Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 275
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Добре,аз ли нещо не разбрах...?
Очаквах Огнянова след като видя жената как се грижи за болният си мъж и стои до леглото му,да си помисли как Банков не го прави,изобщо не е до нея...тя пък го разбирала и му се хвърли на врата...Май нещо не схванах..

# 226
Здравейте. Реших да прегледам пак първите серии на първи сезон и се натъкнах на нещо. Сестра Цанова в 4 и 5 епизод всъщност е доктор Зорница Огнянова. Но тогава е с къса коса, дето на мен ми оранжавее. Simple Smile

# 227
  • Тра-ла-ла
Аз имам чувството, че на всяка сцена с Банков, на Огнянова й идва да се разсмее Crazy

# 228
Аз с удоволствие  гледах  неактивно  , защото иначе  се дразня от глупотевините .
Стана ми странно ,че  Галя се оплакваше на Виолета , че с Пецко са имали  проблеми в секса , а после пък той рязко станал супер активен и даже агресивен  и това било индикация ,че има любовница...
Вили пък за сбогом и каза ,че тя му е "отпушила пистата" .
Иначе обичайните  разкъсани случки с разни екзотични  пациенти...Добре ,че днес нямаше  някой с бухалка в ...ануса .
Зорница пък   реагира  обратно  на моята логика  при разговора с жената на парализирания   пациент.

# 229
Буковска не е бременна. Днес я видях случайно и и завидях на плоския корем.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 22:18 от Monza

# 230
И аз очаквах точно обратното, но искаха да ни изненадат. За съжаление когато нещо хубаво се случи толкова бързо и неочаквано в този сериал вече започва да ме притеснява какво са замислили... и дали скоро няма да има ново позвъняване от Германия.
Аз имам чувството, че на всяка сцена с Банков, на Огнянова й идва да се разсмее Crazy
Няма достатъчно опит актрисата и изглежда й е трудно да играе уравновесен характер, да трябва да е влюбена и да е застанала пред Вергов едновременно.

# 231
Тая русата моделка така мрънкаше,че едва й разбирах и аз. Глътнала топче тоалетна хартия. 😳🤐 Нямам коментар!
Биляна хубаво се върна,ама с Калинчо нещо много се заиграха с ръчичките. 😃 Дано не се сещат за Даун,нали я изследваха Наташка и беше ок,нека не развалят едничкото хубаво нещо.
Доволна съм,че Виолета каза на Галя за еднократния секс. Дано го разкара тоя Петърчо,да си ходи при певицата.

# 232
  • тук, на мястото си
И аз не очаквах Огнянова да реагира по този начин  и доста се посмях с тоалетната хартия, само дето не разбрах дали трябва да е употребена, че да има по-добър ефект. Joy

# 233
  • София
Изследвали са я, ама това сега с кръщаването на сестра й да не се окаже някоя мъка пак... Така хубаво натъртиха за името и Евгения чак се развълнува.

# 234
Аз съм чувала, че за да не чувстват глад, моделите гълтат памук.

# 235
Ха. Предположенията ми се оказаха правилни.
Така се оказа. Жена и то влюбена. Няма смисъл да търсим никаква друга логика.

# 236
Здравейте. Реших да прегледам пак първите серии на първи сезон и се натъкнах на нещо. Сестра Цанова в 4 и 5 епизод всъщност е доктор Зорница Огнянова. Но тогава е с къса коса, дето на мен ми оранжавее. Simple Smile
Да,така е.Не четете темата,обсъди се отдавна Simple Smile

# 237
Очаквах Огнянова след като видя жената как се грижи за болният си мъж и стои до леглото му,да си помисли как Банков не го прави,изобщо не е до нея...тя пък го разбирала и му се хвърли на врата...Май нещо не схванах..
И аз точно това си помислих, че гледайки жената още повече ще се разочарова от него, ама уви..

Мен появата на Биляна ме радва, харесвам я. И Александър също.

# 238
  • зад кестените
Аз съм чувала, че за да не чувстват глад, моделите гълтат памук.

Мило Шушонче не давай идеи че току виж някоя реши да пробва!Майтапа на страна, но се втрещих като гледах моделката

# 239
За съжаление и аз съм я чувала тази глупост с памука !

За пореден път се убеждавам,една жена когато се влюби и логика и принципи всичко отива по дяволите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт