Скъпи наследници - bTV

• 99 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Ха, ей тази връзка не я очаквах Simple Smile

# 346
Милица попита буквално това: "Ако всичките ми роднини до месец си тръгнат мога ли да разчитам на цялата сума?". За мен означава, че без значение дали ще остане година или по-малко, ако някой си е тръгнал(или всички) тя няма никакъв шанс да получи парите.

# 347
Може и да си прав, ще видим.

# 348
Да се запиша. При мен 18 часа е добре, точно преди нощна смяна.
Засега сериалчето ми харесва, но още не мога да ги запомня

# 349
  • София
Имайте търпение. Самите герои още не всички са разбрали всичко. Това за 12ч. (на ден) отсъствие си е нормално за да не си загубят работата предполагам (8ч. работен ден плюс време за пътуване до работата и обратно).
Аз залагам на логиката, че дядото е искал всичките да останат да живеят заедно за да получат парите и постепенно да изгладят ръбовете между тях. Да се конкурират за наследството е безумие и е в противоречие на желанието му за сплотяване.
Остава неясно само кой ще ги следи и ще си води записки кой колко време е бил там и го е нямало след като в интерес....
Още една дупка в сюжета...
И какви бяха тези ПВЦ ябълки Joy
Катя май я спъна нейния човек?

# 350
  • Разпиляна във въображението
Адвокатката ще следи за изпълнението. По какъв начин - не знам.

# 351
  • София
Катето дали не я прецака гаджето ѝ?

# 352
Румен се оказа доста хитър. Хем билет е готов да й купи за да се сдобрят хем подготви нещата за да отпадне заминаването и не само Катя да не му избяга, но и да им спечели пари. Все някой трябваше да я спре. Нали "гледачката" го предсказа.

# 353
  • София
Румен какво ще спечели? Те не са съпрузи.

# 354
  • София
Румен какво ще спечели? Те не са съпрузи.

Според мен скоро ще предстои предложение.  Laughing Няма да изпусне златната кокошчица.  Mr. Green

# 355
Румен и Катерина нали бяха докторите, които спасиха пръстите на Борис при инцидента в началото? Вярно, че той не беше много в час и надали е запомнил лицата им, но пък те толкова да не се сетят, че е бил техен пациент.. Странно ми се стори. Иначе сериалът засега ми допада.

# 356
Е как какво? Първо ще си запази Катя да остане, а не да замине за незнайно за колко време в щатите и като бонус за оставането ще се сдобие със солидна сума, която едва ли ще похарчи всичко само за себе си щом живеят на семейни начала.

Предложение може и да има като види конкуренция в лицето на Борис. Сън няма да го хваща къде я е оставил.

Катерина когато беше на дървото каза, че му изглежда познат отнякъде, но той го извъртя, че бил пича на селото и всички го знаели. Ще се сети на по-късен етап като се опознаят повече и стане на въпрос за онзи инцидент.

# 357
Ха, ей тази връзка не я очаквах Simple Smile

И аз. Joy Снежана и Иван ме изненадаха. Пък и той се оказа решен да осветлят връзката си. Joy
Интересно какво е станало в миналото с Марин и Снежана ..

Със сигурност Румен направи нещо, за да пратят друг на специализация.

Баба Злата много ме кефи.

# 358
  • София
Е те за предбрачно споразумение не са ли чували?

# 359
На мен ми хареса диалогът между Милица и Борис - подаваха си  многозначителни  фрази на къс пас и присвяткваха с очите   Peace .
В началото казаха ,че Борис е завършил със златен медал  някакъв технически университет  в Европа , така че няма да може  лошата кака да го будалка  като  тъпо  парче .
Тази гадина - гаджето на Катя , направо я уреди да не заминава , как само  си метнаха  заговорнически погледи с още по гадния и  баща  #Crazy Кеф ми е ,че няма да се уреди с мацето и наследството , поне така изглежда , а и баба  вещица-гадателка   нещо и намекна .
Започвам да се дразня ,че не изчистват това с условията на наследството , аз останах с впечатление ,че всички трябва да са там 1 година , защото  иначе какъв смисъл има  сплотяването на семейството , каквато е идеята . Ако останат един или двама , това не е сплотяване , те ще се избият .

Общи условия

Активация на акаунт