Скъпи наследници - bTV

• 99 312
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз само не разбрах - ловната дружинка знаят ли, че ако пропадне съвместното съжителство, тази голяма сума пари отива при тях? Защото, ако не знаят хич не ми се връзва това подслушване и душене около къщата Rolling Eyes

# 286
Засега не знаят. Нали съветската техника беше отказала и на записа беше останала само някаква музика.

# 287
  • тук, на мястото си
Мисля, че не знаят или поне не съм разбрала дали са им казали. Те просто искат да разберат какво става.  Кадурин и Вальо Танев са супер, не ми се мисли като се присъединят и другите двама, голям смях ще пада.

# 288
Аз само не разбрах - ловната дружинка знаят ли, че ако пропадне съвместното съжителство, тази голяма сума пари отива при тях? Защото, ако не знаят хич не ми се връзва това подслушване и душене около къщата Rolling Eyes
По-скоро не знаят , защото дори не знаеха ,че дядото е починал .
Тая /хомо/ дружинка  са  местните клюкари и доброволен отряд и са със самочувствието , че те са закона .
Сега се  сещам ,че Цветана Манева  се появявя като  някакъв дух и е доста стряскаща  #Crazy

# 289
Мисля, ме никой в селото не знае за парите, нали Милица нещо каза това дс не излизало от семейството.
Виждам, че Катерина се очертава като фаворита в главна женска роля - незнам защо, ама мен още не може да ме впечатли. А и твърде много си харесвам Койна Русева, на която тази роля много й ляга.
На ловната дружинка разчитам да вкарват повече комедия, че другите като ги гледам, ще пада драма и сълзи

# 290
Койна Русева е много добра за ролята си и ми харесва как играе, но някак ме отблъсква с това, че след развода и с бизнеса си сякаш нищо човешко не е останало в нея. Вероятно това много ще се промени по-нататък, но засега Катерина се очертава да ми стане фаворит по много причини. Дано първите ми впечатления не се окажат погрешни.

# 291
Койна Русева според мен играе отново перфектно. Тази жена освен, че е красива е и много добра актриса. Сценаристите са се постарали да създадат правдив образ на бизнесменКата. Познавам две жени с успешен бизнес и без мъже до себе си. Някъде по пътя са загубили част от себе си ли, нещо им липсва просто. Перфектни в работата си, печеливш бизнес, но ...
 Кадурин ми е любим актьор също. Тук само като е в кадър вече и съм готова да се разсмея. Удава му се, наистина. Признавам, че не съм гледала изцяло двете серии, но ще се опитам да наваксам.
 А адвокатката нещо не ми харесва. Стои ми странно. Хем тя е май от клас на Стефан Данаилов, но нещо й липсва.
 А актрисата, която играе Анна ми харесва още от "Връзки".  Според мен играе много добре.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 00:52 от Newly_

# 292
Краси Ранков не разбрах какъв е - дадоха го на погребението.

И се моля Praynig като гледам каста да не се появят и оная флегма Саня и мъжа й - Ники Илиев, че не ги дишам, а има ли филма с Орлин, този Любо и евент. Кадурин все очаквам и флегмата да изскочи отнякъде

Ми, освен real estate agent  Wink ... за друго не се сещам. Неследство, имоти, продажби, комисионни ..и пр.  Laughing
Случайно хванах малко от края на втория епизод  днес и се изненадах, че това малкото съвсем неочаквано ми допадна.   Да видим - нямам големи очаквания - досега българските продукции са ме отказвали след пет-шест встъпителни кадъра и реплики.

# 293
  • София
Ники Илиев е един от режисьорите, не мисля, че участва. Не знам колко от вас знаят, но той е племеник на Кадурин.
P.S : Новият му филм е доста слаб.

# 294
  • Разпиляна във въображението
Ленин как се засегна, че жените все за мъже питат, ако някой почине Simple Smile

И на мен не ми допада адвокатката.

# 295
  • София
Цитат
Катерина се очертава като фаворита в главна женска роля - незнам защо, ама мен още не може да ме впечатли. А и твърде много си харесвам Койна Русева, на която тази роля много й ляга.

Не мисля, че Катерина ще измести Койна. Койна определено е фаворит, като актриса и трудно би била детронирано, особено от по-млади актриси. Мисля, че и двете си отговарят перфектно на ролите и няма да има конкуренция между тях. То и база за такава конкуренция няма. Просто всяка си играе нейното според мен Simple Smile

Кадурин го харесах още в Стъклен дом, но определено ме грабна в Революция Z. Просто беше неповторим там. Както вече казахте - само, като го видя /него, Филип и Димитър/ и започвам да се смея Joy Димитър също от Стъклен дом го харесах, а Фицата си ге гледам всеки уикенд в Домашен арест и си умирам от смях с този човек. Веднъж го засякох на детската площадка при нас с детето му и само, като го видях ми стана смешно. Страхотен е Simple Smile

Ники Илиев е по-добре изобщо да не се показва. Ако е част от екипа, дано е превъзмогнал егото си и жаждата да е все на показ, и си е останал зад кадър. Толкова хубав и същевременно противен човек рядко се среща. Засичам го редовно този самопровъзгласил се за ВИП човек и всеки път ми прави изключително неприятно впечатление с огромното си самочувствие на суперзвезда.

Цитат
Новият му филм е доста слаб.

То пък на него кой ли филм му е силен. Имах надежда за Нокаут, но след като прочетох коментарите из нета се отказах да го гледам на кино

# 296
  • густо майна Филибето
Аз пък не очаквам ситуации, изискващи работа на мозъка за зрителя, радвам се на сериала много и ме разтоварва. Жалко само че е в 18:00.
Това, което разбрах аз за наследството е, че който остане една година в къщата, той го взима. Затова и Венета се издъни, защото каза, че трябва да се спи в къщата. Иначе сестричката губеше.

# 297
Според мен пък, Катерина също иска пари и ще остане първо заради тях, а после - заради любов. Нали самата тя каза, че няма 25 000 долара, за да отиде на специализация, когато си поиска. От този един милион евро ще й се падне доста по-голяма сума (делим на 3 семейства, нали?), защо да не я поиска?

Друг е въпросът, че сигурно няма пари ... Уточнявам - предполагам, че дядото не е жив, но все пак всичко е номер, за да "спаси" семейството.
А врачката, която живее в гората не трябва ли да е по-...етническа? Снощи си мислех, че нещо в това село ми изглежда силно нереалистично (освен че някои от местните са прекалено нагласени) и по-късно се сетих какво - няма разнообразие в етносите..

# 298
Вчера не успях да гледам. Ако не сменят времето на излъчване мен ще ме загубят като зрител. Да, знам, че коментирахме, но наистина не разбирам тъпата им политика от 20 ч. турски сериал, а бг продукция по никое време. Интересно ми е като го продадат в Турция как там ще го излъчат в праймтайма!
И сега по темата много ми харесва играта на Орлин Павлов. Може би защото е себе си и не му се налага много да се вживява. 😊

# 299
  • в малка спретната къщурка
Първата серия изгледах от любопитство и заради рекламата преди това.  Не ме грабна нещо. Ще се насиля още  малко.

Общи условия

Активация на акаунт