни подготвяха за това с Петър и Галя, че вече изгубих интерес кога точно ще се случи, а не дали ще се случи. Галя заслужава медал, че толкова дълго го изтърпя такъв в какъвто се превърна откакто заживяха заедно. Петър не я заслужава и трябва да я изгуби за да я оцени. Галя също не знам какво очакваше от много по-възрастен мъж толкова лесно зарязал семейството си заради друга. Това може да го направи по всяко време отново и в момента само проблемите с ерекцията го спират да се оглежда и за други.

# 172
Veracruz, прогнозата ми е, че довечера Банков ще направи пореден опит да се сдобрят, тя отново ще го отреже, после ще види там каквото ще гледа според анонса, ще му прости и все пак ще се пообичат няколко епизода, докато се събуди законната съпруга. (Продължавам да вярвам в сценаристите Grinning)

# 173
  • Другата България
Аз пък не смятам, че законната ще се събуди. Crossing Arms

# 174
  • София
Вчера не гледах много съсредоточено, но откъде се появи този, който от три години е в кома? И изказването на Добрева, че винаги има надежда. Може да е препратка към жената на Банков.

# 175
Анна, пациент, претърпял инсулт с хирургичен проблем. Той не беше в кома, просто от инсулта беше в това състояние. Но и аз мисля, че леко ни изпратиха към Банковата жена с тоя случай. Даже ъова си мислех - дали Огнянова на него няма да попадне довечера, или на жена му.

# 176
И аз това си помислих вчера, но върнах отново за да се убедя, че наистина казаха инсулт. Не е кома и може да е фатално само за мускулите му, ако не му правят физеотерапия. При жената на Банков ако даде още признаци на живот или пък ако се събуди ще е само за да вкара още драма между тях. Все пак Банков каза "шансовете са нищожни" и това е нещото което ме кара да си мисля за някаква изненада. Иначе за оправдание можеше да й каже, че са му казали, че няма никакви шансове.

# 177
Аз в началото отказвах да повярвам, че изобщо ще се окаже жива. После отказвах да повярвам, че от него ще се иска нещо друго, освен да й изключи системите. Вече се примирих, че ще се събуди, само се моля да не скочи да припка след година и половина кома. Снижила съм очакванията си до минимум Grinning

# 178
Някак не е морално да искаме някой да не се събуди (или направо да си умре) само за да видим нашите любимци щастливи. Хващам се, че ме накараха да желая неща, които не са нормални и мисля, че ще има някакъв обрат.

# 179
Някак не е морално да искаме някой да не се събуди (или направо да си умре) само за да видим нашите любимци щастливи. Хващам се, че ме накараха да желая неща, които не са нормални и мисля, че ще има някакъв обрат.
Така е , но  някои "специалисти" толкова дълго си играят с търпението ни , че  вече искам  тази мъка просто да свърши . Вложила съм три сезона време  за гледане  /само  защото е БГ/ с някаква надежда  да видя най-после нещо добро , но и този сезон  не ме очарова  особено .
Сега  набързо  пак ще  забъркат още  нелогични  ситуации , ще ни уморят  няколко епизода да гледаме  как Вили се влачи супер болна и лежи по коридорите и тавана на болницата ??! Банков ще тича след  татуираната докторка , а тя ще  размисля как да постъпи  и т.н. Просто нямат мярка  за нещата  / в излишното разтягане на локумите / и дори  дадена случка да е интересна  , я  превръщат в досада .

Общи условия

Активация на акаунт