Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Ами,да ме прощава Жениту,ама през повечето време ми е фалшива !

# 736
Ваня изглежда започва да се влюбва в Мазов и на всичкото отгоре си внуши, че и той я харесва. Направо забрави, че прави бизнес с тях, намеси чувства и нещата отиват на там да си тръгне за да има още драма за всички. Не ми е приятна за гледане вече тяхната история.

# 737
Според мен не е до любов. Тя просто си гледа интересите, иска да го придърпа, за да има сигурност и дом, а детето е отличен инструмент за манипулация.

# 738
Може и така да е. Аз останах с друго впечатление от последната сцена с тях.

# 739
  • София
Жени е изключително неприятна за гледане, цял живот на сцена и нищо не става от нея.
А с ММ направо няма да разговарям 😆 - ставам сутринта и ми вика "Виж с кой доктор се снимах снощи". И моя се нахилил с Банков 😈 и ни автограф, ни целувка да вземе за мен.😈

# 740
  • Другата България
Може и така да е. Аз останах с друго впечатление от последната сцена с тях.
И аз така, ама ми е тъпо И това перо от сюжета точно на финала на сезона.

# 741
Мазов беше доста дървен в началото и само Лора повярва в него и дори успя в голяма степен да го промени. Сега е по разчупен и от това да не иска да чуе за дете в началото се стигна до там истински да се радва на това. Ваня ми се струваше, че изтълкува това негово поведение погрешно. Вероятно никой не я е глезил и обгрижвал толкова напоследък и е напълно възможно да хлътне по него. Може пък и да греша.

# 742
Жени е изключително неприятна за гледане, цял живот на сцена и нищо не става от нея.
А с ММ направо няма да разговарям 😆 - ставам сутринта и ми вика "Виж с кой доктор се снимах снощи". И моя се нахилил с Банков 😈 и ни автограф, ни целувка да вземе за мен.😈
Ми, той твоят М за бой ,направо Grinning

И аз мисля,че Ваня е интересчийка.

# 743
  • София
Aaaa, не е вирус.  Naughty Laughing

# 744
  • Разпиляна във въображението
Оооо, стига де - прилошаване и повръщане

# 745
  • София
Не е, не е... бременно е Зорито

# 746
  • Разпиляна във въображението
То това и казвам де - Зорито бременно.

Не мога да гледам сцените с Виолета. Преживяла съм го с баба си.

# 747
  • София
Мириел, съжалявам. Прегръдка

# 748
  • Кърджали
Вече ми иде да пропускам филма и после да си го пускам, превъртайки сцените с Виолета. Поставиха на майка ми диагнозата рак, нямам нужда всяка серия да ми показват подробно подробно какво ни очаква...
Сега въпроса е - Зорница ли ще се уплаши да му каже първо, Банков ли отново ще реагира като пън...или по някакво чудо да няма драми /тогава пък драмите може да дойдат от Германия, което е по-гадно/

# 749
  • София
Moмичета, съжалявам за вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт