Скъпи наследници - bTV

• 98 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
BigCityNights, айде сега, да не спамим темата като си обясняваме има или няма такова нещо. Праймтаймът дълги години беше от 20ч. нататък и се измести от 19ч., защото БТВ и Нова изместиха новините си за този час. Стоенето на много хора пред телевизора зависи от интереса, който може да им се предизвика със съответните предавания, филми и сериали и нещата не са. В интервю шефът на БТВ си каза, че това им е целта в прав текст. Тук сме една малка извадка от предимно работещи хора, които се прибират късно и затова ни се струва нереално и нелогично, но предполагам, че те са си направили съответните предварителни проучвания, преди да вземат това решение.

# 91
Като искат разширяване защо не преместят турския сериал да е от 18.00 часа. Той е гледан,  вървежен и т.н.
Да, много логично решение ще е това. Да преместят най-гледания си турски сериал в 18 ч. и да разширяват колкото си искат праймтайма.
Не ми се вижда много логично на мен това, предварително да убиеш собствения си сериал като го пуснеш от 18 ч. а в най-гледаното време да оставиш турска боза. Пълна глупост.

# 92
Fairy, на мен първенството по тенис на Австралия ми е интересно страшно много, ама няма да си зарежа работата за да седна пред телевизора за да гледам как Надал мачка някакъв доминиканец (Надал води с 2:0 сета) . Работата и работното време винаги ще са на първо място за народонаселението.  Винаги.

# 93
Fairy, аз не мисля, че хората, работещи до 5:30-6, са малка извадка (аз работя до 4, но съм по-скоро изключение). Като гледам какво става в час пик по улиците - тогава хората още се прибират......ама те си знаят де. Според мен сега си мислят, че ще вдигнат гледаемостта в 18 часа и като не се получи, ще го преместят вечер.

Мен друго ме мъчи - ако не са толкова убедени в успеха, както се опитват да убедят нас, защо заснеха толкова епизоди? Можеше да започнат с 20-30 само

# 94
Защото ако заснемеш 20-30 и експериментът се окаже успешен ще ти излезе много по-скъпо за да заснемеш останалите.

# 95
Защо? 30 епизода са си цял сезон на сериал?

# 96
Дона, много хора работят на смени, на различно работно време, пак казвам - едва ли просто някой е гледал звездите и му е хрумнало, за да се вземе такова решение, се правят набор от предварителни проучвания.

BigCityNights, не мисля, че те се целят в тези, които са на работа в този момент. Обаче, ако ти си в 18ч. вкъщи и нямаш навика да си пускаш телевизора по това време, защото знаеш, че интересното почва след час-два, могат да те накарат да го пуснеш и по-раничко.Simple Smile
За мен е вън от съмнение, че дори и да успеят да постигнат това разширяване, за което мечтаят, то няма да стане от днес за утре, няма да стане и с един сериал и като цяло Скъпи наследници ще бъде жертван в името на по-големите им цели.

# 97
Защо? 30 епизода са си цял сезон на сериал?

Защото ще е ужасно трудно да събереш същите актьори заедно за втори път. А ако успееш ще трябва да им платиш повече. Същото важи и за екипа.

# 98
  • Разпиляна във въображението
Новият сериал, който започва сигурно ще е от кратките. Все пак започнаха с анонсите за Мастър шефа, а той е от 21.00-21.30. Надявам се, когато настоящият турски сериал свърши, и има гледаемост, да изместят Наследниците от 20.00 Тогава ще се срещнат челно с Откраднат живот.

# 99
След рекламата която му направиха очакваме нещо наистина добро.
За мен е малко странно да го дават в 18:00 часа, определено 20:00 или дори 21:30 е доста по добре, но пък ако сериала си заслужава може и да не е проблем часа.

# 100
  • тук, на мястото си
А аз след всичко, което гледах като реклама,  не очаквам  нещо добро. Дано да се лъжа!

# 101
Добре загряхме  преди сериала , ще видим  довечера /с 1 или 2 часа закъснение след излъчването / какво са ни подготвили .  Praynig Дано да е добро , гледа ми се хубав БГ филм.
Надеждата ми е да го качват  в тяхната платформа , защото  влизах там за  едно немско филме , а имаше само турски  бози , бяха качили всичко  от тях , а за немското сериалче  само статия  Crossing Arms
Хубаво го бяха казали - Бостан ТВ   hahaha Joy

# 102
  • София
Направо се чувствам вип, че ще успея да хвана премиерата в 18.00 Grinning

# 103
  • Bulgaria
Довечера ще качат няколко епизода на Войо. Иначе утре може да го гледате и на Btvplus .
Дано да ми хареса премиерния епизод довечера ,след всичките тези реклами .

# 104
Напомням ,че Мириел  предложи да комтираме само епизодите от деня на официалното излъчване  Peace .
Едва ли някой ще гледа авансово  няколко епизода , чак пък такова зарибяване ... newsm78 , но все пак  няма да е готинко да разваля тръпката  от чакането   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт