Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 238
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Аз все още, въпреки всичко, смятам, че историята им е красива Simple Smile

# 196
Аз все още, въпреки всичко, смятам, че историята им е красива Simple Smile
И аз. Може би доприняся и това, че и двамата актьори харесвам. А Диана е голяма изненада за мен.

# 197
Не съм казал, че историята им е грозна, но засега оставам фен само на Зорница, а докато той си изясни какво точно иска и дали да се държи като мъж за да го постигне го оставям на вас да си го харесвате Wink

# 198
Разбрахме се, за нас Банков, за теб Огнянова, справедливо е Grin

Понеже пак няма да мога да гледам, моля ви като коментирате, казвайте какво става Kissing Heart

# 199
Тази русата жена,дето го играе пациентка от старите серии ли е?Имат ли някаква история с гинеколога?

# 200
  • София
И преди е идвала при него, май се целунаха в едно заведение.

# 201
Нямаше как да не направят паралел точно пред Огнянова как някой след три години продължава да се грижи за безнадежден случай на половинката си на легло спрямо някой друг който се е отказал да го направи дори за по-малко от година... и дори е събрал сили да подмени безнадеждния случай с по-надежден такъв...

# 202
  • тук, на мястото си
Тази вечер моя слух  нещо  не е добре,  не ги чувам, не ги разбирам  и тази музика от време на време е много висока.

# 203
Това русото момиче, моделката с какво се беше нагълтала, че от превземките и' нищо не разбрах?

# 204
  • Пловдив
Ееее,тая Зорница...кво се дърпа?Поне да се изяснят,да поговорят...

# 205
  • Кърджали
Сега Зорница ще му каже "Край", Банков ще се изпие две-три бутилки уиски  мислейки каква я свърши и какво ще прави. Надявам се до края на сезона да се разберат, поне да поговорят. Някак си хем нея разбирам, хем Банков... Абе...

# 206
  • ту тук, ту там
Е, не може да се прави паралел между човек в кома и такъв с инсулт!

# 207
Този път ме изненадаха. Паралела този път беше за добро.

# 208
Абе тая Йоана Буковска има да играе болна жена. Не разбирам защо играе сякаш са ѝ дали ролята на пияна жена.

# 209
  • Тра-ла-ла
Много е хубаво колието на Виолета. Знаете ли кой е творецът?! Blush

Общи условия

Активация на акаунт