Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 233
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък не смятам, че законната ще се събуди. Crossing Arms
Някак не е морално да искаме някой да не се събуди (или направо да си умре) само за да видим нашите любимци щастливи. Хващам се, че ме накараха да желая неща, които не са нормални и мисля, че ще има някакъв обрат.
А аз смятам, че ще се събуди, но с амнезия. И близо 40 серии ще сме на тръни ще си спомни ли нещо или да.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 17:25 от Билян@

# 181
Аз залагам на това, че ще се събуди, ще бъде горе-долу в състоянието на вчерашния пациент и или двамцата ще отидат в Германия да се обичат и да се грижат за нея, или Банков ще жертва новата си любов и ще отиде сам да се грижи за нея.

Ели, аз така се хванах вчера, че се надявсм Виолета вече да умира, та да спрем с мъките покрай нейната болест. Наистина прекаляват понякога...

# 182
В тази връзка с поведението си Зорница ми се издигна още повече като достоен за уважение човек. След първоначалното привличане и след като разбра, че е вдовец беше готова на всичко за да внесе радост и да събуди за живот този опечален човек. Стигнаха до там да заживеят щастливо, но появилата се истина за жена му незабавно я накара да се спре. Пожертва собственото си щастие за да му покаже с отдръпването си, че това което правят не е морално и не може да продължи. Търсеше начин и искаше да са щастливи, но не на всяка цена.

# 183
Yahoo, на мен много ми хареса това, което тя му каза, когато разбра - че има огромна разлика нежду това да си е отишъл човекът и да го отпишеш. Честно казано, аз мисля, че тя в този момент беше много разочарована и от това, че той я е отписал. Изглежда на пръв поглед адски безсърдечно от негова страна. Затова тази вечер очаквам тя по някакъв начин да успее да погледне от неговата страна и да осъзнае за него самия каква агония е цялата ситуация.

# 184
Съвсем правилно постъпи Огнянова като си тръгна, просто не виждам какво друго може да направи.
Ситуацията, в която я поставя Банков е ужасна. Ако просто беше женен, може да иска да се разделят, той да се разведе, да играе ролята на любовница, но в този случай какъв е нейния статут? Както тя сама каза - заместител. Как би се почувствала една жена, като разбере, че има връзка с мъж, чиято жена е жив труп?? 

# 185
И как да се чувства щастлива, когато знае, че законната му съпруга е някъде там, между тях.

# 186
Добре де, така е, прави сте. Ами той? Какъв живот трябва да избере той? Той го каза в един от епизодите - празно съществуване без смисъл. И дилема дали да обича или да си тръгне и да не бъде обичан...аз и него го разбирам и ми е мъчно, нито той е искал тази връзка, нито тя е искала да бъде така, гадно стечение на обстоятелствата...

# 187
Добре де, така е, прави сте. Ами той? Какъв живот трябва да избере той? Той го каза в един от епизодите - празно съществуване без смисъл. И дилема дали да обича или да си тръгне и да не бъде обичан...аз и него го разбирам и ми е мъчно, нито той е искал тази връзка, нито тя е искала да бъде така, гадно стечение на обстоятелствата...

Наистина и той има право на нормален живот и щастие .

# 188
  • София
Нe знам дали някой е коментирал, но днес гледах " Дъвка за балончета" и Диана Димитрова играе там. Визията и изобщо не ми хареса и изглежда още по-възрастна, но не мога да намеря снимка.  Simple Smile

# 189
Ей, ама и на Банков образа развалиха. Хубаво беше в началото - мъченикът той, загубил трагично семейството си, решил да внася ред и нови порядки в една хаотична болница, спечели уважението на всички, приеха го и накрая...
Както и да излезе накрая - жива, умряла жена му, няма да възстановят доброто впечатление от него.
Не че е невъзможно да се влюбиш в друга, докато страдаш по загубата на детето си и жена ти гасне на системи, но нищо не коства да се изправиш пред човека и да заявиш истината.
А в неговият случай постъпката е адски недостойна, затова каквото и да каже или направи няма да е същото.

# 190
Нe знам дали някой е коментирал, но днес гледах " Дъвка за балончета" и Диана Димитрова играе там. Визията и изобщо не ми хареса и изглежда още по-възрастна, но не мога да намеря снимка.  Simple Smile

Спам

Скрит текст:
препоръчваш ли го, или да го чакам по някоя Тв или по...

# 191
  • София

Спам

Скрит текст:

На мен лично много ми хареса.  Peace

# 192

Спам

Скрит текст:

На мен лично много ми хареса.  Peace
Благодаря!

# 193
Определено и двамата са в много кофти ситуация.... Банков се чувства виновен сега не само, че обича Зорница заради жена си, а и за самата Зорница, която наранява като я поставя в такава ситуация... а пък тя гората, хем го обича, хем не знае кога ще приключи щастието й ако се събуди жена му.
Аз ще гледам филма днес...., не знаех че Диана участва, ще ми е интересно да я видя в друга роля Simple Smile аз специално много я харесвам като актриса.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 00:07 от maichetoo0o

# 194
Да, наистина ситуацията вече е много кофти. Спомням си в началото на връзката му с Огнянова дори благородно му завиждах, а сега вече твърдо не искам да съм на негово място.

Общи условия

Активация на акаунт