Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 047
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Добре че ми напомни за Стилиянова. Наскоро се чудех какво е нейното голямо премеждие за да е картонена. Едва ли е защото е останала без секс за толкова дълго. Евентуална раздяла с Петър или промяна в сценария? Не искам и да си помислям, че е нещо с детето й.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 12:37 от Анонимен

# 721
  • Кърджали
Е, то не остана за кога да причиняват нещо на Стилянова. Явно са го мислили в началото, ама промяна в сценария. Или да ги разделят със Захариев.
Липсваха ми сцените между Банков и Огнянова. Техните отношения за сезон десети ли ги зарязоха? А жена му защо е в лома може да разберем евентуално в двадесети сезон, ей така да си влачим....
Мен Биляна не ме дразни, нито актрисата), но драмата с умиращата Виолета вече няколко серии ми идва в повече. И при Мазови ми идва в повече ситуацията, ама знам ли...

# 722
  • София
Опасната афера около закупуването на робота Да Винчи се задълбочава в премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Банков продължава да води своята битка срещу несправедливостта, а отношенията му с д-р Огнянова ще претърпят ново развитие.

Състоянието на Виолета пък ще се влошава с всеки изминал ден и тя ще помоли бившия си мъж за помощ. Какво ще помоли тя Захариев и ще ѝ помогне ли той в рискованото начинание?

Не пропускайте премиерния епизод 49 на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 723
Офф тия в промотата като започнат всеки път да пишат "премиерния епизод", все едно че има епизод, който не е премиерен?!

# 724
  • Кърджали
То  отношенията между Банков и Огнянова кога са нямали "ново развитие"... Да ги развият най-накрая, та да мирясат/мирясам

# 725
Опасната афера около закупуването на робота Да Винчи се задълбочава в премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Банков продължава да води своята битка срещу несправедливостта, а отношенията му с д-р Огнянова ще претърпят ново развитие.

Състоянието на Виолета пък ще се влошава с всеки изминал ден и тя ще помоли бившия си мъж за помощ. Какво ще помоли тя Захариев и ще ѝ помогне ли той в рискованото начинание?

Не пропускайте премиерния епизод 49 на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Може ли линка ?
Никъде не го намирам промото за довечера Sad

# 726
  • Пловдив
Сега Вили ще помоли или Пецан или Билянка за ефтаназия...нали Бубето така "помогна" на някой в първи сезон...

# 727
Да Винчи е ясно, ще борим корупцията, отношенията с Огнянова не е задължително да се променят към лошо (нищо, че ние вече само нещо гадно очакваме да ни сервират, а Виолета ще накара Пешко да я евтаназира, предполагам.
Поне нещо ще става довечера.

# 728
  • София
За Захариев е по-вероятно, не мисля, че има човек, който би помолил детето си за нещо такова.

# 729
То  отношенията между Банков и Огнянова кога са нямали "ново развитие"... Да ги развият най-накрая, та да мирясат/мирясам

На мен това "развитие" на отношенията ми звучи като нещо положително. Ще видим, а дано.

# 730

Може ли линка ?
Никъде не го намирам промото за довечера Sad

https://nova.bg/accents/view/2017/12/19/201702/драматични-обрати-в-откраднат-живот-чуждо-тяло/

# 731
Поне тази вечер серията ще е наситена с присъствието на Банков,доволна съм !   newsm68

# 732
Поне тази вечер серията ще е наситена с присъствието на Банков,доволна съм !   newsm68

Само да не се прави на интересен на Зорница, че вече не знам Imp

# 733
  • Другата България
Сетих се защо ме подразни вчерашната серия- защото просто нищо не се случва. Виолета е болна, продължава да е болна, все още е болна. Биляна, Петър, Галя страдат, продължават да страдат, все още страдат. Вече и Банков дори страда. Биляна ходи на вечеря, нищо не се случва. Е това беше целия епизод. Единствено покрай робота имаше лека интрига.
smile3521 newsm10 Скучен епизод, току що го изгледах. Дори се зачудих какво сте обсъждали толкова много страници. newsm78
Няма да коментирам отново умиращата Виолета Mr. Green, обещах ви да не го правя, но...ту мач е всичко. Та то в този епизод основно това гледахме! Сега ще моли Петър да я приспи, и с това още един епизод /поне/ ще се запълни, и с важните неща развитието ще е нула. Crossing Arms
Нито Банков и Огнянова, нито Вяра и Борис, нито Калин и Наталия - но пък за сметка на това Васко и Магда!!! smile3511 smile3515 За оставащото време не виждам как ще се разкрие, че Васко е злодей, а Йосиф е прав, не се чува и нищо за парите на Огнянова, дето ги сви, Магдето сега и кредит ще му изтегли, и въобще пълна идилия. Развръзката - наесен. Sunglasses
С Мазови ...нещо не мога да схвана идеята. Ваня сваля ли Мазов и защо по ягодите е нужна тази заигравка? За да се увеличи нещастието и страданието на Лора ли? Накрая Ванчето ще го раздаде обидена, че Мазов я отблъсква и ще се покрие с бебето в Украйна. Развръзката - наесен.
Стаменова и Врабчев - нищо за тях, изчезнаха, та се не видяха. Дано са в отпуск на почивка за затопляне на отношенията.
И довечера май няма да има нищо покрай Добрева и Тасев, поне от промото.
А ЖенитУ голям лапнишаран го раздава - замота я Васко и тя се върза веднага. Много се смях, недомислено ми се видя.

# 734
Вярно беше много тъпа постъпката на Жени, и разговора с Магда после още повече, пък и ехидни усмивки и намигане Unamused много беше фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт