Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 287
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Мерси, супер.  Simple Smile

# 256
Дано да е само въпрос на опит. Simple Smile
Макар че, ако погледнем безпристрастно....
Актьорската игра е нещо много субективно, няма как да се измери обективно...спада се само до лични виждания и предпочитания.

# 257
И на мен ще ми липсва Виолета, дано да вкарат някоя друга актриса от нейната порода - Койна Русева например.
Искам да има повече такива " кучки", които да внасят смут.
Радвам се за Банков и Огнянова, защото не мога да го гледам нещастен, харесват ми като двойка, а Зорница е жена, към която не можеш да останеш безразличен.
Калинко и Мазов са ми любими. Дано до всяка бременна жена да има по един такъв мъж като Калин, който да я глези така, просто ми стопля душата.

# 258
Напълно съм съгласна, аз примерно чета постоянно Янина Кашева колко е великолепна в ролята си на Кръстева, а на мен ми е жестока мъка да я гледам, накрая просто се насилих да приема, че си е такава, за да не ме дразни.
Иначе за мен еталон за запъване в сериала ми е Романова, направо имам чувството, че се мъчи, докато говори.

# 259
Наум Шопов учеше медицина, нали?

# 260
Да, Мира, учи медицина и не се занимава професионално с актьорство, но има актьорски участия от дете, така че хич не е случайно попаднал. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 10:34 от Fairy

# 261
  • Mediterraneo
Койна Русева например.

О, нененене! Само не и Койна!

# 262
  • Разпиляна във въображението
И на мен ще ми липсва Виолета, дано да вкарат някоя друга актриса от нейната порода - Койна Русева например.

Койна ще е по бвт в Скъпи наследници. Пуснах тема за сериала, макар и да ме е яд, че ще е от 18,00 ч.

# 263
Да, Мира, учи медицина и не се занимава професионално с актьорство, но ума актьорски участия от дете, така че хич не е случайно попаднал. Simple Smile
Като стана дума за него искам да споделя,че момчето ми прави много добро впечатление в инстаграм. Пуска някоя снимка,пита нещо феновете си,после отговаря на всеки индивидуално,подканя те да питат каквото ги интересува. Много приятно ме изненада. В началото като се появи в сериала не ми допадна,но вече го харесвам.

За Огнянова- самата й физиономия е все с една такава ехидна усмивчица,което е нелепо когато водят сериозен разговор с Банков. Не съм очарована. Гледах интервю (без да я слушам) в някакъв сутрешен блок и запали цигара пред камерата. 🙄 И аз пуша,но толкова пък не можа да издържи да мине интервюто.
Аз харесвам Яна Маринова,Елен Колева. Не вярвам обаче някоя да замести невероятната Буковска.

# 264
Не е случайно това, че тя разбра след четири месеца, които тя определи като най-прекрасните в живота й. Между двамата има не просто привличане, а и любов. Когато обичаш някого, за мен лично най-естественото нещо е да се опиташ да го разбереш и да останеш до него дори и в трудни ситуации. Да, той не беше прав да я лъже. Но пък тя да се фръцка и да се сърди е тъпо. Сяда и мисли може ли да живее с това или не, каквото тя направи. Прие, че иска да остане при него, независимо от обстоятелствата. Реално с това си решение тя жертва себе си, защото знае, че във всеки един момент може да го загуби, а колкото повече време минава, толкова по-болезнена ще е тази загуба. Но в цялата история тя избра да обича, независимо колко дълго ще има този шанс...
Честно да си призная, аз може би съм съвсем безкритична, но сцената не ми беше дървена. Беше изпълнена с любов и безнадеждност, стана ми ужасно мъчно за нея. Не ми изглеждаше грам като да й идва да се разсмее, изглеждаше ми тъжна, уплашена, отчаяна и въпреки всичко, решена да обича.
Напълно съгласна,за някои може да постъпва глупаво,но за мен е проява на смелост да вземеш момента и да му се наслаждаваш, въпреки страха и с риска да бъдеш наранен....и както ти написа колкото повече време минава,толкова повече ще боли евентуална раздяла.

Той обаче, малко ме подразни. Дни наред й се молиш да говорите и накрая като тя се съгласява, ти стоиш като пън срещу нея. И начинът, по който й каза, че винаги има шанс, не беше много убедителен...тия двамата няма да ги оставят щастливи, опасявам се...
Бях леко объркана от поведението му първоначално....особено след голямата усмивка на лице, която имаше след като видя бележката и  близалка оставени  от нея.След това се сетих когато тя откри папките,той й каза "обичам те" , тя тръгна към него и той очакваше да го прегърне,а тя си тръгна.......та си мисля, че просто не искаше да има излишни надежди ако е разчел грешно това(близалката и бележката) и му каже"всичко приключи между нас"...и затова си държеше ръцете зад гърба и чакаше да разбере какво е решила. Ситуацията е трудна и болезнена и за двамата, мисля че се страхуваше какво ще чуе и дали от тук нататък няма просто да я обича от далеч-толкова близо и все пак толкова далеч.

# 265
Ох, разплаках се от смях с тоя Захариев. Стилянова имала мъж, той бил мъжът й. Joy

# 266
В страницата на сериала във Фейсбук попаднах на тези кадри :

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/photos/pcb.805915396261 … ype=3&theater

Това кога са го давали, в коя серия  ?

# 267

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/photos/pcb.805915396261 … ype=3&theater

В епизода от вчера Simple Smile

# 268

В епизода от вчера Simple Smile

Уж го гледам внимателно...

# 269
Това е моментът, в който видяхме първия скандал между тях, когато и двамата си подвикваха един на друг Grinning
Много ми е интересно и приятно да виждам Банков да изразява емоции, особено на фона на това, че в началото нямаше такива. Истината е, че без нея той е загубен и наистина ще си остане звяр, както й беше написал.

Майче, съгласна съм, може би просто го беше страх какво ще чуе. А и тя така почна разговора, че според мен той направо изстина.
Признавам, че единствено пътят от разговора между пациентката и Огнянова и решението й ми остана абсолютно неясен..

Общи условия

Активация на акаунт