Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 263
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На мен пък серията не ми хареса - безсмислен пълнеж. Драмата с Виолета ми идва в повече. Освен това си мисля, че променят сценария в движение. Затова и няма обяснение за част от нещата в промото.

# 406
Анна, колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че е точно както казваш - променя се сценарият в движение. Не знам защо го правят, но е факт, че се случват някакви силно нелогични неща.

yahoo, на мен също тя ми е любимка, повече отколкото любимия ѝ, така че можем дружно да плюем доцента какъв е ръб Grin

# 407
yahoo, съгласна съм с теб, с изключение на "да се бори за Зорница". Кво ти борене, братче, той цял сезон беше пълен пън (с едно-две изключения), добре че девойката е борбена, та имаше някакво развитие на историята им Grinning
Е имаше си борба, вътрешна със самия себе си да не се влюби в нея Smile , която  загуби с гръм и трясък благодарение на напоритостта на Зорница. Едно от нещата, което харесвам в нея е именно упоритостта и  постоянството,  които прояви към него за да го спечели...като река си проправи път към сърцето му Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 23:47 от maichetoo0o

# 408
Така де, майче, бореше се срещу Зорница, не за нея Grinning
Аз дори не бих я нарекла точно упорита. По-скоро търпелива. И жена, която постави любовта пред егото си, което за мен е достойно за уважение.

# 409
Да така е, но все пак борба. Smile
Според мен трябва да притежаваш упоритост и търпеливост за да постигнеш целите си.Да, да поставиш нуждите на друг пред своите не е лесно, но знаейки че си заслужава получавайки любовта от човека на сърцето ти, си готов да скочиш с главата напред..... непозволявайки страха да те спира заслужава уважение. Simple Smile

# 410

yahoo, на мен също тя ми е любимка, повече отколкото любимия ѝ, така че можем дружно да плюем доцента какъв е ръб Grin
Все си мисля,че тази битка ще я загубите,доста повече сме фенките на Господин Директора Grinning GrinningДобро утро Simple Smile

# 411
Хахах, Амбър, не ме разбирай погрешно, аз и него го обичам, но това изобщо не го спира да се държи с нея неадекватно през повечето време. Grinning

# 412
  • Кърджали
Тъй..И аз съм сред феновете на доцента /ах, Вергов  Blush Blush Blush/, но е факт че общо взето малко са моментите, в които се е държал адекватно спрямо Зорница. Обикновено се сеща със закъснение...

# 413
Реално той с нея се държи добре тогава,когато тя се отдръпне и има шанс да я загуби. Когато тя е до него, той е непоклатим...пън Grinning
Изключение правеха онези мимолетни моменти след 4месеца безоблачното щастие, но ние от него нищо не можахме да видим заради смотаните сценаристи Confounded

# 414
Аз си ги харесвам и двамата(като герои и актьори) Hug ама не ми пречи да искам да цапардосам главно Банков с нещо по главата,  за да му дойде акъла заради държанието си въпреки чувствата си към нея....за съжаление,  не видяхме и момент от щастието им през месеците прекарани заедно,но видяхме колко отпуснат, щастлив, спокоен и закачлив е той първо когато пристигнаха в болницата и след това у тях, преди да се пусне бомбата с жена му.

# 415
Спам е, ама снощи гледах "Дъвка за балончета" и там ми хареса Диана как играе. Отиваше й тая роля. На нея излъчването й е... Абе, отива й тази прическа и като сложи някое ярко червило и ми прилича на мръсница. Добре, че не съм мъж, досега да съм й писал във фейсбук.Joy

А Вергов не знам какво се е случило с него, но много жени рязко полудяха. Heart

# 416
  • ту тук, ту там
Само аз ли мисля, че една година не е чак толкова много време, за да преболи загубата и да започнеш да се интересуваш от нов човек, че и да предложиш адекватна "свалка"?! Разбирам, че може да се появи привличане, страст, но разбирам и колебанията, чувството на вина, несигурността, държането като "пън"...
В моите очи да заживеят заедно е дори твърде скоро след загубата му!

# 417
elleni, права си, да, не е много време. Аз просто всеки път удобно забравям за жена му Grin Всъщност, той дори и когато я покани у тях и вече беше решил какво иска, пак имаше един момент на нерешителност, точно преди да ѝ отвори вратата... но от друга страна, айде, да му простим поведението преди да станат двойка, тогава е имал вътрешна борба. След 4 месеца щастлив съвместен живот пак да си лееко пън вече е недопустимо. Simple Smile

JonyBonboni, каква е ролята ѝ в Дъвка за балончета? Още не съм го гледала, а така и никъде не попаднах какво прави там тя.

# 418
  • София
elleni, права си, да, не е много време. Аз просто всеки път удобно забравям за жена му Grin Всъщност, той дори и когато я покани у тях и вече беше решил какво иска, пак имаше един момент на нерешителност, точно преди да ѝ отвори вратата... но от друга страна, айде, да му простим поведението преди да станат двойка, тогава е имал вътрешна борба. След 4 месеца щастлив съвместен живот пак да си лееко пън вече е недопустимо. Simple Smile

JonyBonboni, каква е ролята ѝ в Дъвка за балончета? Още не съм го гледала, а така и никъде не попаднах какво прави там тя.

Работи в рекламна агенция и се натиска с шефа си. Не е с голяма роля. Аз пък грам не я харесах как изглежда, нито облекло, нито прическа.  Peace Иначе добре си игра според мен.

# 419
sea.sea, благодаря ти Simple Smile
Диана има едно много по детски чисто излъчване и много некомерсиална красота. Затова аз я харесвам повече, когато е без грим (или със съвсем лек такъв), без пози и без изглед на фаталната жена. Ежедневните ѝ снимки са по-красиви за мен в сравнение с направените с някаква цел.
Извинявам се за спама. Ама няма епизод, няма промо, няма за какво да си говорим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт