Скъпи наследници - bTV

• 98 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз ще ги гледам всичките щото после няма да имам време. Обещавам да не спамя.

# 106
  • Mediterraneo
Направо се чувствам вип, че ще успея да хвана премиерата в 18.00 Grinning

И аз!

Няма какво да коментирам безумния час на излъчване. За мен е безумен, защото при нас е 17 часа, лятото още сме на плаж. Отделно скоро започвам пак работа, работя до 17 и няма шанс да се прибера навреме за епизода. Ако съм втора смяна, от 18 часа, няма пък да мога да го догледам. Та така- надявам се да го откривам някъде по торентите впоследствие, защото нямам Войо, а сайта на Btvplus не се отваря в чужбина!

Последно продуцентът и 2 от сценаристките тази сутрин казаха, че има заснети около 170 епизода( продължителност не казаха). Много суперлативи, много реклами, много интервюта със сценаристи и актьори, да видим какво ще се окаже в действителност!

# 107
  • тук, на мястото си
Искам да е леко, смешно, разтоварващо сериалче.  Да ми е драго да го гледам  ей така просто за релакс.  Дано!

# 108
И това искам. Peace Не ми е удобен часът на излъчване, но каквото, такова.
Най-доволна ще съм ако го дават по БТВ комеди, от 20ч. съседите, после наследниците и накрая хотел Елеон. Laughing

# 109
Има доста голям % от хора, които работят на смени или са с плаващо работно време. Мисля, че се набляга основно на тази аудитория.
А иначе да вземат да го пуснат и по Бтв радио - тъкмо ще попаднат в праймтайма на радиото Laughing

# 110
  • София
Телевизиите полудяха - сега случайно откривам, че БНТ ще излъчва нова екранизация на любимия Даръл в 19 часа😩 ще е голямо препускане и жертване на новините по Нова.
Иначе, се надявам да върви паралелно излъчване на Скъпи наследници по Бтв Комеди, както пускаха Столичаните на следващия ден. Но на Бтв вяра нямам - щом успяха "Връзки" да излъчват по Фокс и в крайна сметка да го приключат безславно. ...

# 111
Жертването на едни новини  не е голяма жертва , всички припяват едно и също - цензурирано и лъскаво .

# 112
Аз защо съм останала с впечатлението,че ще е комедия...не започва много весело.Но пък- Михаела Филева, харесвам я.

# 113
  • София
Ето, оправиха го.  Laughing

# 114
  • България
В планината Арарат ли чух, че падна скиора newsm78.

# 115
Аз защо съм останала с впечатлението,че ще е комедия...не започва много весело.Но пък- Михаела Филева, харесвам я.
И тя ли участва, че изпуснах началото? Или само песните й участват?

# 116
Обичам я тази Койна Русева. Във всякакви роли мога да я гледам тази жена. Наистина е много добра Heart

Цитат

За сега само песните й Simple Smile

# 117
  • София

Песните и.

# 118
  • Mediterraneo
За три години, откакто живея в Испания, нито веднъж не е спирал тока даже за минута! Какъв е шансът да го спрат точно сега?! Егати късмета

# 119
  • София
Не разбрах Васил и Катерина брат и сестра ли са или са братовчеди?

Общи условия

Активация на акаунт